- 21 Mayıs 2013
- 1.690
- 2.230
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah'ım ne güldüm yaaaaO hışırtı sesleri hiç bitmiyor zaten geçen yıl da tilkiyi kopek zannedip hoşt demişim sonra baktım tilki sana hoşt der gibi bakıyor pardon canım diyip çığlık atarak kaçtımyılanın bide göynek soymasini gördüm bir rivayete göre kendisi soyunurken görene kin güder yılan dediler bir yıl yılan arkamda geziyormus gibi paranoyak oldum
bizde çok hakliyiz ama hayvanlara da hak veriyor vicdanım
![]()
Kırk ayak nemden oluşur canım çıkmasına bişey yapamazsın ilacı ihmal etme çıksın ölsün direk eski evimde o bide onun uzunu olan varya o coktu nemden olurdu hep eve girmesi konusunda da başka sineklikli kapılarla felan önlem alıyorlar bizim burda bizim eve de bir iki defa gördük başka görmedik girdiginiBen kükürt döktüm hiç bir işe yaramadı. Yine geldi. Bahceyle ev sıfır evede girdi. Valla bu senede kırkayak pehdahlandı. Evi ilaçlattık ama giriyo ve ölüyo. Girmemesi için ne yapılır bilmiyorum.
Ya bunlar çok büyük 10 cm 15 cm filan bahceli evler malesef böyleKırk ayak nemden oluşur canım çıkmasına bişey yapamazsın ilacı ihmal etme çıksın ölsün direk eski evimde o bide onun uzunu olan varya o coktu nemden olurdu hep eve girmesi konusunda da başka sineklikli kapılarla felan önlem alıyorlar bizim burda bizim eve de bir iki defa gördük başka görmedik girdigini
Benim eski konularimda vardı resmi silinmiştir büyük ihtimalle beni benden alıyordu bir karış oluyorduYa bunlar çok büyük 10 cm 15 cm filan bahceli evler malesef böyle![]()