Yıl dönümümüz var ama ben ne yapacağımı bilmiyorum yardım edermisiniz

9794asirry

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
148
17
Sevgilimle 2.sene olacak çıkmaya başlayalı maşallah daha nice senelere. Arkadaşlar bana yardım edermisiniz nasıl bir süpriz yapabilirim? Neler hazirlayabilirim? Hediye olarak ne alabilirim bana yardım edermisiniz?

Hayırlısı olsun.Butçene uygun bir parfüm en uygun hediye ve başbaşa bir yemek size en uygun kutalama olur bence

Parfüm aldım saat aldım kazak aldım gömlek aldım ceket aldım ayakkabı aldım kucuk küçük kâğıtlara bir sürü sözler yazdım deftere aklımdan kalbimden geçenleri yazdım yaşadığımız güzel günleri anları yazdım fotoğraf albümü hazırladım yemek sürprizleri yaptım başbaşa yemek yedik dans ettik film izledik kayinvalidemi tanıdığım için onlara gittim yemekler tatlılar pastalar yaptım evi süsledim balonlarla mumlarla ama ben farklı bir süpriz hazırlamak süpriz hazirlamasam bile farklı bir hediye almak istiyorum bana yardım edin lütfen

Bi kutu hazirla. İcine atki or koy kendi el emeginle yaptigin. En sevdigin siiri yaz bi kagida onu koy. Sac tellerini koy. Bi tane tek fotografini bi de onunla olan fotografini koy. Cunku yapilabilecek herseyi yapmissin. Aklima da anca bu geliyo

Tamam ama bişey kalmamış ki Bir çoğunu bende yaptım ama ben 5 seneye yayarak yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…