Dogru gıder, bezlerın ıcıne kukurt koyup yukseklerede asmayı dusunuyorum soyle cember gıbı ınce bısılerın ıcıne umarım cocuklar bızıklamaz tabıKomple bahceye döksen yağmur veya sulamada gitmez mi
BiziklamakDogru gıder, bezlerın ıcıne kukurt koyup yukseklerede asmayı dusunuyorum soyle cember gıbı ınce bısılerın ıcıne umarım cocuklar bızıklamaz tabı
Biz önceden asmalara döküyorduk ama yılan için kullanıldığını hiç bilmiyordum böceklere karşı kullanıyorduk devamlı tozunu kullanıyorduk bu arada nerdesiniz ki Türkiye de bildiğim zehirli yılan yok biz de çok görüyoruz da ilaç yapmak aklımıza hiç gelmedi ne kadar normallestiyse artık yılan görmek bizdeKızlar Merhaba,
Geçen yaz bahcemizde neyseki coluk cocuk ortalıkta degılken yılan gördük. Komsularımız öldürdü hemen .
Bu sene bahçemize komşuların önerdiği kükürt dökün tavsiyesi var. Tarımcılar tavsıye edıyor ama bahçede meyve ağaçlarıda var , aranızda yılandan korunmak için bahcesine kükürt döken var mı? Toz olarak mı kullanıyorsunuz yoksa sıvı olarak mı?
Yardımcı olur musunuz?
Adam haklı bacım napcan hayvanların alanlarını hep insanlar elinden aldı napsin hayvanlarYazlığımızın bahçesine yazın bolca uğruyorlar kendileriEşim çok seviyor su falan koyuyor onlar için sağa sola. İlaçlatmaya da yanaşmıyor neymiş onların yaşam alanlarını ellerinden almışız da buralar onların doğal ortamıymış. Zehirli değillermiş kendi hallerine bırakmalıymışız. Bir de bana sorun vallahi bi çözüm bulursanız bende gizlice yapacağım konunuzu takipteyim.
Dedem dokerdi sulasak da dururdu ağaçların dibinde duvar diplerine sınır şeklinde dokebilirsin tozu ziraatciler nasıl öneriyorDogru gıder, bezlerın ıcıne kukurt koyup yukseklerede asmayı dusunuyorum soyle cember gıbı ınce bısılerın ıcıne umarım cocuklar bızıklamaz tabı
Zehirsiz zaten oradaki yılanlar korkulacak bir durum da yok ortada ama yani otların arasından hışşırrttt diye çıkınca da insana bi inme iniyorAdam haklı bacım napcan hayvanların alanlarını hep insanlar elinden aldı napsin hayvanlardüşün biz yumurtalarını felan oynardık çocukken iyi hayvanlarmis hiç bişey yapmadılar bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?