Yıkıldım

Çok çok çok geçmiş olsun,
sizi kendime o kadar yakın hissettim ki , ailemden biri gibi ,
kendine iyi bak birtanem, hayata sıkı tutun ,
biliyorum ki buradaki herkes sana iyi dileklerini yolladı,
bana söyleyecek fazla söz kalmadı canım,
tek dileğim bir an önce iyileşmen,
Çok mutlu ol birtanem.....
UMARIM.....
Bütün iyi dileklerim ve dualarım senin için....

son durum nedir, dün dr ile görüşecektiniz ne oldu?
neye karar verdiniz
moralinizi hiç bozmayın bu hastalığı yeneceksiniz

Iyi gunler iyi dilekleriniz icin cok cok tesekkur ederim gercekten.doktorum her kotu ihtimale karsi yunurta dondurmamizi onerdi karari bize birakti.ilac tedavisinden hemen once bu islemin yapilmasinin yararimiza olacagini soyledi.islemi karnimdan yaptirmak istemiyoruz. Ailelerimize soylemedik ama ilk birlikteligimizi yasamaya karar verdik.esimin islerinin yogun olmasi nedeniyle haftasonunu bekleyecegiz.bazi mobilyalarimizi almamiz gerekiyordu, hem ankara sitelerde mobilya alisverisi yapacagiz hemde ilk gecemizi yasayacagiz.ardindan dondurma islemi yaptiracagiz.doktorum hastaligim hakkinda vahim seyler soylemedi, cok olumlu ilimli konustu.tedbirimizi alalim dedi cocuk konusunda.bende anlamiyorum hayatimda neler oluyor bir kartopuna karistim yuvarlanip gidiyorun...

Çok çok çok geçmiş olsun,
sizi kendime o kadar yakın hissettim ki , ailemden biri gibi ,
kendine iyi bak birtanem, hayata sıkı tutun ,
biliyorum ki buradaki herkes sana iyi dileklerini yolladı,
bana söyleyecek fazla söz kalmadı canım,
tek dileğim bir an önce iyileşmen,
Çok mutlu ol birtanem.....
UMARIM.....
Bütün iyi dileklerim ve dualarım senin için....

Cok saolum nasil mutlu ettiniz beni.bu sitedeki bu birlik beraberlik ruhu beni cok mutlu ediyor

Iyi gunler iyi dilekleriniz icin cok cok tesekkur ederim gercekten.doktorum her kotu ihtimale karsi yunurta dondurmamizi onerdi karari bize birakti.ilac tedavisinden hemen once bu islemin yapilmasinin yararimiza olacagini soyledi.islemi karnimdan yaptirmak istemiyoruz. Ailelerimize soylemedik ama ilk birlikteligimizi yasamaya karar verdik.esimin islerinin yogun olmasi nedeniyle haftasonunu bekleyecegiz.bazi mobilyalarimizi almamiz gerekiyordu, hem ankara sitelerde mobilya alisverisi yapacagiz hemde ilk gecemizi yasayacagiz.ardindan dondurma islemi yaptiracagiz.doktorum hastaligim hakkinda vahim seyler soylemedi, cok olumlu ilimli konustu.tedbirimizi alalim dedi cocuk konusunda.bende anlamiyorum hayatimda neler oluyor bir kartopuna karistim yuvarlanip gidiyorun...
canım düğünden önce neden böyle bir şey yapıyosunuz anlayamadım ? acaba doktor ömür mü biçti ?

Beni üzen biseyden bahsetmek istiyorun cok yakin hissettigim insanlarin hakkimda esime haksizlik yaptigim gencligini yaktigim gibi söylemlerde buumdmunu duydum. Tabiki cok uzuldum

canım düğünden önce neden böyle bir şey yapıyosunuz anlayamadım ? acaba doktor ömür mü biçti ?

