• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılan dilli kaynana

Daha bir hafta falan önce kendisiyle çığlık çığlığa kavga ettim :rolleyes: (ki hiç tarzım değildir)
Senin kvden eksiği yok fazlası var.Bizimki beni beğenmez, damadı beğenmez, kızını yani görümcemi beğenmez bir tek oğluna aşıktı.Kavga da beni hakkı bulunca artık oğlunu da beğenmiyor.Karının sözünden çıkmazsın sen diye laf söylüyormuş.
Telefonu açar açmaz kızım senin beniynen derdin ne dedi😂
Benim seniynen ne derdim olabilir ki...
Ben yapı gereği kimsenin bana laf sokmasına izin vermem.yani bir kere olur iki kere olur ama 3. De tenhada sıkıştırırım.Fakat kendisi korkunç çirkef kendini beğenmiş bir kadın olduğu için hiç dokunumyorum ve onu yok sayıyorum.Kendisi de bunun farkında benimle soğuk savaş yapıyorsun diyor.
Evet soğuk savaş en temizi.
Onu yok sayıyorum.Söyledikleri bir kulağımdan giriyor diğer kulağımdan çıkıyor.Milletin yanında ipliğimiz pazara çıkmasın diye susuyorum.Eşimde bunun farkında.

Sana önerim zor biliyorum ama duyma.Duyduklarını düşünme.Anlam yükleme.Bu da böyle bir densiz işte de geçiştir.
Kapıyı kapattın diye laf mı etti aç o zaman de.
Kendi içinde mutsuz olan insanları sen mutlu edemezsin.Seni kendisine benzetmesine izin verme
O kadar haklısın ki .Kadın durmadan kocasını karalıyor. Sürekli biseylerden dert yanıyor . Yok bizim zamanımızda şöyleydi böyleydi .Ben eskiden duymamazlıktan geliyordum .Ama birike birike patlama noktasına geldim .Bunda esiminde payı büyük . Gözünün önünde laf çakıyor .Kendide biliyor bana söylediğini . Kenara çekip uyarmıyor. Soyleyincede yanlış anlamışsın sana söylememiştir dyr .Vicdansız çirkef kadının biri ne diyeyim ki

siz elalemin psikolojisi bozuk anasını cekmeye mi evlendiniz?! Kusura bakma da sorun eşinde, annesine bi höst diyemiyor belli ki. Acayip gicik oldum ikisine de 😤
Onun psikolojini düzeltemem zaten çünkü kadın bozuk olduğunu kabul etmiyor

Sanane onun delı annesinin gecmıste yaşadıklarından, bahaneye bak.
Dayak atan adamlar ıcın karıları kucukken babası cok dovmus onu, ondan boyle diyorlar aklamak ıcın. Kocanınkı de o hesap.
Bebek 40gunluk olmus, evıne uzasın gıtsın bence artık.
Kocan cekebılır onu ama sen mecbur degılsın.
Lohusa kadına ceza gıbı dıkmıs senın basına, kendısı butun gun iste. Ya annesıne dur desin ya da haricten gazel okumasın.
Gücüm yetmiyor da dilinin lal olmasını bekliyorum bakalım ne zaman olur

Benim babaannem böyledir, iğrenç bir insandır. Tecrübe ile konuşuyorum, aynı şekilde yapacaksınız, yoksa anlamaz.

Öyle aman susayım, aman cevap vermeyeyim ya da takmayayım, bundan anlamaz.
Bir yapıyorsa 3 yapacaksınız, başka türlü düzelmiyor inanın bana.
Deli deliyi görünce misali.
Yavaştan başladım bugün daha da çirkeflesti

Banane annesi herkese öyleymiş ben rahatsız oluyorum susup alttan almak zorunda değilim de. Tabi bunu eşine güzel söyle, böyle sert değil.
Valla gençliğine yazık sen gergin oldukça çocuğun hissedecek aynı evin içinde hır gür ile bebekler çocuklar mahfoluyor kv gelin atışmasından dolayı. Azcık aşım ağrısız başım yemeğini kendin yap gönder gitsin.
Gitmiyor cnm kalacam dyr bayrama kadar

Yavaştan başladım bugün daha da çirkeflesti
Alışık olmadığı için. Hep her şeyi kendi söylemeye alışmış ya, karşılık da almamış hiç, sesiniz çıkınca kaba tabirle yılanın başını küçükken ezeceksin moduna giriyor.

