Yıkıldım

Arkadaslar ben 3 haftalik evliyim.es durumundan yararlanabilmem amaciyla nikah yaptik.dugunumuzu eylule dusunuyoruz.her sey bu son donemde gelisti...
Son aylarda kendimi cok halsiz ve yorgun hissediyordum bununla birlikte gece terlemesi vs. Bunlari sicaklara bagladim ve uzerinde durmadim.gectigimiz ay devamli ates yukselmesi yasadim.son iki haftada bayilmalar dahi yasadim... deri alti kanamalarimda varmis yer yer ben farketmemisim.nikahtan sonra doktora gittim hemengerekli incelemelerin yapilmasi gerektigini losemi olabilecegimi soyledi.gerekli tahliller yapildi.dun kemik iligi biyopsi sonucunu aldik.losemi teshisi konuldu.yıkıldim doktorun konusmasini dinleyemedim bile konusamadim , hayatim gozlerimin onunden film seridi gibi gecti denir ya öyle oldu.ailemin tek kiziyim tek cocugum onlari dusundum yeni evliligimi, ogrencilerimi , hayallerimi... yapi olarak cok guclu bir insan degilim. Altindan kalkmak istiyorum herseyin.dualarinizi eksik etmeyin.pazartesi gunu doktorla randevumuz var.kendini topla gel ne yapacagimizi konusalim dedi.dualariniza ihtiyacim var olumlu seyler duymaya...
cok gecmis olsun okurken empati yaptım bende senin gibiyim fazla dayanıklı oldgumu dusunmuyorum umarım pozitif yönde değişir hersey

Şok oldum resmen ne bayat insanlar var? Hastalığı yüzünden anne olamayacağını bildiği için eşine söylemek için evlenmeyi beklemişsin. Adam nası aldatılmış hissediyodur rabbim bilir.

Sizin gibi insanlar midemi bulandiriyor.
Çoğalmayın olur mu?

Konu Sahibi arkadaşım.
Allah acil şifalar versin.
Moralini yüksek tut ve iyilesecegine inan.
Yukaridaki gibi çirkin insanları da çevrenden yok et. Insana Allah yeter..

[TE="daisy34_, post: 41963064, member: 452483"]Arkadaslar ben 3 haftalik evliyim.es durumundan yararlanabilmem amaciyla nikah yaptik.dugunumuzu eylule dusunuyoruz.her sey bu son donemde gelisti...
Son aylarda kendimi cok halsiz ve yorgun hissediyordum bununla birlikte gece terlemesi vs. Bunlari sicaklara bagladim ve uzerinde durmadim.gectigimiz ay devamli ates yukselmesi yasadim.son iki haftada bayilmalar dahi yasadim... deri alti kanamalarimda varmis yer yer ben farketmemisim.nikahtan sonra doktora gittim hemengerekli incelemelerin yapilmasi gerektigini losemi olabilecegimi soyledi.gerekli tahliller yapildi.dun kemik iligi biyopsi sonucunu aldik.losemi teshisi konuldu.yıkıldim doktorun kbu usmasini dinleyemedim bile konusamadim , hayatim gozlerimin onunden film seridi gibi gecti denir ya öyle oldu.ailemin tek kiziyim tek cocugum onlari dusundum yeni evliligimi, ogrencilerimi , hayallerimi... yapi olarak cok guclu bir insan degilim. Altindan kalkmak istiyorum herseyin.dualarinizi eksik etmeyin.pazartesi gunu doktorla randevumuz var.kendini topla gel ne yapacagimizi konusalim dedi.dualariniza ihtiyacim var olumlu seyler duymaya...[/QUOTE]

Geçmiş olsun.Allah tan acil şifalar diliyorum. Güçlü olmak zorundasınız kendinizde demissiniz öğrencilerim ailem ve Eşiniz sizi seven insanlar için mücadele etmelisiniz.benim çok yakın bir akrabam kan kanseriydi lösemi ilk herkes şok oldu ama neticede inançlı insanlariz.o hastayken arkadaşın annesi vefat etti bi tanıdık kalp kriziggeçirdi olumse eğer korkunun korkmayın bilmemek cahillik o kadar kotuki bunu biz çok iyi biliyoruz.bak şimdi o akrabam ılık nakli oldu evlendi ve hamile suan o yüzden moralinizi bozmaya hiç gerek yok şimdi kendisi diyoki ne safmisim moralini bozmusum o yüzden hiç uzulmeye gerek yok grip oldunuzu düşünün yedikleri bize temizliğe moraliniz e çok dikkat edin dua edin inanjn hepsi bu gerisi Allah a kalmış.

