Yıkıldım

cok gecmis olsun.
bende dün annemin Kolon kanseri oldugunu ögrendim.
yani ailecek dün ögrendik.

senin gibi benimde hem anneannem hem dedem ikiside mide kanserinden vefat ettiler...

suan öyle üzgünüm ki insallah Cabuk iyilesirsiniz. Siz de annem de

Sen kimseyi dusunme simdi kendini dusunme zamani, iyilestikten sonrayi hayal et her zaman, iyilesince sunu yapicam bunu basaricam gibi, dugununu gelinligini evinizi planlayin esinle, hastaliga degil de iyilesmeye odaklanmak cok onemli, millet konusur zaten onlara konu cikmis, sen hic takma, iyilesiceksin sen Allah'in izniyle onlarda yutucaklar bu sozlerini bi guzel

Kemoterapi görülürken hamile kalabileceğini düşünmüyorum her mantıklı insan gibi. Nikahtan sonra öğrendiği bana açıkçası hikaye geldi, senaryoda yaşamıyoruz bu ne tesadüf allah aşkına?

Dugunden 9 ay once kanser teshisi koyulmus ama askından vazgecmemis

Siz ne kadar terbiyesizsiniz ya o dedigin bayat insanlarda tam olarak sen oluyorsun
Cocuk mu olmasi gerekiyor illa ? Buyuk bi eksiklik degil bence olmasada olur
Zaten konu sahibi moralsiz ne kadar edepsizce konusmuşsun seninle eşin "yavrula" diye evlenmiş demekki başka bir amacin yok

Konu sahibi acil sifa dilerim kusura bakma dualarım seninle moral cok onemli benim halam kanseri yendi 2 cocugu vardi onlar icin mucadele etti ve suan iyi durumu sende hayatin ,eşin icin savaş

Eşiniz ve aileniz sizin yanınzda. Hiiçç kimseyi takmayın bu konuda. Herkesin kalbine vicdan ve merhamet versin Allahım. Evet zor bir imtihan. Allahım yar ve yardımcınız olsun. Acil şifalar versin. Acınızı azaltsın, ferahlık versin. Bol Bol dua edin. (sekine ve inşirah dualarını okuyun bolca )

İnsanlar ne der ne yapar demeyin, düşünmeyin. Sizi üzen her hareketi kendinize çevirin ve bi daha aynı hareketle karşılaşmamak için, insanların sizi üzmesine izin vermeden önleminizi alın. O kaşığı defalarca yıkayan görümcenize giderken kaşığınızı- çatalınızı yanınızda götürün. Bakalım bi daha sizi üzecek şeyleri yapabilecek mi, yoksa iki kere mi düşünecek söylediğinde, yaptığında.

Densiz, hadsiz insanlara aldırış etmeyin. Allahım sağlık versin. tez zamanda kurtulun inşallah.

Hz Yunus'un balığın karnında ettiği dua

Okunuşu: ''Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''

Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.

Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.

-alıntı-

nikahlı kocası resmi nikahı yapmışlar. onlar isterse kimseye laf düşmez ki.

Sen kimseyi dusunme simdi kendini dusunme zamani, iyilestikten sonrayi hayal et her zaman, iyilesince sunu yapicam bunu basaricam gibi, dugununu gelinligini evinizi planlayin esinle, hastaliga degil de iyilesmeye odaklanmak cok onemli, millet konusur zaten onlara konu cikmis, sen hic takma, iyilesiceksin sen Allah'in izniyle onlarda yutucaklar bu sozlerini bi guzel

Dugunden 9 ay once kanser teshisi koyulmus ama askından vazgecmemis

Siz ne kadar terbiyesizsiniz ya o dedigin bayat insanlarda tam olarak sen oluyorsun
Cocuk mu olmasi gerekiyor illa ? Buyuk bi eksiklik degil bence olmasada olur
Zaten konu sahibi moralsiz ne kadar edepsizce konusmuşsun seninle eşin "yavrula" diye evlenmiş demekki başka bir amacin yok

