• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılan dilli kaynana

En büyük hatayı başta kaynananızı eve yardım amaçlı kabul etmekle yapmışsınız. Bir arkadaşım doğum yaptı valla 2 aylık oldu bebeği ne kendi annesi nede kaynanasından bir gram yardım almadı. Her şeyini kendi araştırdı izledi kendi baktı. Bence sizde artık mesela eşinize ben kendi çocuguma bakabilirim biraz öğrenmem gerekiyor tek başıma vs diyerek kaynananızı yollayın evden. Eskidendi öyle şeyler artık elimizin altında internet var her şeye ulaşabiliyoruz bebeğine kendin bakmayı öğrenmelisin.
Kaynananın laflarına gelirsek ne desem boş hiçbir şekilde değiştiremezsin gül geç.

Kayinvalidenizi tatli bir dil ile evine gönderin.
Cocugum yok ama galiba ben kimseden yardim almak istemezdim herseyi kendim yapmak denemk zor olsa bile onlarin hepsini tadmak isterdim.
Kolay gelsin bu arada ve Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah😍😍🥰🥰

Benimde tanışma söz nişan evresinde gayet iyiydik şuan nişan evresinin sonlarındayız evlenicez nasip olursa ama ne olduysa bi laf sokmalar, oğlu benim yaşadığım yerde yaşıyor kendileri 1 saat uzak mesafede her haftasonu özledim özledim diye çocuğu darlamalar ve nişanlım taş çatlasa 2 saat oturur yani ,benim ailemin nişanlımın yanında mıcmıc bana karşı ama tek ken eltim varken laf sokma ağzımdan laf almaya çalışıyo çok tuhaf başlığa uygun yani benimki

Ya valla millete eziyet çektirmeye bayılıyor bazıları
Patladım zaten bu sabah ne varsa içimde söyledim
Kayinvalidenizi tatli bir dil ile evine gönderin.
Cocugum yok ama galiba ben kimseden yardim almak istemezdim herseyi kendim yapmak denemk zor olsa bile onlarin hepsini tadmak isterdim.
Kolay gelsin bu arada ve Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah😍😍🥰🥰
Amin ben cagirmadim. Zaten yine tek bakıyorum hiçbir şey yapmıyor . Nasıl göndereyim eşim ağzının içine bakıyor

Bak canim bu benim konumdu. Dayanamayip konu actim ve burdaki kadinlar sayesinde kendimde güç buldum dehledim kaynanayi rahat ettim 😂
okudum cnm konunu .Arabamızdaki fark ne biliyor musun benim eşim arkamda değil . Dilimin ucuna getiremem gitsin diye.Bsna lag soktuğunu kırdığını anlattım . Anasıyla dışarı çıktılar yememiş içmemiş anasına yetiştirmiş . Ya da konuyu anası açmış bilmiyrm. Ondan dolayı bu sabah büyük bir kavga çıktı zaten .Otuz yaşında adam bebek gibi anasının eteginden ayrılamıyor. Ne desem ne yapsam boş

Hata sizde kaynanayi neden kabul ettiniz ki. Alt tarafi bir yemek icin mi katlaniyosunuz onun suratina. En basiti bi yumurta kirar yersin onun yuzunu cekmeye degmez.
Ben iki ay once dogum yaptim annem gelemedj. Kaynana bakti oda bir hafta anca dayandim. Yemegi yapti ama tonla laf vurdu. Her gun sinir stres oldum. Artik dedim sen gelme ben yapiyorum yemegi. Sezeryanliym bide ona ragmen istemedim onu. Alt tarafi bi yemek ocagin ustunde iki dk yaptim yedim onun suratini cekmeye degmez. Zaten bebeginiz yer yatar. Benim kolikti bebegim kendim dikislerim vardi. Zorda olsa agrilar icindede yine tek basima baktim bebege. En azindan kaynana gelmedi stres olmadim. En kisa surede gonder kendi duzenini kur
Nasıl kabul etmiycem eşim zaten gelecekti üç ay olmuştu çocuk içiin gelmedi ki dyr. Biz uzaktayız

okudum cnm konunu .Arabamızdaki fark ne biliyor musun benim eşim arkamda değil . Dilimin ucuna getiremem gitsin diye.Bsna lag soktuğunu kırdığını anlattım . Anasıyla dışarı çıktılar yememiş içmemiş anasına yetiştirmiş . Ya da konuyu anası açmış bilmiyrm. Ondan dolayı bu sabah büyük bir kavga çıktı zaten .Otuz yaşında adam bebek gibi anasının eteginden ayrılamıyor. Ne desem ne yapsam boş
Konustunmu peki. Hem kaynana varken sizde rahat edemezsiniz
Ben esime kaynana yokken bak ne guzel biz basabasa kaliyoruz bizde bir aileyiz artik ben nasil annemi babami birakip geldiysem oda biraz ayrilmali onlardan.
Ya umursamaz takilcan evde dediklerini duymican isine geleni yapcan onu takmican yada boyle sinir oldugunla kalcan.
Ben kac kere kavga ettm kaynanaylada benimki arsiz umursmaz uine geldi evime.
Esimede diyorum ozamn sen kal annenle bende annemin evine gidiyim madem ayrilamiyosun

Sadece dizilerde var sanıyordum bu kvleri. Ama kk beni Türkiye gercekleriyle yuzlestirdi. Böyle davraninca o yere goğe siğdiramadiği oğullarnjn huzuru kaciyor farkında değiller. Neyseki ben sansliyim esimin ailesi çok iyiler. Bence sen de en az onun kadar yilan dilli ol bırak adama şikayete giden o olsun. En azindan icinde kalmaz.