öncelikle çok geçmiş olsun.KML losemi turlerinden tedavi yüzdesi en yüksek olan türlerinden biri.babam uzun yıllar KML tedavisi gördü.Size tavsiyem öncelikle kendinize güvenebileceğiniz iyi bir doktor seçmeniz.Çapa tip fakultesi hemotoloji bolumunde bu hastalikta uzman doktorlar var.ayrica kemik iliği nakli sadece kardesten yapilmiyor.hastalik ilerlemeden hastanin kendisinden saglikli kemik iligi hucreleri toplanip donduruluyor ve ihtiyac duyuldugunda bu ilikler hastaya nakil edilebiliyor.ayrica yine capada kemik iligi bankasi var.bir an once buraya basvurun ve tum dunyada size uygun donör arayisina geçin.babamin 6 kardesi var di ve hicbirinin iligi uymadi.bu yuzden tek cocugum diye uzulmeyin.KML en yavas ilerleyen losemi turu ama ilerlerse AML ye cevirebiliyor.Babam uzun yillar hdyrie diye bir ilaci kulandi.zaman kaybetmeden tedaviye baslamanizi oneriyorum.allah yardimciniz olsun..

Yıkıldım demeyin lütfen bu evrede moral sizin için çok önemli..
Rabbim şifa versin.. Buraya moral bozmaya değil moral almaya gelin.
Moral bozanları görmezden gelin.
Teyzemi lösemi'den kaybettik, ama çok ilerlemişti,
doktora gitmezdi..(çok geç teşhis edildi ve bunda 10 sene önceydi)
Dedemi mide kanserinden kaybettik, teyzemden sonra..
Ailede genetik yatkınlık var yani...
Ve evet son 1 senedir de Annem tedavi görüyor.
Hastalığın adını bile söylemiyoruz biz aramızda,
grip gibi ya da normal hastalık gibi bakıyoruz.
Öyle bakmazsak çok daha zor bizim için ve annemiz içinde..
Size de tavsiyem böyle bakmanız durumunuza.
Allah yar ve yardımcınız olsun. .

Bak sana çok ilginç bir olay analatayım....birgün genç bir gebe yatırdık bebek 20 haftayı geçmişti...anneye akut lösemi tanısı koyduk...kadıncağız kendi derdine düştü, bebeği bırakın beni kurtarın diye yalvarıyor...biz ise ikisinide kurtarmak için uğraşıyoruz...bebek hareketli sağlıklı....neyse tüm riski aldık, aile bebeğin kaybını göze aldı, anneye kemoterapi verdik ama hiç yanıt yok, hücreler sıfırlandı...ikinci kür yine yanıt yok...ama bebek kıpır kıpır, kadın doğumcular ve biz şaşkınız...daha yüksek doz vermemiz gerekiyor ve bebek 30 haftayı geçti...Kan hücreleri nerdeyse sıfırlanmış halde, konsey kararı ile bebek sezeryanla alındı, biraz küvezde kaldı, sapasağlam...rabbimin mucizesi...kadının eltiside bebek emziriyormuş, bebeği yengeye gönderdik emzirdi, anneyye tedavi verdik , iyileşti, kemik iliği nakli oldu...birgün geldi bizi ziyarete tosuncuk kocaman olmuş nasıl gülüyor...bazıları bizi ruhsuz ve merhametsiz sanıyor ama o gün o bebeği kucağıma alıp ağlamıştım, annesiyle birlikte.... O kadını kurtaran hayata bağlılığı oldu...umarım sanada moral olur...
Merhaba, bayadir girmemissiniz insallah mesajimi görürsünüz ... Sle ve antifosfolipid hastasiyim. 6 aylik ölü dogum yasadim clexane 4 ve coraspin 100 kullanmama ragmen. Uterin arterlerde direnc ve centik vardi.
Dr. Bunun pihtilasmadan kaynakli oldugunu ve bi dahaki sefere önceden igneye baslayip sabah aksam kullanacagimi söylüyor. Ama ben ikna olamiyorim. Bu damarlatdaki direnc gercekten pihtilasma yizunden mi yoksa damar sertligi falan mi var da genislemiyor damarlar. Daha 28 yasindayim 4 senedir hastayim ve hastaligim uykuda. 4 sene once hemolotik anemi ile rahatsizlandiktan sonra teshis kondu ve kortizon ile tedavi gordum hastanede yattim 1 yil kortizon aza...prin kullandim simdi sadece plaq..nil kullaniyorum. Gebelikte onu da kullanmiyordum. Yardimci olursaniz cok sevinirim.

