Yılbaşı akşamı ne yapıyoruz?

dışarda yılbaşı eğlencesi gibi şeyler hiç bana göre değil ya, çok sıkıcı geliyor bana:27::27:

en büyük planım tramisu yapmak ve eşimle oğluma aldığım hediyeleri vermek:27::27:

Güzel bi rest.da Deniz'in ortasında... :)) nezih, kaliteli bi yer. Yoksa pek akıl karı değil ...

ailemle geçireceğim son yılbaşım Allah nasip ederse..
hep üzülüyorum hem de o zamanın tadını çıkartıp sonraki yıllarda güzel
anımsamak istiyorum...sıradan bir günden farksız bunun yanı sıra bizim için..:31:

Fırında nar gibi kızarmış bir tavuk yapmak çok cazip bence. Pazar gününden de yanına patates salatası, rus salatası falan yapılabilir.
Tabi kuruyemiş, kola ve meyve de şart. Ben her sene olduğu gibi evde ailemle olacağım.

annem harika yemeklerinden yapacak yine, cips cola çerez yerim saat yeni yıla girmeye 5 dk kala son 3 yıldır oldugu gibi sevgilimle konusarak gireriz.benım böyle batıl bi inancım varda o yıla kimlerle görüşerek girersem o yıl hep onlarla mutlu mesut olacağıma inanıyorumm :))

geçen yıl yaklaşık 12 kişilik genç bir gurupla evimizde girmiştik..
ve 2012 ye hadisenin kalçalarına şok halinde bakarak :53: merhaba demiştik.
bu sene bu hataya düşmicem.

bi de çalışma falan yaparız herhalde :49::49:

:52::52::52::52:

odamda yalnız basıma dvd bakıcam 2 tane super fılm ındırdım.. kuruyemıs yıcem sonra da 2013un ıyı bı yıl olması ıcın dua edıp yatacam (cunku 2012 berbat bı yl gecırdım).. 12yı beklermıyım bılemıorum :)

Back