Yıl dönümü hediyesi olarak sizce bu nasıl?

MissLaila

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
1.381
10
158
Batman
Kizlar yil donumumuz geliyor ben hediye olarak bi gomlek aldim yani sira bide bunu yapmayi dusunuyorum ama kararsizim yardimlariniza ihtiyacim var.
Simdi gelelim suprize diyorum ki bi bebek ayakkabisi alayim iliskimizin 1. Yili ya hani 1 yasina basmis bebek gibi fikrinden yola cikarak buldum.
Ama yapip yapmama konusunda kararsizim sice nasil olur?
Senden bebek istiyorum gibi algilar diyenler oldu. Bana kalirsa esprili ve sevimli bi hediye ama kafami karistirdilar iste..
Sizce nasil olur?

allah bir ömür daim etsin mutluluğunuzu inşaallah
bizimkide birdahaki ay inşaallah
bencede bebek istiyor gibi olur bir erkeğe göre değil bence
burda okumuştum yine bir arkadaş havayi fişek fikrini vermişti onu beğenmiştim ben
birde mesella ikinizin baş harflerinin olduğu anahtarlıkta olabilir
bende tavsiyelere açığım doğum gününde kıyafet almıştım yıldönümümüz daha farklı osun istiyorum

Sana fikir olmasi acisindan hediyelerimizi anlatayim kuzum ben onun dogum gunune onu ne kadar cok sevdigimi anlatan bi ses kaydi hazirlamistim onu gondermistim. Oda benim dogum gunume bi video hazirlayip tum gun unutmus numarasi yapip dogdugum saat msnime link atip kacmisti. Youtube de var 12.12.2012 en guzel dogum gunu videosu yazinca cikar tatlim. Bi bak fikir alirsin okulda,yurtta, metroda falan insanlara cocuklara "Muhammed Leylayi seviyo" dedirtmis iste cok guzeldi canim. Sonra sevgililer gununde yanima geldi uzak sehirlerdeyiz biz, onda hediyelestik ben ask kutusu yapmistim buralarda konusu olcakti onada bak. Oda kolye almis bana cok guzel iste 1 yila sigdirdigimiz bu kadar :) bu arada guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim aminn canim benim cumlemizin insallah :) Siz neler almistiniz?

vayy be ne kadar güzel ya
yokyok biz ağır abiyiz hayatta öyle şeyler olmaz bizde hiçç ümit etmeyeyim
videoyu bulamadım link atarmısın
bende havayi fişek düşünüyorum da nerden alacağım nasıl yapacağım hiiiççç bilmiyorum

Sana fikir olmasi acisindan hediyelerimizi anlatayim kuzum ben onun dogum gunune onu ne kadar cok sevdigimi anlatan bi ses kaydi hazirlamistim onu gondermistim. Oda benim dogum gunume bi video hazirlayip tum gun unutmus numarasi yapip dogdugum saat msnime link atip kacmisti. Youtube de var 12.12.2012 en guzel dogum gunu videosu yazinca cikar tatlim. Bi bak fikir alirsin okulda,yurtta, metroda falan insanlara cocuklara "Muhammed Leylayi seviyo" dedirtmis iste cok guzeldi canim. Sonra sevgililer gununde yanima geldi uzak sehirlerdeyiz biz, onda hediyelestik ben ask kutusu yapmistim buralarda konusu olcakti onada bak. Oda kolye almis bana cok guzel iste 1 yila sigdirdigimiz bu kadar :) bu arada guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim aminn canim benim cumlemizin insallah :) Siz neler almistiniz?

birbirinize ne kadar güzel hediyeler almışsınız özellikle onun doğum günü hediyesi süper ya çok romantik:16:

bence bebek ayakkabısı alma bebek istiyorsun falan zannedebilir gerçekten:1:

vayy be ne kadar güzel ya
yokyok biz ağır abiyiz hayatta öyle şeyler olmaz bizde hiçç ümit etmeyeyim
videoyu bulamadım link atarmısın
bende havayi fişek düşünüyorum da nerden alacağım nasıl yapacağım hiiiççç bilmiyorum
Canim simdi telden giriyorum linki burdan atamamda pcden girdigimde soz atcam sana kuzum. Havai fisek degilde dilek feneride alabilirsin. Beraber dilek diler ucurursunuz hos olur canim
birbirinize ne kadar güzel hediyeler almışsınız özellikle onun doğum günü hediyesi süper ya çok romantik:16:

bence bebek ayakkabısı alma bebek istiyorsun falan zannedebilir gerçekten:1:

Ya oyle mi diyorsunuz ama aramizdaki samimiyete guveniyorum yani sanmiyorm oyle zannedecegni ama yinede hakli olabilirsiniz kalsin simdilik bu boyle. Ayy saol kuzumm masallah askima cok romantigizdir masallah :)

Back