Odayi ayirin gun boyu yalniz kalsin psikolojisi duzelince gelsin o zaman evinize.eviniz ruh ve sinir hastaliklari kurumu mu

Banane annesi herkese öyleymiş ben rahatsız oluyorum susup alttan almak zorunda değilim de. Tabi bunu eşine güzel söyle, böyle sert değil.
Valla gençliğine yazık sen gergin oldukça çocuğun hissedecek aynı evin içinde hır gür ile bebekler çocuklar mahfoluyor kv gelin atışmasından dolayı. Azcık aşım ağrısız başım yemeğini kendin yap gönder gitsin.
Şu ilk soylediginiz cumleyi ben eşime soyledim de hem de sert degil guzelce hatta daha boyle kibar haliyle ama eşimden aldigim tepki begenmiyosan boşan olmuştu.hahahaha:):) esimin savunmasi babannem bize kucukken gelir 3 ay kalirdi :) kayinvalidemin bana anlatmasi ; kaynanamdan cok cektim:) kayinvalidemin esime anlatmasi; yavruuuum,kuzuuuum babannen cok olgun kadindi,cok sey ogrendim ondan:)

Sonuç; erkek milleti salak.

Merhaba arkadaşlar .Doğum yaptım. Annem bir ay kalıp gitti .On beş gündürde kaynanam yanımda. Kendisi söylemek istediği şeyleri yüze söylemeyip laf çakma yoluna giden ağzı laf dolu bir insan. Dün de çocuk banyo yaptı. Daha kırk günlük Ben de hasta olmasin diye kapıyı hafif kapattım .Bu da kahvaltıda" hele buna bak buna çocuk ter içinde kalmış bir de kapıları kapatıyor ,çocuğu hasta edecek "dedi .Tabi her zaman ki ses tonuyla beni dövecek gibi suratını büzerek ağzını yaya yaya .Ben dolmuştum zaten artık dayanamadım. Benim çocuğum kimse benim kadar düşünemez anne dedim .Basladı lafları sıralamaya susmak bilmiyor . Eşim akşam eve gelince de boyuna laf çakıyor . Kuduruyorum sinirden .Öyle şeyler söylüyor ki donup kalıyorum bir cevap veremiyorum .Eşime aglayarak anlattım o işteyken telefonla aradim .Eşim annesine aşırı düşkün. Onla ilgili olumsuz bişey duymaya tahammül edemez. Direkt susturur sen yanlış anlamışsındır der .Ilk defa oda ağladığım için sanırım "benim annem hırçın sinirlidir o öyle geçmişte yaşadıklarından dolayı herkese öyle "dedi .Herkese öyle değil onu da biliyorum . Ama eşim ilk defa annesiyle ilgili söylediğim biseyi kabul etti .Bu konu basit gibi gelebilir. Ama kadın sürekli böyle. Hırçın hırçın dövecekmiş gibi konuşuyor laf çakıyor . Ben de dayanamıyorum çünkü ben bir saygısızlık yapmıyorum ona .Kendisi kaynanasından dayak yemişte bilmem ne bir sürü saçma laf. Özür dilememi bekliyor ama rüyasında görür. Böyle kaynanası olupta hakkından gelebilen var mı ?Açık açık konuşamam benimle böyle konuşma diye .Eşim annesi konusunda hassas ,kadın da üslubunun bozuk olduğunu kabul etmiyor zaten .O bana laf çaktığında anında lafı yapıştırmak istyrm. Bunu nasıl yapabilirim
Tavsiye; kesinlikle ama kesinlikle sakin kalin ve olgunca cevap cevap cevap seklinde sindirin.kararliliginizi gosterin.ama aldiginiz tepkiler çiğ olacaktir hem esiniz tarafindan hem kayinvalide tarafindan.Eşiniz; annem oyle demek istememistir,sen de yasli kadini idare et seklinde sizi delirtecektir.
Kayinvalide; analiz kapasitesi olmadigindan yuklenecek size hem de gaz kesmeden:) siz yine delireceksiniz:)
Sakin kalmak pek mumkun gorunmesede iliskiyi yonetebilmek adina denenebilir.hicbiri calismaz ise cinnet cozumune gecebilirsiniz:)

