O hışırtı sesleri hiç bitmiyor zaten geçen yıl da tilkiyi kopek zannedip hoşt demişim sonra baktım tilki sana hoşt der gibi bakıyor pardon canım diyip çığlık atarak kaçtımZehirsiz zaten oradaki yılanlar korkulacak bir durum da yok ortada ama yani otların arasından hışşırrttt diye çıkınca da insana bi inme iniyorKirpisi,kaplumbağası, sincabı ne ararsan bizim bahçede, Tilkiyi bahçemde su içerken gördü bu gözler. Ama yani yılanın yaşam alanı da benım bahçem olmasın vallahi elim ayağım boşalıyor birden
Senin yerinde olsam o göynekli rivayeti duyduktan sonra ülkeyi terkederdimO hışırtı sesleri hiç bitmiyor zaten geçen yıl da tilkiyi kopek zannedip hoşt demişim sonra baktım tilki sana hoşt der gibi bakıyor pardon canım diyip çığlık atarak kaçtımyılanın bide göynek soymasini gördüm bir rivayete göre kendisi soyunurken görene kin güder yılan dediler bir yıl yılan arkamda geziyormus gibi paranoyak oldum bizde çok hakliyiz ama hayvanlara da hak veriyor vicdanım
Senin yerinde olsam o göynekli rivayeti duyduktan sonra ülkeyi terkederdim
Bir ara düşünmedim değilSenin yerinde olsam o göynekli rivayeti duyduktan sonra ülkeyi terkederdim
O ne demek bende sorcaktim konu sahibine amaBiziklamak
Büyük müydü tilki yazik kizO hışırtı sesleri hiç bitmiyor zaten geçen yıl da tilkiyi kopek zannedip hoşt demişim sonra baktım tilki sana hoşt der gibi bakıyor pardon canım diyip çığlık atarak kaçtımyılanın bide göynek soymasini gördüm bir rivayete göre kendisi soyunurken görene kin güder yılan dediler bir yıl yılan arkamda geziyormus gibi paranoyak oldum bizde çok hakliyiz ama hayvanlara da hak veriyor vicdanım
Yok çok da büyük değildi karanlıkta inmiş zaten büyük ihtimalle yemek aramaya indi ama ben dalgın bulaşık yıkarken yanımda fasulye fidelerinin içinden çıkıp gelince boş bulundumBüyük müydü tilki yazik kizhost demeseymisin iyiymis belki açtı hayvan ondan geldi herhalde
Rahmetli kayınpederim yazlık evin dış ve iç duvar diplerine toz kükürt dökerdi.Sarımsı bir toz.Bahçedede domatesten tutunda şeftaliye kadar birsürü sebze meyve vardı.Yıllardır her yaz gideriz hiç görmemiştik.Babam vefat etti bahçe bakımsızKızlar Merhaba,
Geçen yaz bahcemizde neyseki coluk cocuk ortalıkta degılken yılan gördük. Komsularımız öldürdü hemen .
Bu sene bahçemize komşuların önerdiği kükürt dökün tavsiyesi var. Tarımcılar tavsıye edıyor ama bahçede meyve ağaçlarıda var , aranızda yılandan korunmak için bahcesine kükürt döken var mı? Toz olarak mı kullanıyorsunuz yoksa sıvı olarak mı?
Yardımcı olur musunuz?
Hemsehrim midir diye dusundum:) biziklamak trakya da kurcalamak karistirmak anlaminda kullanilir:)O ne demek bende sorcaktim konu sahibine ama
Annem trakyali ama denk gelmemisim ben bu lafa. Komikmis. Guzel sevdim.Seyi biliyorum ama oglan cocuguna çocuk dendiğiniHemsehrim midir diye dusundum:) biziklamak trakya da kurcalamak karistirmak anlaminda kullanilir:)
Bambaska bir dil gercekten:) iki trakyali bir araya gelip sohbet ediyosak (bizce normal normal) ortamdaki diger arkadaslar bos bos bize bakiyo:)Annem trakyali ama denk gelmemisim ben bu lafa. Komikmis. Guzel sevdim.Seyi biliyorum ama oglan cocuguna çocuk dendiğini
Annem bazen diyorki keske cocugum olsaydi en azından beni üzmezdianne biz cocugun değilmiyiz dedigimde anlamistim erkege denirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?