- 12 Aralık 2009
- 3.061
- 5.085
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kemoterapi görülürken hamile kalabileceğini düşünmüyorum her mantıklı insan gibi. Nikahtan sonra öğrendiği bana açıkçası hikaye geldi, senaryoda yaşamıyoruz bu ne tesadüf allah aşkına?
nikahlı kocası resmi nikahı yapmışlar. onlar isterse kimseye laf düşmez ki.
Sen kimseyi dusunme simdi kendini dusunme zamani, iyilestikten sonrayi hayal et her zaman, iyilesince sunu yapicam bunu basaricam gibi, dugununu gelinligini evinizi planlayin esinle, hastaliga degil de iyilesmeye odaklanmak cok onemli, millet konusur zaten onlara konu cikmis, sen hic takma, iyilesiceksin sen Allah'in izniyle onlarda yutucaklar bu sozlerini bi guzel
Dugunden 9 ay once kanser teshisi koyulmus ama askından vazgecmemis
Siz ne kadar terbiyesizsiniz ya o dedigin bayat insanlarda tam olarak sen oluyorsun
Cocuk mu olmasi gerekiyor illa ? Buyuk bi eksiklik degil bence olmasada olur
Zaten konu sahibi moralsiz ne kadar edepsizce konusmuşsun seninle eşin "yavrula" diye evlenmiş demekki başka bir amacin yok
Konu sahibi acil sifa dilerim kusura bakma dualarım seninle moral cok onemli benim halam kanseri yendi 2 cocugu vardi onlar icin mucadele etti ve suan iyi durumu sende hayatin ,eşin icin savaş
burdaki kimse burda bahsedilmediği halde, bu cümlelerden ve konu sahibinin kötü durumundan bu sonucu çıkarmadı ve sadece siz çıkardınız. Kalbiniz beyniniz fesatlığa işliyor. Allah çevrenizdekilerin yardımcısı olsun.Sokakta tanıştığınız birinin her anlattğına inanıyo musunuz özellikle nikahtan sonraya vurgu yapması niyetini belli ediyor, ne insanlar var ya!
munenin beni banlamayacağını bilsem sana öyle şeyler yazardım ki insanlıktan nasibini almamışsın sen. ölümcül hastalığı olduğunu nerden çıkardım rabbim dermansız dertle sınamasın hiç birimizi ama sizin gibi kalbi kötülükten nasır bağlamış insanların bu lafları söylerken ağzı yamulsun istiyorum.Beni ilgilendirmez haklısınız sadece düşüncemi yazdım peki sizinde bir oğlunuz var ve nikahı basar basmaz gelin ölümcül hasta olduğunu söylese acaba acır mıydınız o zamanda??
Allah şifa versin size. İnşallah hızla atlatırsınız bu sıkıntıyı.