Yıl:2015 Artık ZAMANI GELDİ diyerek 2. bebişim gelsin diyenler..

İlk hamileliğinizde ne kadar sürdü bebişinizin mutlu haberini almak?

• 0-3 AY

OY: 16 55,2%
  • 4-6 AY

OY: 6 20,7%
  • 7-9 AY

OY: 2 6,9%
  • 9-12 AY

OY: 0 0,0%
  • 12 +

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29
o zaman birkaç gün sonra kanda baktır istersen tabi adetlerin sürekli düzenli ise. inş pozitif çıkar
Adetım okadar duzenlıydıkı hep 29. Gun olurdum cocuk düşünmeye basladım 31 gunde oldu 3 ay şimdide bu 4. Ay ve 32. Gun bıttı sinir oldum

Adetım okadar duzenlıydıkı hep 29. Gun olurdum cocuk düşünmeye basladım 31 gunde oldu 3 ay şimdide bu 4. Ay ve 32. Gun bıttı sinir oldum
Belki de gebelik vardır canım sıkma canını. Hayırlısı nasip kısmet

Günaydın herkesee.. Nasılsınız hanımlar var mı gelişmeler, belirtilerr ?

Canım ben çoğu yerde okudum korunmayı bıraktıktan sonra adetlerde düzensizlikler olurmuş.. Sen sıkma canını bence tekrar testi tekrarla..

Saol canım hepimizinkini bağışlasın inş Allah olmayanlara da versin bat 20 hazirandı ama sanırım erken yumurtladım (2 haziran yumurtlama dersek) bu nedenle tahminim bat 16 haziran gibi. Heyecanlı ve umutlu bir beklemedeyim

Canım var mı bir gelişme belirti falan ?

Canım ben çoğu yerde okudum korunmayı bıraktıktan sonra adetlerde düzensizlikler olurmuş.. Sen sıkma canını bence tekrar testi tekrarla..
Hala olmadım adet 34. Gün test falanda yapmıyorum cumaya kadar beklıcem gercı bugun karnın agrıyor olcam galıba Bızım 4. Ay bu yenı bırakmadık kı korunmayı ama

Hala olmadım adet 34. Gün test falanda yapmıyorum cumaya kadar beklıcem gercı bugun karnın agrıyor olcam galıba Bızım 4. Ay bu yenı bırakmadık kı korunmayı ama

Canım inşallah hamişsindir ya merakla bekliyorum haberlerini.. Karın ağrısı adet belirtisi olduğu gibi hamilelik de belirtisi..
Biliyorsun adet belirtisi hamilelik belirtilerine çok yakın..

Canım inşallah hamişsindir ya merakla bekliyorum haberlerini.. Karın ağrısı adet belirtisi olduğu gibi hamilelik de belirtisi..
Biliyorsun adet belirtisi hamilelik belirtilerine çok yakın..
Evet bılıyorum öylede hamıle degılım buyuk ıhtımalle adet olunca yazarım yada test yaparsam

Canım var mı bir gelişme belirti falan ?
Tatlım uyku hali var arada gözüm kararıyor (kansızlık nedeniyle de olabilir) 3 gündür karnım ağrıyor hafif-orta şiddette inş yerleşme oluyordur. Ovu testine devam ediyorum halen 2 çizgi çıkıyor. 2. Çizgi silikleşti ama halen var acaba diyorum umutlanıyorum ama hayırlısı inş. Sence var mıdır bende bişeyler???

Tatlım uyku hali var arada gözüm kararıyor (kansızlık nedeniyle de olabilir) 3 gündür karnım ağrıyor hafif-orta şiddette inş yerleşme oluyordur. Ovu testine devam ediyorum halen 2 çizgi çıkıyor. 2. Çizgi silikleşti ama halen var acaba diyorum umutlanıyorum ama hayırlısı inş. Sence var mıdır bende bişeyler???

Caım inşallah vardır.. Benimde göğüslerimde falan birşey yok ama kasıklarımda batma çok başka da belirti yok.. Pek ihtimalim yok 1 haftadır kanamam vardı çünkü döllenme olsa bile gitmiştir diyorum ama ister istemez umutlanıyorum.. İnşallah hamişsizdir kaç gün kaldı ?

Caım inşallah vardır.. Benimde göğüslerimde falan birşey yok ama kasıklarımda batma çok başka da belirti yok.. Pek ihtimalim yok 1 haftadır kanamam vardı çünkü döllenme olsa bile gitmiştir diyorum ama ister istemez umutlanıyorum.. İnşallah hamişsizdir kaç gün kaldı ?
İnş canım benim. Bat 20 hazirandı ama çatlama erken oldu 16 haziran tahminen. Tarihlerimiz çok yakın inş müjdeli haber veririz birbirimize

İnş canım benim. Bat 20 hazirandı ama çatlama erken oldu 16 haziran tahminen. Tarihlerimiz çok yakın inş müjdeli haber veririz birbirimize

Insallah canim ya valla cok sabirsizlaniyorun bir yandanda calismlara devam etsem mi diye dusunuyorum

Hanımlar Günaydın.. Yokmu bir gelişme belirti herhangi bişi, erkenden test yapan falan ..
Ben ovulasyon testine başladım hergün yapıyorum ektede olanlar son iki günün hatta bugünde öğlende yapıcam bakalım.. Pek silik değil ama bakalım ..

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 41
  • 2.jpg
    2.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 37
X