Konu sahibi acil sifa dilerim kusura bakma dualarım seninle moral cok onemli benim halam kanseri yendi 2 cocugu vardi onlar icin mucadele etti ve suan iyi durumu sende hayatin ,eşin icin savaş

Cok cok saolun.eksik olmayin

Canım benim teyzem hem rahim hem meme kanserini yendi.Hastalığı döneminde dahi kahkaları tüm apartmanda duyulurdu.Demem o ki moralini yüksek tut,düğününün detaylarıyla ilgilen.İnanıyorum ki atlatacaksın.Sen lösemiye yakalanmadın ,lösemi sana yakalandı!!!!:)

Öncelikle geçmiş olsun. Bütün olumsuz düşünce ve insanlari kafandan at sana iyi gelen insanlarla ol iyi gelen şeyleri yap burda yapılan olumsuz yorumlari da lütfen kafana takma iyi olacağına inan . Çocukmuş düğünmüş düşünme bunları senin varlığın hayatta olman çocuktan daha önemli.once kendine kanalize ol lütfen moralini düşürme sana dua edeceğim

Allah şifa versin yaşiniz genc moralinizi yüksek tutun iyi bir tedaviyle atlatirsiniz iyileştikten sonra Allah nasip ederse çocuğunuzda olur inşallah.

konusahibi dualarim seninle ilerde insallah vok mutlu olursun gorumcen icin sunu soyliycem allah islah etsin ayni sey esinin basina gelseydi gorumcen gene ayni seyimi dusunecekti gereksiz insanlari hayatindan cikar en azindan hastaligini yenene kadar zaten ben yenecegine inaniyorum benim 6 hissim cok kuvvetlidir icinde oyle bir his var yeneceksin bu hastaligi sonra buraya hamileyim diye konu acacaksin insallah

Sokakta tanıştığınız birinin her anlattğına inanıyo musunuz özellikle nikahtan sonraya vurgu yapması niyetini belli ediyor, ne insanlar var ya!
burdaki kimse burda bahsedilmediği halde, bu cümlelerden ve konu sahibinin kötü durumundan bu sonucu çıkarmadı ve sadece siz çıkardınız. Kalbiniz beyniniz fesatlığa işliyor. Allah çevrenizdekilerin yardımcısı olsun.

Beni ilgilendirmez haklısınız sadece düşüncemi yazdım peki sizinde bir oğlunuz var ve nikahı basar basmaz gelin ölümcül hasta olduğunu söylese acaba acır mıydınız o zamanda??
munenin beni banlamayacağını bilsem sana öyle şeyler yazardım ki insanlıktan nasibini almamışsın sen. ölümcül hastalığı olduğunu nerden çıkardım rabbim dermansız dertle sınamasın hiç birimizi ama sizin gibi kalbi kötülükten nasır bağlamış insanların bu lafları söylerken ağzı yamulsun istiyorum.
arkadaşım sen hiçbir şeyi kafana takma. benim arkadaşım atlattı bu hastalığı evlendi ve 2 tane çocuğu var. sadece moralini yüksek tut

D daisy34_ nasılsın iyisindir eminim

Tesekkur ederim manevi anlamda iyiyim.allaha daha cok yakinlastigini dusundugum icin belkide, ya da onu dusunmeye daha fazla zaman ayirdigim icin... tedaviye basladim, sonu guzel olur insallah.bunun getirmis oldugu yorgunluk bitkinlik hissizlik var.fizyolojik anlamda ise iyi oldugum soylenemez hic bu kadar kötü hissetmememistim kendimi.sonunun güzel olacagini dusunerek teselli oluyorum.dünyalik hicbir seyde gözüm kalmadi ama yine de hersey guzel olacak insallah.

daisy34_ , inancınızı hiç kaybetmeyin ve eşinize aşkla sarılın. Bu hastalığın ilacı inanç ve aşk..
Allah acil şifalar yollasın size.

X