Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bız kalabalık bı grup olacagız dısarı cıkmak korkutuyor benı gercı ben oncekı senelerde hep cıkıyodum ama cocugumla olamıyordum
o sebebten artık cıkmak yok
arkadaslarla topalacanız
dısarıdan yemek soylenecek
para toplanıp
kızlar bı yerde erkekeler bı yerde sohbet eder bızde
yanı bu sekıldede
bıde mevcan dans komık olur ya![]()
bizim batmanda arkadaşımız yok ki
yani varda öyle eve çağıracak kadar değil bide kafalar uyuşmaz
evdede güzel şeyler yapılabilir aslında birde batmanı bilmiyıorum ama dışarda güzel mekanlar varmı yılbaşı kutlanıcak restauranlar falan en azından gidip 2 tek atılabililir içiyorsanız eğer ,
birde biz eşimlee flört döneminde her halta özel güne dışarda program yapar telaşeye girerdik bıkmışız demekki şimdi de her şeyi evde olalım sevdiğimiz insanları çağıralım diyoruz
o an ki ruh haline ve ortama göre deişir elbet.gayet egzotikse herşey dans la başlayıp başka şeylede bitebilir![]()
yeni yıla öpüşerek girin![]()
olurmu caız olurmu ,
senı hatırladımmm gecen haftakı konuda sende vardınnn![]()
birde dışarıda plan yapınca hem 2 katı fiyat ödüyorsun hemde 100 kişilk yere 250 kişiyi sığdırıyorlar lavaboya gitmek resmen 1 saatini alıyor o hengamede,
birde o tarz planlar kalabalık daha güzel oluyor insan eşiyle her gün başbaşa kalıyor sonuçta hani bir
evlilik yıldönümü olsa ayrı ama öyle eğelneceli bir gün imkan varsa eğer kalabalık daha güzel oluyor zaten
aksi halde evde 12 ye kalmadan uyurum sanırım
bız kalabalık bı grup olacagız dısarı cıkmak korkutuyor benı gercı ben oncekı senelerde hep cıkıyodum ama cocugumla olamıyordum
o sebebten artık cıkmak yok
arkadaslarla topalacanız
dısarıdan yemek soylenecek
para toplanıp
kızlar bı yerde erkekeler bı yerde sohbet eder bızde
yanı bu sekıldede
bıde mevcan dans komık olur ya![]()