Yıl:2015 Artık ZAMANI GELDİ diyerek 2. bebişim gelsin diyenler..

İlk hamileliğinizde ne kadar sürdü bebişinizin mutlu haberini almak?

• 0-3 AY

OY: 16 55,2%
  • 4-6 AY

OY: 6 20,7%
  • 7-9 AY

OY: 2 6,9%
  • 9-12 AY

OY: 0 0,0%
  • 12 +

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29
Hanımlar merhaba,

Biraz önce yapmış olduğum ovulasyon testini de paylaşıyorum..

Eklentiler

• 1106.jpg
    1106.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 65
  • ov.jpg
    ov.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 57
Çıktı canım 0,742 yani negatif :KK43: çok moralim bozuldu..
bozma moralini canım sağlık olsun, bende bugün hasta oldum ama moralim gayet iyi dr gidecem 16 sında bide alerji mevsimi ilaç kullanmadım 1 aydır mahvoldum bugün hemen ilaca başlıyom
gelecek ay çalışmalara devam:KK39:

bozma moralini canım sağlık olsun, bende bugün hasta oldum ama moralim gayet iyi dr gidecem 16 sında bide alerji mevsimi ilaç kullanmadım 1 aydır mahvoldum bugün hemen ilaca başlıyom
gelecek ay çalışmalara devam:KK39:

Geçmiş olsun canım benim eşimde aynı alerjiden dolayı..
İster istemez bozuyorum, takılı kalıyorum resmen.. Bende adet olunca 3.gün gideyim de hormon testi yaptırayım bari :KK51:

Çıktı canım 0,742 yani negatif :KK43: çok moralim bozuldu..

Hayırlısı olsun hakkınızda.. Biliyorum bazen çok sinir bozucu gelebiliyor bu kelime ama.. Ben de aynı hüsranı yaşadım bu ay. Belki de ilk kez bu kadar umutluydum, ovulasyon testi aldım, kendimce hesaplar Yaptım ama.. Her zamankinden 4 gün daha önce regl oldum :KK43: onu bile acaba Yerleşme kanamasımı umuduyla gecırıp gebelik testi yapmaya devam ettim, ama sonuç hep negatif :KK43:

Hayırlısı olsun hakkınızda.. Biliyorum bazen çok sinir bozucu gelebiliyor bu kelime ama.. Ben de aynı hüsranı yaşadım bu ay. Belki de ilk kez bu kadar umutluydum, ovulasyon testi aldım, kendimce hesaplar Yaptım ama.. Her zamankinden 4 gün daha önce regl oldum :KK43: onu bile acaba Yerleşme kanamasımı umuduyla gecırıp gebelik testi yapmaya devam ettim, ama sonuç hep negatif :KK43:

Uzulme canim ya onumuzdeki ay insallah :KK43:
ben sadece stres oluyorum adet olsam bu kadar stres olmam hem temmuz benim icin daha iyi cin takvimine gore :KK19:

Günaydın herkese...
Kimse de gelişme yok mu arkadaşlar..
Benim dün regl olmam gerekiyordu olmadım sanırım stresten artık gecikmeye başladı..

Günaydın herkese...
Kimse de gelişme yok mu arkadaşlar..
Benim dün regl olmam gerekiyordu olmadım sanırım stresten artık gecikmeye başladı..
Canim stres yapma artik oluruna birakalim benim de dun bitti reglim bakalim bu ay neler olucak :KK48:

Canim stres yapma artik oluruna birakalim benim de dun bitti reglim bakalim bu ay neler olucak :KK48:

Keşke yapmasam ama elimde değil regl olsam da çalışmalara başlasam diyorum.. Beklemek kötü yoksa ilk aydan hemen olmayacağını zaten düşünüyordum :KK43:

Evet canim yaa hangi ay olucak diye beklememiz de var bakalim sen neden regli olmadin anlayamadim

X