Konustunmu peki. Hem kaynana varken sizde rahat edemezsiniz
Ben esime kaynana yokken bak ne guzel biz basabasa kaliyoruz bizde bir aileyiz artik ben nasil annemi babami birakip geldiysem oda biraz ayrilmali onlardan.
Ya umursamaz takilcan evde dediklerini duymican isine geleni yapcan onu takmican yada boyle sinir oldugunla kalcan.
Ben kac kere kavga ettm kaynanaylada benimki arsiz umursmaz uine geldi evime.
Esimede diyorum ozamn sen kal annenle bende annemin evine gidiyim madem ayrilamiyosun
Dedim bi kez git birinizi tercih edecek olsam o sen olmazsın zaten dedi :)bizimki önce annem sonra çocuğum en son sen dyr

Sadece dizilerde var sanıyordum bu kvleri. Ama kk beni Türkiye gercekleriyle yuzlestirdi. Böyle davraninca o yere goğe siğdiramadiği oğullarnjn huzuru kaciyor farkında değiller. Neyseki ben sansliyim esimin ailesi çok iyiler. Bence sen de en az onun kadar yilan dilli ol bırak adama şikayete giden o olsun. En azindan icinde kalmaz.
Valla herkes öyle söylüyor sende sok diyorlar . Kocam ana aşığı olduğu için korkak ben ayrılıktan korkuyorum . Evliliğim için endişeleniyorum.Aman benim yüzünden bişey olmasin ben mükemmel olmalıyım diye diye bu hale geldim zaten.

Eşim benimle konuşmuyor küsmüş. Yılan anası çok güzel demogoji yapıyor . Birde beraber dışarı çıkmışlardı önceki dün. Öyle doldurmuş ki .Ne diyeyim Rabbime havale etmişim. Kavgayı çıkarıyor sonra da diyor ki benim yüzünden değil siz zaten anlaşamıyorsunuz

Valla herkes öyle söylüyor sende sok diyorlar . Kocam ana aşığı olduğu için korkak ben ayrılıktan korkuyorum . Evliliğim için endişeleniyorum.Aman benim yüzünden bişey olmasin ben mükemmel olmalıyım diye diye bu hale geldim zaten.
calisiyor musunuz
Neden.hep siz fedakrsiniz
Boşanmaktan mi korkuyorsunuz
Esinizde acaba bunu mu kullanıyor

Benimde tanışma söz nişan evresinde gayet iyiydik şuan nişan evresinin sonlarındayız evlenicez nasip olursa ama ne olduysa bi laf sokmalar, oğlu benim yaşadığım yerde yaşıyor kendileri 1 saat uzak mesafede her haftasonu özledim özledim diye çocuğu darlamalar ve nişanlım taş çatlasa 2 saat oturur yani ,benim ailemin nişanlımın yanında mıcmıc bana karşı ama tek ken eltim varken laf sokma ağzımdan laf almaya çalışıyo çok tuhaf başlığa uygun yani benimki
Şeytan işte ne diyeyim

calisiyor musunuz
Neden.hep siz fedakrsiniz
Boşanmaktan mi korkuyorsunuz
Esinizde acaba bunu mu kullanıyor
Evet öğretmenim ben. Düzelir diye bekliyorum .Bebekle birazda olsa değişmişti . Ama kadın geldi özüne döndürdü yine . Ilerde düzelir diye niye biraz daha sabretmedim dememek için fedakarlık yapıyorum

Boyle alttan alip tepelerine cikariyorlar az once basedemediğim esim diye bir başlık vardı bir bakmissin isler o yone gidiyor. Sağlam durmazsan şimdi öyle de olabilir. Ben olsam denerdim bi kere laf soktum diye bosicak kocanin cehenneme yolu var

En büyük hatayı başta kaynananızı eve yardım amaçlı kabul etmekle yapmışsınız. Bir arkadaşım doğum yaptı valla 2 aylık oldu bebeği ne kendi annesi nede kaynanasından bir gram yardım almadı. Her şeyini kendi araştırdı izledi kendi baktı. Bence sizde artık mesela eşinize ben kendi çocuguma bakabilirim biraz öğrenmem gerekiyor tek başıma vs diyerek kaynananızı yollayın evden. Eskidendi öyle şeyler artık elimizin altında internet var her şeye ulaşabiliyoruz bebeğine kendin bakmayı öğrenmelisin.
Kaynananın laflarına gelirsek ne desem boş hiçbir şekilde değiştiremezsin gül geç.
Onu söyleyebilsem ah keşke .Ama delisi olduğu için dellenir biliyorum . Kalıpta ne yapıyor bana yardım mi edyr. Şeytanlığa gelmiş

Back
X