Tavsiye; kesinlikle ama kesinlikle sakin kalin ve olgunca cevap cevap cevap seklinde sindirin.kararliliginizi gosterin.ama aldiginiz tepkiler çiğ olacaktir hem esiniz tarafindan hem kayinvalide tarafindan.Eşiniz; annem oyle demek istememistir,sen de yasli kadini idare et seklinde sizi delirtecektir.
Kayinvalide; analiz kapasitesi olmadigindan yuklenecek size hem de gaz kesmeden:) siz yine delireceksiniz:)
Sakin kalmak pek mumkun gorunmesede iliskiyi yonetebilmek adina denenebilir.hicbiri calismaz ise cinnet cozumune gecebilirsiniz:)
O kadının yüzüne bakmam eşime dua etsin. 1 yılda yapmadığı kalmadı bana .Annem benim yerime cinnet geçiriyor . O bir dakika durma diyor da ben sabrediyorum işte

Şu ilk soylediginiz cumleyi ben eşime soyledim de hem de sert degil guzelce hatta daha boyle kibar haliyle ama eşimden aldigim tepki begenmiyosan boşan olmuştu.hahahaha:):) esimin savunmasi babannem bize kucukken gelir 3 ay kalirdi :) kayinvalidemin bana anlatmasi ; kaynanamdan cok cektim:) kayinvalidemin esime anlatmasi; yavruuuum,kuzuuuum babannen cok olgun kadindi,cok sey ogrendim ondan:)

Eşleriniz kardeş olabilir mi :))

O kadının yüzüne bakmam eşime dua etsin. 1 yılda yapmadığı kalmadı bana .Annem benim yerime cinnet geçiriyor . O bir dakika durma diyor da ben sabrediyorum işte
Yahu lohusa kadinin bebek keyfi cikarmasi gerekirken kaynana tribiyle ugrasmasi:) ben şeyi merak ediyorum kayinvalideyi siz mi davet ettiniz esiniz mi? Bir de nasil 20 gun daha kalacak sizde ona da aklim sırrım ermiyor?

Çok şey öğrendim ondan derken bir ton mesaj veriyor zaten düşman başına oğluna tatlı dil gösterip duygu sömürüsü yapıyor bak ben kayınvalideme baktım, o da aynısını yapacak, halbu ki kendi de istememiştir adım kadar eminim.
Sonra gelin hizmet etsin
Aman burası oğlumun evi
Ben karışırım benim oğlum
Erkeklerde dediğin gibi bazı kısım anneci
Benim anam kötü niyetle demedi
Benim anam yapmaz
Benim anam cennetlik bunlar doğru değil
Benim anam, benim oğlum diye bu döngü bitmez.
Kendilerini baş başa bırakıyoruz. Yuva olmayı bilemiyorlar kv çok büyük mebal alıyorlar.

Eee siz şimdi boşandınız kv yüzünden büyük ihtimal o kayınvalide gün yüzü görecek mi umarım haksızlıklar misli ile adaletli şekilde herkesten çıkar.