@pembekurdeleli var instagramda.
Onun blogunu okuyun.
Çocukluğu boyunca kosamamis kemik kanseri gecirmis, nisanlandiginin hemen ertesinde göğüs kanseri olmus. Nisanlisi asla birakmam hemen evlenelim demis. Evlenir evlenmez balayi diye hastane odalarinida gecirmisler. Bir mucize olacak ya bebekleri olmus. Dünyalar tatlisi..
Yine bir kanser daha.. cok şükür 3. Kanserin kemoterapisi de bitti. Sonuclari insallah iyi gelecektir..
O askla baglanmis esine evladina hayatina..
O ask kurtarmis bence onu hep. Hayat enerjisini gormeniz lazim videolarindan..
Allah yardimciniz olsun inşallah bu agir imtihan gelip gececektir.
Mutlululuk sizin icinizde.. hastaligin önünüze koyduğu taslari sevdiklerinizle elele uzaklar kaldirip atin.

Canim cok gecmis olsun.
Benim bi tanidigim yillar once yendi losemiyi.Detaylari bilmiyorum ama simdi doktor oldu.Hic yikilma.Moralini yuksek tut.Once ruh sagligi gerisi gelir ins.Allah yardimcin olsun :KK200:

Merhaba, bayadir girmemissiniz insallah mesajimi görürsünüz ... Sle ve antifosfolipid hastasiyim. 6 aylik ölü dogum yasadim clexane 4 ve coraspin 100 kullanmama ragmen. Uterin arterlerde direnc ve centik vardi.
Dr. Bunun pihtilasmadan kaynakli oldugunu ve bi dahaki sefere önceden igneye baslayip sabah aksam kullanacagimi söylüyor. Ama ben ikna olamiyorim. Bu damarlatdaki direnc gercekten pihtilasma yizunden mi yoksa damar sertligi falan mi var da genislemiyor damarlar. Daha 28 yasindayim 4 senedir hastayim ve hastaligim uykuda. 4 sene once hemolotik anemi ile rahatsizlandiktan sonra teshis kondu ve kortizon ile tedavi gordum hastanede yattim 1 yil kortizon aza...prin kullandim simdi sadece plaq..nil kullaniyorum. Gebelikte onu da kullanmiyordum. Yardimci olursaniz cok sevinirim.
Merhaba bende 5yılı aşkın zamandır hemolitik

Arkadaşlar konuyu yeni okudum, konu sahibiyle iletişim halinde olan var mı bayadır girmemiş, inş tedavi olup sağlığına kavuşmuştur.

Arkadaslar ben 3 haftalik evliyim.es durumundan yararlanabilmem amaciyla nikah yaptik.dugunumuzu eylule dusunuyoruz.her sey bu son donemde gelisti...
Son aylarda kendimi cok halsiz ve yorgun hissediyordum bununla birlikte gece terlemesi vs. Bunlari sicaklara bagladim ve uzerinde durmadim.gectigimiz ay devamli ates yukselmesi yasadim.son iki haftada bayilmalar dahi yasadim... deri alti kanamalarimda varmis yer yer ben farketmemisim.nikahtan sonra doktora gittim hemengerekli incelemelerin yapilmasi gerektigini losemi olabilecegimi soyledi.gerekli tahliller yapildi.dun kemik iligi biyopsi sonucunu aldik.losemi teshisi konuldu.yıkıldim doktorun konusmasini dinleyemedim bile konusamadim , hayatim gozlerimin onunden film seridi gibi gecti denir ya öyle oldu.ailemin tek kiziyim tek cocugum onlari dusundum yeni evliligimi, ogrencilerimi , hayallerimi... yapi olarak cok guclu bir insan degilim. Altindan kalkmak istiyorum herseyin.dualarinizi eksik etmeyin.pazartesi gunu doktorla randevumuz var.kendini topla gel ne yapacagimizi konusalim dedi.dualariniza ihtiyacim var olumlu seyler duymaya...

Kendini hastalıktan çok güçlü oldugunu düşün.bende geçen hafta bu korkuyu yaşadım kolonıskıpi yapıldı temiz çıktı binlerce kez şükürler olsun.bende o an senin gibi hissettim bende yeni evliyimm.bende çok duygusalım hemen ağlamaklı oldum.ne hissettiğin çok önemli bence.dik ve güçlğ hissetmekseni yenicem diye tenkinler ver kendine. Ben öyle düşünmüştüm.inşallahh allahım inşallah acil şifalar versinnn.yokolsun gitsin bu hastalık senden inşallah.

X