- 20 Temmuz 2012
- 2.407
- 314
-
- Konu Sahibi cikolata_delisi
erkek arkadaşıma yıl dönümü hediyesi olarak ne alabilirim kızlar hediye konusunda çok zayıfım böyle akılda kalıcı bişey olsun diyorum 2. yılımız ve 26 yaşında yarım edin lütfen
parfüm eşofman saat dışında bunlar alındı..
nasıl bi hediye yapabilirim doğum gününde pasta yapıcam da yıldönümümüzde ne hediyesi yapabilirimAlınanlar da pek akılda kalıcı değilmiş hoş. Ben hediye almam genelde, yaparım. Ya da bir düşün bakalım laf arasında istediği bir şeylerden kesin bahsetmiştir. Böyle parfüm gömlek olmasına gerek yok, yapmak istediği bir şeyden de bahsetmiş olabilir. Yani bi gömlek kalmış almadığın ama o da çok Klişe değil mi :/ Ha çok istediği bir gömlek vardır o ayrı. Neleri sevdiğini ve bütçeni bilirsek daha çok fikir verebiliriz
Lomografi denen fotograf makinaları var. Yan yana 4-6 resim çekiyor renkleri de inanılmaz güzel oluyor. Film takıyorsunuz öyle dijital flan değil. 20-30 lira civarı olması lazım. İstanbul'daysan Karaköy kadıköy değilsen internetten bir araştır istersen.
Ay yok benim dediğim bu kutu gibi olanlardan. Ben ilk gördüğümde oyuncak sanmıştım hatta. Öyle Diana marka falan değil. Şimdi telefondan zor oluyo, bulursam ben Size link atarım daha sonra. Bir günü komple çekseniz baya güzel anılar oluyor.20-30 lira mı? Ben bir ara bakmıştım 400-500 civarı hatırlıyorum ben baska bir seyle mi karıstırıyorum acaba
20-30 lira mı? Ben bir ara bakmıştım 400-500 civarı hatırlıyorum ben baska bir seyle mi karıstırıyorum acaba
Birlikte çekildiğiniz fotoğrafları ve anlamlı fotoğrafları albüm yapabilirsiniz fotoğrafların altına kısa notlar yapabilirsiniz. BEnim olsa ben yapardım severim böyle şeyleri :)genelde fotoğraf çekmeyi çok sever anılar onun için çok önemlidir. hayranlığı yoktur bir kişiye konserden hoşlanmayız ve kalabalıkları pek sevmeyiz ikimizde aldıklarım çok klişe evet ama demiştim ben hiç anlamam ki hediye almaktan tatil bileti bizi aşar :)