• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılan dilli kaynana

Klasik anneci erkek tepkisi:) artik guluyorum kusura bakmayin.benimki de senin annen de gelsin seklinde esitlemeye calisiyor.annem ben bekarken yalniz yasadigim evde 1 ayi birak 1 hafta kalmisligi yok damat evinde nasil kalsin acaba :)
Aklı olan zaten bi hafta iki haftadan fazla kalmaz.Benim annem doğum yaptım diye ve benim ısrarımla kaldı . Normalde üç günden fazla kalmazlar geldiklerinde .Senin durum ne oldu?

Madem oda sıkılmış, konuşacak kimse yokmuş gitsin evine. Siz çocuğunuza tek bakabilirsiniz. Eğer eşinizin memleketine bayramda gidecekseniz yine gidersiniz. Eşinize söyleyin göndersin üslubuyla
Ölür de yine göndermez:)

Sanane onun delı annesinin gecmıste yaşadıklarından, bahaneye bak.
Dayak atan adamlar ıcın karıları kucukken babası cok dovmus onu, ondan boyle diyorlar aklamak ıcın. Kocanınkı de o hesap.
Bebek 40gunluk olmus, evıne uzasın gıtsın bence artık.
Kocan cekebılır onu ama sen mecbur degılsın.
Lohusa kadına ceza gıbı dıkmıs senın basına, kendısı butun gun iste. Ya annesıne dur desin ya da haricten gazel okumasın.
Benim ki istemedigimi soyledigim halde 40 gun kaldi 😡 sutumu de kesti gitti.... bi de lohusanin evinde adamin isi neyse kayinpederde her gun bizzdeydi.. Allahim aklima geldikce ofkeden deliriyorum

Benim ki istemedigimi soyledigim halde 40 gun kaldi 😡 sutumu de kesti gitti.... bi de lohusanin evinde adamin isi neyse kayinpederde her gun bizzdeydi.. Allahim aklima geldikce ofkeden deliriyorum
Kocan napıyordu bu arada???
Sütünün kesilmesine cok uzuldum 😥

Kocan napıyordu bu arada???
Sütünün kesilmesine cok uzuldum 😥
Sormaa anlatsam bitmez. Bi de kavgalar hakaretler diz boyu. Kocami birak ben normalde asla musade etmem ama lohusalik cilginligini kaynanam yasayinca bana da malligi kaldi heralde herseyi yapti ve kalmaya devam etti. Ben de bunu atmadim evden kendimi de affedemiyorum. Hepsi bi tarafa da yavrumu emzirrmedim ya doyasiya icimde cookk buyuk yaradir. Hala her mama verdigimde icim sizlar

Dinsizin hakkından imansız gelir derler
Ne söylemek istiyorsanız aynı onun gibi dan dan söyleyin geçin.

Kuzum yaaa iyi delirmemişsin çok üzüldüm

Delirdimm psikolaga gittim. Ben de yaptiklari travma sebebi oldu. Hala da ne onu ne kendimi affedemiyorum cidden. Bi de bunca strese egzama oldu tabi simdi bi de onunla ugrasiyorum. Allah benden uzak etsin tek duamm 🤲

Ben bu erkeklerin laf anlamamazligini okudukca deliriyorum.Hadi oglun boyle kayinvalideler neden anlamiyor da illa sinir hastasi yapacaklar lohusalari.Birakin kaynanayi sadece oradaki hormonlarin etkisiyle bile zaten deliriyor lohusalar.akilli adam karisiyla bal gibi atlatir o sureci bizim adamlar gevsek afedersiniz

Ben bu erkeklerin laf anlamamazligini okudukca deliriyorum.Hadi oglun boyle kayinvalideler neden anlamiyor da illa sinir hastasi yapacaklar lohusalari.Birakin kaynanayi sadece oradaki hormonlarin etkisiyle bile zaten deliriyor lohusalar.akilli adam karisiyla bal gibi atlatir o sureci bizim adamlar gevsek afedersiniz
Kiz kayinvalide ne anliicak bile isteye kavga cikardi ne hakaretler buraya dahi yazamaam ama yine kaldi 😊 off sorma olan bebegime ve bana oldu ben esimden beklerdim ama o da bi laf diyemez ailesine iste 😡

Annesi geçmişte bişeyler yaşadıysa bunlardan ders alıp daha olgun davranabilir bu bahane değil bence
İdare etmek. Zorunda değilsin bi daha laf sokarsa kavgayı büyüt evine git de kavga arası

Kiz kayinvalide ne anliicak bile isteye kavga cikardi ne hakaretler buraya dahi yazamaam ama yine kaldi 😊 off sorma olan bebegime ve bana oldu ben esimden beklerdim ama o da bi laf diyemez ailesine iste 😡
Ya ben şuna bile raziyim :) ben en azindan rahatsiz oldugum seyleri soyleyebileyim aksiyon almasa sessiz kalsa bile olur:) oyle ataerkil kafasi varki oturup kaynanayi dinliyoz tamam annecim,evet annecim yapiyoruz:) ne zaman bana ters gelen şeyi soyliyeyim ne bicim insan oluyorum kocam basliyor beni sindirmeye.yaşlı diye diye hasta olucaz valla.niye mecbur kaliyoruz anlamiyorum.annemi babami bu kadar idare etmiyorum.

Ya ben şuna bile raziyim :) ben en azindan rahatsiz oldugum seyleri soyleyebileyim aksiyon almasa sessiz kalsa bile olur:) oyle ataerkil kafasi varki oturup kaynanayi dinliyoz tamam annecim,evet annecim yapiyoruz:) ne zaman bana ters gelen şeyi soyliyeyim ne bicim insan oluyorum kocam basliyor beni sindirmeye.yaşlı diye diye hasta olucaz valla.niye mecbur kaliyoruz anlamiyorum.annemi babami bu kadar idare etmiyorum.
Valla ben de anlamiyorum. Annen gibiyiz derler ya ben anneme soylediklerimi rahatlikla sana soylesem nolur dusun bi yani 😁 bi de yasli tamam da yani biz de hasta oluyoruz genciz diye de vurucam kirbaci vurucam kirbaci yapilmaz ki yaf 😁 benimki pek yasli da degil ama 😆😆

Valla ben de anlamiyorum. Annen gibiyiz derler ya ben anneme soylediklerimi rahatlikla sana soylesem nolur dusun bi yani 😁 bi de yasli tamam da yani biz de hasta oluyoruz genciz diye de vurucam kirbaci vurucam kirbaci yapilmaz ki yaf 😁 benimki pek yasli da degil ama 😆😆
Ahahaha benimkide oyle yasli degil aslinda da islerine gelmeyince yasli :) annecim sen daha gencsin fistik gibisin ama bize gelince aman annem yasli idare et aman annem yasli ben anneme gidicem daha annemle ne zaman vakit gecircem.biz de yasliligi bekleyelim rahatlicaz diye :)

Ahahaha benimkide oyle yasli degil aslinda da islerine gelmeyince yasli :) annecim sen daha gencsin fistik gibisin ama bize gelince aman annem yasli idare et aman annem yasli ben anneme gidicem daha annemle ne zaman vakit gecircem.biz de yasliligi bekleyelim rahatlicaz diye :)
Sonra biz kaynanamizdan boyle gorduk diye gelinlere yapmayalim da 😆😆😆 bi de soyle bisey var kendileri diledikleri gibi saygisizlik yapabiliyolar ama sen yapamazsin niye gencsin sanki yaslandikca saygisiz davranma hakkina sahip oluyomussun gibi ilgincc 😁 valla aklimda deli sorular 😆😆

Back
X