Yılbaşı çekilişi hakkında

ay songül ablam yaa ne çok yoruldun
ellerin dert görmesin hiç bi yerin dert görmesin inşallah ablam bitanesin sen opuyorumnanaktan

rüştünün muhabbeti gibi oldu bu
ellerinden öpüyorum rüştü heryerinden öpüyorum rüştü heryerinden bitanesin :roflol:

bu arada bende çok merak ediyorum kimden hediye gelecek ama sürpriz olmasını istiyorum, hediye gelmeden öğrenmek istemem açıkçası

ay songül ablam yaa ne çok yoruldun
ellerin dert görmesin hiç bi yerin dert görmesin inşallah ablam bitanesin sen opuyorumnanaktan

rüştünün muhabbeti gibi oldu bu
ellerinden öpüyorum rüştü heryerinden öpüyorum rüştü heryerinden bitanesin :roflol:

bu arada bende çok merak ediyorum kimden hediye gelecek ama sürpriz olmasını istiyorum, hediye gelmeden öğrenmek istemem açıkçası

canımsın ,bitanem,
ay yorgunluklar böyle eğlenceli şeyler için olsun,
dediğim gibi gerçekten sizlerin yüzünde gülümse olduğunu bilmek,herşeye değer...
akşamda adresleri göndericem,ohhhh gel keyfim gel ondan sonra...
akşama görüşürüz,şimdi çıkıyorum..
hepinize en kocamanından öpücükler...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

adresler bu akşam elinize geçecek,
adres listesi tamamlansın diye beklediim ama
4 kişi var şuan,onlarda gönderir sanırım,özellerine yazdım...
bu akşam göndermezlerse,olanları göndereceğim hatunlar...

ama şöyle bir durum var,kimler adresi süprizi bozup aldıysa banada özelden bildrin ki,
sabahtan beri adresler için uğraşıyorum,akşama herkesinkini göndereceğim,
sadece 4 kişi kaldı,biri şimdi yazacak,kaldı 3...
en azından alanlar belki bunların içindedir...
rica edeyim özelden aldık diye mesaj atsınlar bana...
hadi prensesler,ay ne meraklı hatunlarsınız ha,
vallahi yoğunluktan hiç de merak edemiyorum...

yok songülüm başkanım,bende adres falan yok sadece bana sen çıktın diye yazmış.

ğeki siz olsanız hç bi fkrinizn olmadgı birine ne alırdınız çünkü benim alcagm arkadaş kndini tanıtmamış

bidahakine artık napalım bizde elimizi çabuk tutmamız lazımdı ki hediyeler zamanında elimize geçsin nihayetinde öle oldu katılamayan arkadaşlara üzgünüm tabi

katılamayan arkadaslar da kendi aralarında yapsalaar.. yada isteyen 2. kez katılsın çekilişeee :) ben razıyım....arkadaslarımıs üsülmesiiiiiiiiiiin :KK43: :))

papatya biraz daha bekle bu hafta sonuna kadar yazmassa genel bişeyler alırsın herkesin sevebilecegi

papatyaprensescim hiç tanımadığın biriyse yılbaşıyla ilgili hediye seçeneklerini değerlendirebilirsin
ne biliyim noel babalı bişiler alabilirsin, mumlar, şamdanlar, biblolar, süs eşyaları, mutfak için bişiler olabilir
noel babalı kupalar, mutfak havlusu, sıcak tutacağı eldivenler falan ne biliyim bir sürü seçenek var bunlara bi bak derim

papatyaprenses bende hediye konusunda çok kararsıız kaldıım halaa bakıyoruum bakim h.sonuna alıcam inşallahh beğendirebiliriim

X