- 13 Aralık 2010
- 1.396
- 558
Ozaman yumurtlama zamanlarindasin dimi? Ovulasyon testi yapiyormusun?sat 28 mayis.bat 24 haziran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozaman yumurtlama zamanlarindasin dimi? Ovulasyon testi yapiyormusun?sat 28 mayis.bat 24 haziran
tahminimce oyle.yok canim yapmiyorum.doktora bi gideyim de ona gore biseyler ayarliycam bakalim.Ozaman yumurtlama zamanlarindasin dimi? Ovulasyon testi yapiyormusun?
hayırlı sonuç alırsın inşallahKan testi yaptirdim sonucu bekliyorum..
hayırlı sonuç alırsın inşallah
Canim sonuc.cikinca yaz.muhakkakInsallah canim ya vakit gecmiyor 10 dk falan kaldi.. heyecan korku hepsi var.. ya yoksa diye..
Canim sonuc.cikinca yaz.muhakkak
ciktimi sonucun canim.yeni gordum.meraktayimKan testi yaptirdim sonucu bekliyorum..
ciktimi sonucun canim.yeni gordum.meraktayim
bozma moralini canım sağlık olsun, bende bugün hasta oldum ama moralim gayet iyi dr gidecem 16 sında bide alerji mevsimi ilaç kullanmadım 1 aydır mahvoldum bugün hemen ilaca başlıyomÇıktı canım 0,742 yani negatif çok moralim bozuldu..
bozma moralini canım sağlık olsun, bende bugün hasta oldum ama moralim gayet iyi dr gidecem 16 sında bide alerji mevsimi ilaç kullanmadım 1 aydır mahvoldum bugün hemen ilaca başlıyom
gelecek ay çalışmalara devam
bozma canim moralini.hayirlisi olsunÇıktı canım 0,742 yani negatif çok moralim bozuldu..
bozma canim moralini.hayirlisi olsun
Çıktı canım 0,742 yani negatif çok moralim bozuldu..
Hayırlısı olsun hakkınızda.. Biliyorum bazen çok sinir bozucu gelebiliyor bu kelime ama.. Ben de aynı hüsranı yaşadım bu ay. Belki de ilk kez bu kadar umutluydum, ovulasyon testi aldım, kendimce hesaplar Yaptım ama.. Her zamankinden 4 gün daha önce regl oldum onu bile acaba Yerleşme kanamasımı umuduyla gecırıp gebelik testi yapmaya devam ettim, ama sonuç hep negatif
Canim stres yapma artik oluruna birakalim benim de dun bitti reglim bakalim bu ay neler olucakGünaydın herkese...
Kimse de gelişme yok mu arkadaşlar..
Benim dün regl olmam gerekiyordu olmadım sanırım stresten artık gecikmeye başladı..
Canim stres yapma artik oluruna birakalim benim de dun bitti reglim bakalim bu ay neler olucak