Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok çok çok geçmiş olsun,
sizi kendime o kadar yakın hissettim ki , ailemden biri gibi ,
kendine iyi bak birtanem, hayata sıkı tutun ,
biliyorum ki buradaki herkes sana iyi dileklerini yolladı,
bana söyleyecek fazla söz kalmadı canım,
tek dileğim bir an önce iyileşmen,
Çok mutlu ol birtanem.....
UMARIM.....
Bütün iyi dileklerim ve dualarım senin için....
canım düğünden önce neden böyle bir şey yapıyosunuz anlayamadım ? acaba doktor ömür mü biçti ?Iyi gunler iyi dilekleriniz icin cok cok tesekkur ederim gercekten.doktorum her kotu ihtimale karsi yunurta dondurmamizi onerdi karari bize birakti.ilac tedavisinden hemen once bu islemin yapilmasinin yararimiza olacagini soyledi.islemi karnimdan yaptirmak istemiyoruz. Ailelerimize soylemedik ama ilk birlikteligimizi yasamaya karar verdik.esimin islerinin yogun olmasi nedeniyle haftasonunu bekleyecegiz.bazi mobilyalarimizi almamiz gerekiyordu, hem ankara sitelerde mobilya alisverisi yapacagiz hemde ilk gecemizi yasayacagiz.ardindan dondurma islemi yaptiracagiz.doktorum hastaligim hakkinda vahim seyler soylemedi, cok olumlu ilimli konustu.tedbirimizi alalim dedi cocuk konusunda.bende anlamiyorum hayatimda neler oluyor bir kartopuna karistim yuvarlanip gidiyorun...
canım düğünden önce neden böyle bir şey yapıyosunuz anlayamadım ? acaba doktor ömür mü biçti ?
Of off milletin ağzı torba değil ki büzesin.. KonuŞurlar kardeşim, takma sen saglıgın herşeyden daha önemli hayırlısı olsun hakkında inşaallahBeni üzen biseyden bahsetmek istiyorun cok yakin hissettigim insanlarin hakkimda esime haksizlik yaptigim gencligini yaktigim gibi söylemlerde buumdmunu duydum. Tabiki cok uzuldum
Beni üzen biseyden bahsetmek istiyorun cok yakin hissettigim insanlarin hakkimda esime haksizlik yaptigim gencligini yaktigim gibi söylemlerde buumdmunu duydum. Tabiki cok uzuldum
nikahlı kocası resmi nikahı yapmışlar. onlar isterse kimseye laf düşmez ki.canım düğünden önce neden böyle bir şey yapıyosunuz anlayamadım ? acaba doktor ömür mü biçti ?
Of off milletin ağzı torba değil ki büzesin.. KonuŞurlar kardeşim, takma sen saglıgın herşeyden daha önemli hayırlısı olsun hakkında inşaallah
Bunu cok yakin buldugum gorumcem soylemis canim..belki arkadaslarim olsa bu kadar uzulmezdin.ustelik kendisininde diyaliz hastasi bir kizkardesi var...
Beni üzen biseyden bahsetmek istiyorun cok yakin hissettigim insanlarin hakkimda esime haksizlik yaptigim gencligini yaktigim gibi söylemlerde buumdmunu duydum. Tabiki cok uzuldum
Boşverr ağzı olan konuşur onlara inat daha çok sarılın birbirinize nasıl cana yakın bir kızsın yazdıklarından bile hissediliyor iyi olmanı canı gönülden diliyorumBunu cok yakin buldugum gorumcem soylemis canim..belki arkadaslarim olsa bu kadar uzulmezdin.ustelik kendisininde diyaliz hastasi bir kizkardesi var...