Yılan dilli kaynana

Allah bana kayinvalide olmayi nasib eder mi bilmiyorum.Hani derler ya hayirli evlat olsun diye.Bence hayirli ebeveyn olalim diye de cabamiz olmasi lazim.Orada bile hayirli evlat derken bir beklenti soz konusu.Hic duymadim kimseden hayirli evlat demeden once ben evladim icin ne kadar hayirli olurum diye.Yaraliyim cocuk sahibi olma konusunda,iki dusugum var ve evliligim bitme noktasinda.Herseyi gectim hayatim icin hayirlisini diliyorum artik .

Ayy kusura bakma gercekten ozur dilerim bilmiyordum cok uzgunum rabbimden umit kesilmez hersey gonlunce ve senin adina hayirlisi nasil ise oyle olsun insallah. Herseyin bir dogru zamani vardir. Sems tebrizinin bir sozu var ya "hayatim alt ust olur diye endise etme, nereden biliyorsun hayatin altinin ustunden guzel olmayacagini" senin adina herseyin cok guzel olmasini diliyorum canim insallah bir an once atlatirsin ne sıkintin varsa

Tesekkurler.Burada atiyorum derdimi tasami iste oldugu kadar.

Bir de tabii ki bunlari gorup yapmayiz bence hayirli evlat versin ama bize de onu duzgun ve ahlakli yetistirebilme kabiliyeti versin insallah gercekten mahcup oldum cok yeniden kusura bakma canim lutfen istemeden incittiysem

Bir de tabii ki bunlari gorup yapmayiz bence hayirli evlat versin ama bize de onu duzgun ve ahlakli yetistirebilme kabiliyeti versin insallah gercekten mahcup oldum cok yeniden kusura bakma canim lutfen istemeden incittiysem
Rica ederim yok yok incitmediniz.Sormayin burasi da olmasa napicaz belli degil.Konularin altini yesillendirdik baya.konu sahibi kusura bakma:)

Aynen de öyle .Şimdi görümce hanım efendide benimle konuşmuyor . Neymiş efendim nasıl annesine cevap verir misin.Drli ailesi bunlar valla. Laf çakan onlar küsen yine onlar
Bunlar sahte davranmayi hakediyor.Sahte sevgiye bogacaksin bunlari noluyo ya dicekler.Deli rolu yapacaksin:)canim kayinvalideeem,canim gorumceeeem.kurban olsunlar sizeeee gibi:):)

Bunlar sahte davranmayi hakediyor.Sahte sevgiye bogacaksin bunlari noluyo ya dicekler.Deli rolu yapacaksin:)canim kayinvalideeem,canim gorumceeeem.kurban olsunlar sizeeee gibi:):)
Bende o sahtekarlık yok cnm sevmiyorsam sevmiş gibi yapamıyorum:)kendi kızı kaynanasının kapısını çalmıyor ama benden kölelik bekliyorlar. Bir ay ne demek ya .Gerçi alışkınım çocuk yokken de on yedi on sekiz gün kalıyordu .Şu anda lal olup dilsiz kalmasını bekliyorum .Bakalım ne zaman olur .Alttaki komşu gelmişti dün .Kadını almış karşısına konuşuyor . Ama nasıl hırçın giderli .Yine laf sokuyor tabi bana.Kadın bu gece kendine gelememiştir o kadr konuştu ki :)))

Hata sizde kaynanayi neden kabul ettiniz ki. Alt tarafi bir yemek icin mi katlaniyosunuz onun suratina. En basiti bi yumurta kirar yersin onun yuzunu cekmeye degmez.
Ben iki ay once dogum yaptim annem gelemedj. Kaynana bakti oda bir hafta anca dayandim. Yemegi yapti ama tonla laf vurdu. Her gun sinir stres oldum. Artik dedim sen gelme ben yapiyorum yemegi. Sezeryanliym bide ona ragmen istemedim onu. Alt tarafi bi yemek ocagin ustunde iki dk yaptim yedim onun suratini cekmeye degmez. Zaten bebeginiz yer yatar. Benim kolikti bebegim kendim dikislerim vardi. Zorda olsa agrilar icindede yine tek basima baktim bebege. En azindan kaynana gelmedi stres olmadim. En kisa surede gonder kendi duzenini kur

Bak canim bu benim konumdu. Dayanamayip konu actim ve burdaki kadinlar sayesinde kendimde güç buldum dehledim kaynanayi rahat ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…