Geçmiş olsun ❤️

Çok şey öğrendim ondan derken bir ton mesaj veriyor zaten düşman başına oğluna tatlı dil gösterip duygu sömürüsü yapıyor bak ben kayınvalideme baktım, o da aynısını yapacak, halbu ki kendi de istememiştir adım kadar eminim.
Sonra gelin hizmet etsin
Aman burası oğlumun evi
Ben karışırım benim oğlum
Erkeklerde dediğin gibi bazı kısım anneci
Benim anam kötü niyetle demedi
Benim anam yapmaz
Benim anam cennetlik bunlar doğru değil
Benim anam, benim oğlum diye bu döngü bitmez.
Kendilerini baş başa bırakıyoruz. Yuva olmayı bilemiyorlar kv çok büyük mebal alıyorlar.

Eee siz şimdi boşandınız kv yüzünden büyük ihtimal o kayınvalide gün yüzü görecek mi umarım haksızlıklar misli ile adaletli şekilde herkesten çıkar.

Geçmiş olsun ❤
Erkekler işlenmeye cok elverisli varliklar.Yani iradeli olanlar cok az onlar da aileden tecrube ettiyse az cok uyanik oluyorlar.Evde baskin anne ve ablalar var ise erkekte inanilmaz etkileri oluyor.Cunku evin maşası olarak kullaniliyor.Oyle hassasiyetle işlenmiş oluyor ki tekrar işlenmesi için muthis yetenekli bir kadin olmak gerekiyor.Bende bitane yenge var kolayini bulmus babanneme şöyle diyordu ; ' ölcek kocam sizin yuzunuzden ,kalp krizi gecircek rahatsizligi var dayanamiyor sizin bu davranislariniza diye' yillarca işledi:) sonuç basariliydi:)
Yahu aklima gelince guldum.Babannemin yanina yalniz giderdi yemek yapip tencereyle ,amcam aaa karım anneme kıymet veriyor ne guzel derken yengem babanneme gizli ayar veriyordu:) tehdit konusu da bak kocam cok uzuluyor cok yasamayacak der babannemi titretirdi:) yau ben niye uygulamadim da bos yere kavga cikardim diye dusundum simdi:) canim yengem kraliceler gibi yasiyor valla.

Kizlar aslinda bence kaynana yonetme sayfasi falan acmak lazim boşuna sinir harbine giriyoruz faydasi da olmuyor:)

Yahu lohusa kadinin bebek keyfi cikarmasi gerekirken kaynana tribiyle ugrasmasi:) ben şeyi merak ediyorum kayinvalideyi siz mi davet ettiniz esiniz mi? Bir de nasil 20 gun daha kalacak sizde ona da aklim sırrım ermiyor?
Davet etmedi kimse.Esim daha ben hamileyken önce annen gelir döner,sonrasında benim annem gelir dedi .Tamam dedim bende. Annem bir ay kaldı .Onunla yarışıyor ya birde bayrama birlikte dönmek varken niye otobüsle dönsün ki .Eşime dilimim ucuna bile getiremem . Delirir .Senin annen kaldı ben bişey demedim sen nasıl dersine gelecek konu. Benim annem kendisiyle uğraşmıyordu bunu akıl edemiyor işte.

Davet etmedi kimse.Esim daha ben hamileyken önce annen gelir döner,sonrasında benim annem gelir dedi .Tamam dedim bende. Annem bir ay kaldı .Onunla yarışıyor ya birde bayrama birlikte dönmek varken niye otobüsle dönsün ki .Eşime dilimim ucuna bile getiremem . Delirir .Senin annen kaldı ben bişey demedim sen nasıl dersine gelecek konu. Benim annem kendisiyle uğraşmıyordu bunu akıl edemiyor işte.
Klasik anneci erkek tepkisi:) artik guluyorum kusura bakmayin.benimki de senin annen de gelsin seklinde esitlemeye calisiyor.annem ben bekarken yalniz yasadigim evde 1 ayi birak 1 hafta kalmisligi yok damat evinde nasil kalsin acaba :)

Madem oda sıkılmış, konuşacak kimse yokmuş gitsin evine. Siz çocuğunuza tek bakabilirsiniz. Eğer eşinizin memleketine bayramda gidecekseniz yine gidersiniz. Eşinize söyleyin göndersin üslubuyla

Back
X