Hayir canim biz nikahi onumuzdeki hafta baslayacak olan Es durumu tayinlerinden yararlanabilmek amaciyla erken yapmistik.dini ve resmi nikahimiz kiyildi ama dugun eylule tarih belirlenmisti vs. Ama kemoterapi tedavisi alacagim icin iyilestigimde yumurtalarim zarar gorebilirmis. Bu nedenle ileride bebegim olmasi durumunu risk etmemek icin boyle bir tedaviye basvurduk.doktorumdan moralimi cok duzeltebilecek seyler duydum canim.cok sukur simdilik hersey yolunda gibi. Esimle beraber olmayi istiyorduk bu olayda.tuz biber oldu ve boylece yumurtalarimi karnimdan almayacaklar.

Beni üzen biseyden bahsetmek istiyorun cok yakin hissettigim insanlarin hakkimda esime haksizlik yaptigim gencligini yaktigim gibi söylemlerde buumdmunu duydum. Tabiki cok uzuldum
Of off milletin ağzı torba değil ki büzesin.. KonuŞurlar kardeşim, takma sen saglıgın herşeyden daha önemli hayırlısı olsun hakkında inşaallah

Canım hiç kendini üzme birtanem,
Hem şunu düşün evliliğinizden 5,10,15 yıl sonra bu hastalık ortaya çıksa, ya da eşin hasta olsa, buda birbirinize yaptığınız bir haksızlık ya da onların deyimiyle başın yanmasımı olacak...
YOK ÖYLE BİR DÜNYA...
Bu hastalık ne zaman olacağını Allah bilir. onun takdiridir.
Bize tevekkül ,
Bu lafı utanmadan ağzına dolayanlara da b.k yemek düşer.(Ağzımıda bozdum özür dilerim arkadaşlar)
Sen kendi sağlığını mutluluğunu düşün,
BU MUTLULUĞU ÇEKEMEYENLER ANTEN TAKSIN

Of off milletin ağzı torba değil ki büzesin.. KonuŞurlar kardeşim, takma sen saglıgın herşeyden daha önemli hayırlısı olsun hakkında inşaallah

Bunu cok yakin buldugum gorumcem soylemis canim..belki arkadaslarim olsa bu kadar uzulmezdin.ustelik kendisininde diyaliz hastasi bir kizkardesi var...

Ve gorumcemin yemek yedigim kasigi defalarca kopukleyip o sekilde makinaya koymasi... ufak tefek meselelere.cok takilir oldum.belki de ben hassas.davraniyorum

Allah acil sifalar versin, losemi tedaviye cok iyi cevap veren bir hastalik, ilik bile gerekmeden iyilesen insanlar taniyorum, dualarim sizinle, Allah sizi.esinize ailenize bagislasin bu zor gunler en kisa surede geride kalsin, amin.

daisy geçmiş olsun öncelikle. herkes herşeyi söyler duymayıp görmeyeceksin iyi olmaya odaklanacaksın.
gecende bin tane rahatsızlığı olan nerdeyse 80 yasındaki komsunun 35 yasındaki oğlu trafık kazasında öldü.
kimin ne olacagı hiç belli olmaz. ayrıca bu süreçte sevdiğin insanın yanında olmasını istemişsin ne var bunda.
karısının saçını okşayıp, sarılıp destek oldu diye kocanın gençliği yanmaz merak etme.
beraber daha kolay üstesinden gelirsınız bugünlerin.
sen iyi ol diğerlerini sallama. bugun seni konuşurlar yarın başkasını. işleri bu.

Bunu cok yakin buldugum gorumcem soylemis canim..belki arkadaslarim olsa bu kadar uzulmezdin.ustelik kendisininde diyaliz hastasi bir kizkardesi var...
Boşverr ağzı olan konuşur onlara inat daha çok sarılın birbirinize nasıl cana yakın bir kızsın yazdıklarından bile hissediliyor iyi olmanı canı gönülden diliyorum

Öncelikle çok geçmiş olsun. Allahım inşallah şifa verir size. Bu hastalıkta sizden ricam gereksiz insanları hayatınızdan çıkarmanız ve olabildiğince az görüşmeniz. Bazı insanlar o kadar acımasız ki senin hassasiyetini düşünmeden patavatsızca konuşurlar.

X