Yılbaşı akşamı ne yapıyoruz?

gumus01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
192
2
26
Ankara
bu bizim eşimle geçirecegimiz ilk yeni yılımız,
evde onunla hoş vakit geçirmek istiyorum neler yapabiliriz fikirlerimizi burada paylaşalım mı kızlar ?
yemek olarak ne yapalım, vakiti nasıl geçirelim vs. tarzında.

çok şık bi sofra,(misafir takımlarınla hazırlanmış:34:) onun ev sevdiği yemekler,içki seviyorsa mutlaka sevdiği içki,mezeler,kuruyemiş,çeşit meyveler..

güzel bir saç ve seksii bir kıyafet:34:

gece 12 de ateşli bir öpücük...

düğününüz deki dans müziğinizle güzel bir dans:1::1:

bizimde ilk yeni yılımız, ayrıca yeni yıl tanışma yıldönümümüz, 10. senemize giricez, ben de özel bişeyler yapmak istiyorum :16:

bizimde ilk yeni yılımız evde sevdiğimiz bir çift arkadaşlarımızla güzel bir sofrayla geçirmek istedik , ne bilim yeni yıl bizim için çokta özel bir gün değil o yüzden sanırım pek özenmedikk

bız kalabalık bı grup olacagız dısarı cıkmak korkutuyor benı gercı ben oncekı senelerde hep cıkıyodum ama cocugumla olamıyordum
o sebebten artık cıkmak yok
arkadaslarla topalacanız
dısarıdan yemek soylenecek
para toplanıp
kızlar bı yerde erkekeler bı yerde sohbet eder bızde
yanı bu sekıldede
bıde mevcan dans komık olur ya :8:

Bizim ikinci yeni yılımız
Birincisinde ne yaptığımızı hatırlamıyoruz :1: geçen konuşurken farkettik
Bu yılda özel birşey düşünmüyorum
Yılbaşı kutlama adetim yoktur
Ama her gün kutlama gibi geçebilir tabi sorun yok :6:

Biz eşimin teyzesine gidemedik epeydir, hazır Salı tatilken Pazartesi akşam çıkışta gidelim dedik
Görümcem, sözlüsü, 2 de kuzenlerini çağırdık orada toplanacağız :8:

bız kalabalık bı grup olacagız dısarı cıkmak korkutuyor benı gercı ben oncekı senelerde hep cıkıyodum ama cocugumla olamıyordum
arkadaslarla topalacanız
para toplanıp
yanı bu sekıldede

o an ki ruh haline ve ortama göre deişir elbet.gayet egzotikse herşey dans la başlayıp başka şeylede bitebilir:1::1:

bizim batmanda arkadaşımız yok ki :(
yani varda öyle eve çağıracak kadar değil bide kafalar uyuşmaz

evdede güzel şeyler yapılabilir aslında birde batmanı bilmiyıorum ama dışarda güzel mekanlar varmı yılbaşı kutlanıcak restauranlar falan en azından gidip 2 tek atılabililir içiyorsanız eğer ,

birde biz eşimlee flört döneminde her halta özel güne dışarda program yapar telaşeye girerdik bıkmışız demekki şimdi de her şeyi evde olalım sevdiğimiz insanları çağıralım diyoruz

evdede güzel şeyler yapılabilir aslında birde batmanı bilmiyıorum ama dışarda güzel mekanlar varmı yılbaşı kutlanıcak restauranlar falan en azından gidip 2 tek atılabililir içiyorsanız eğer ,

birde biz eşimlee flört döneminde her halta özel güne dışarda program yapar telaşeye girerdik bıkmışız demekki şimdi de her şeyi evde olalım sevdiğimiz insanları çağıralım diyoruz

canım burası hizbullahın doğduğu yer, ben içiyorum eşim içmez ama gidilecek yer yok, yani varda yerin 2 kat altında erkekler için pavyon tarzı yerler,bi şişe şarap alıp evde takılcaz mecbur

o an ki ruh haline ve ortama göre deişir elbet.gayet egzotikse herşey dans la başlayıp başka şeylede bitebilir:1::1:

tek basına dans edeceksen olabılırr
benı cok konusturma
1 haftadır mapustaydım konu dısı mesajdan :16:

konu ıcı mesaj yenı yıl hosgelıyorrrrrr :24:

birde dışarıda plan yapınca hem 2 katı fiyat ödüyorsun hemde 100 kişilk yere 250 kişiyi sığdırıyorlar lavaboya gitmek resmen 1 saatini alıyor o hengamede,

birde o tarz planlar kalabalık daha güzel oluyor insan eşiyle her gün başbaşa kalıyor sonuçta hani bir

evlilik yıldönümü olsa ayrı ama öyle eğelneceli bir gün imkan varsa eğer kalabalık daha güzel oluyor zaten

aksi halde evde 12 ye kalmadan uyurum sanırım

birde dışarıda plan yapınca hem 2 katı fiyat ödüyorsun hemde 100 kişilk yere 250 kişiyi sığdırıyorlar lavaboya gitmek resmen 1 saatini alıyor o hengamede,

birde o tarz planlar kalabalık daha güzel oluyor insan eşiyle her gün başbaşa kalıyor sonuçta hani bir

evlilik yıldönümü olsa ayrı ama öyle eğelneceli bir gün imkan varsa eğer kalabalık daha güzel oluyor zaten

aksi halde evde 12 ye kalmadan uyurum sanırım

yılbaşı bahane eğlenmek şahane diye düşünenlerdenim bende..yıllarca maddi zorluklar,hamilelik,kızım küçük felan fistan derken aldım elime çerezi oturduk ailecek evde..

ama 2 senedir dışarı çıkıyoruz.hani bara felan deil tercihimiz çocuklu eğlence düzenleyen oteller.fiyatlarıda öyle uçuk kaçık deil.hem çocuklar için ayrı bi bölüm oluyor,orda palyaçolar,oyun alanları,uyku odaları oluyor.kameradan da takip edebiliyoruz.otel olduğu için tuvalet sıkıntısıda olmuyor.bu senede düşünüyoruz çıkmayı.önceliğimiz çocuklar olduğu için onlara uygun yerlere bakınıyoruz.

her zaman olsa belki ama senede bir harcanan para çokta koymuyor:21:

bizim de ilk yılbaşımız evde olucaz, yemek ne yapsam diye düşünüyorum :/ çok teferruatlı bi şey de yapamam ki iş var o gün yine akşam 7'de evde olurum herhalde en erken. keşke yarım gün olsa 31 aralık

kırmızı şarap alsam diyorum yemekle değil de sonrası için, pasta bir de. arkadaşlar gelecekti bizim onlar da yalan oldu kaldık bir başımıza bakalım neler olacak victoria's secret izler yatarız herhalde bu gidişle :D

en iyisi yemek, pasta, çerez ve victoria's secret arkadaşım bir de içiyorsanız güzel bir şişe şarap.

Son düzenleme:
arkadaslarla topalacanız
para toplanıp
yanı bu sekıldede

Nıye korkuyosunuz yahu bı yerde yer ayırtın hop hop kopun :))))

ben bu başlığa ilkkez giriyorum burada kim konuyu nasıl takip edecek çok bozuldum :50:
bende yemek gibi hazırlıkları pazar günü yapmayı planladım pazartesi akşama kadar çalışacak olunca canım en iyi fikir bu gibi geldi

Back