- 25 Ağustos 2013
- 226
- 274
Geçmiş olsun rabbim şifa versin sana tıp gelişti inşallah derdine deva bulursun mutluluklarArkadaslar ben 3 haftalik evliyim.es durumundan yararlanabilmem amaciyla nikah yaptik.dugunumuzu eylule dusunuyoruz.her sey bu son donemde gelisti...
Son aylarda kendimi cok halsiz ve yorgun hissediyordum bununla birlikte gece terlemesi vs. Bunlari sicaklara bagladim ve uzerinde durmadim.gectigimiz ay devamli ates yukselmesi yasadim.son iki haftada bayilmalar dahi yasadim... deri alti kanamalarimda varmis yer yer ben farketmemisim.nikahtan sonra doktora gittim hemengerekli incelemelerin yapilmasi gerektigini losemi olabilecegimi soyledi.gerekli tahliller yapildi.dun kemik iligi biyopsi sonucunu aldik.losemi teshisi konuldu.yıkıldim doktorun konusmasini dinleyemedim bile konusamadim , hayatim gozlerimin onunden film seridi gibi gecti denir ya öyle oldu.ailemin tek kiziyim tek cocugum onlari dusundum yeni evliligimi, ogrencilerimi , hayallerimi... yapi olarak cok guclu bir insan degilim. Altindan kalkmak istiyorum herseyin.dualarinizi eksik etmeyin.pazartesi gunu doktorla randevumuz var.kendini topla gel ne yapacagimizi konusalim dedi.dualariniza ihtiyacim var olumlu seyler duymaya...
onu nereden çıkardınız kiŞok oldum resmen ne bayat insanlar var? Hastalığı yüzünden anne olamayacağını bildiği için eşine söylemek için evlenmeyi beklemişsin. Adam nası aldatılmış hissediyodur rabbim bilir.
Kemoterapi görülürken hamile kalabileceğini düşünmüyorum her mantıklı insan gibi. Nikahtan sonra öğrendiği bana açıkçası hikaye geldi, senaryoda yaşamıyoruz bu ne tesadüf allah aşkına?onu nereden çıkardınız ki
kız nikahtan sonra öğrenmiş hastalığını
ve anne olamayacağına nereden eminsiniz?
Şok oldum resmen ne bayat insanlar var? Hastalığı yüzünden anne olamayacağını bildiği için eşine söylemek için evlenmeyi beklemişsin. Adam nası aldatılmış hissediyodur rabbim bilir.
Bakın sonucunu dün almışlar evleneli 3 hafta olmuş eşini kandırdığını nereden çıkardınızArkadaslar ben 3 haftalik evliyim.es durumundan yararlanabilmem amaciyla nikah yaptik.dugunumuzu eylule dusunuyoruz.her sey bu son donemde gelisti...
Son aylarda kendimi cok halsiz ve yorgun hissediyordum bununla birlikte gece terlemesi vs. Bunlari sicaklara bagladim ve uzerinde durmadim.gectigimiz ay devamli ates yukselmesi yasadim.son iki haftada bayilmalar dahi yasadim... deri alti kanamalarimda varmis yer yer ben farketmemisim.nikahtan sonra doktora gittim hemengerekli incelemelerin yapilmasi gerektigini losemi olabilecegimi soyledi.gerekli tahliller yapildi.dun kemik iligi biyopsi sonucunu aldik.losemi teshisi konuldu.yıkıldim doktorun konusmasini dinleyemedim bile konusamadim , hayatim gozlerimin onunden film seridi gibi gecti denir ya öyle oldu.ailemin tek kiziyim tek cocugum onlari dusundum yeni evliligimi, ogrencilerimi , hayallerimi... yapi olarak cok guclu bir insan degilim. Altindan kalkmak istiyorum herseyin.dualarinizi eksik etmeyin.pazartesi gunu doktorla randevumuz var.kendini topla gel ne yapacagimizi konusalim dedi.dualariniza ihtiyacim var olumlu seyler duymaya...
Sokakta tanıştığınız birinin her anlattğına inanıyo musunuz özellikle nikahtan sonraya vurgu yapması niyetini belli ediyor, ne insanlar var ya!Bakın sonucunu dün almışlar evleneli 3 hafta olmuş eşini kandırdığını nereden çıkardınız
F FetchingClouds
Burada hasta yeni evli tüm umutları yerle bir olmuş bir insana destek olacağınız yerdeKemoterapi görülürken hamile kalabileceğini düşünmüyorum her mantıklı insan gibi. Nikahtan sonra öğrendiği bana açıkçası hikaye geldi, senaryoda yaşamıyoruz bu ne tesadüf allah aşkına?
Şok oldum resmen ne bayat insanlar var? Hastalığı yüzünden anne olamayacağını bildiği için eşine söylemek için evlenmeyi beklemişsin. Adam nası aldatılmış hissediyodur rabbim bilir.
Buradan bakınca siz insanlar kışkırtmak için buraya üye olmuşsunuz sanki gibi geldiSokakta tanıştığınız birinin her anlattğına inanıyo musunuz özellikle nikahtan sonraya vurgu yapması niyetini belli ediyor, ne insanlar var ya!
Beni ilgilendirmez haklısınız sadece düşüncemi yazdım peki sizinde bir oğlunuz var ve nikahı basar basmaz gelin ölümcül hasta olduğunu söylese acaba acır mıydınız o zamanda??Burada hasta yeni evli tüm umutları yerle bir olmuş bir insana destek olacağınız yerde
onu daha da yıkıyorsunuz
ayıp ama bu yaptığınız
doktor musunuz nereden eminsiniz çocuğu olmaz diye telafiden sonra olur
olmasa bile tasası size mi düştü?
Herkesin günahı kendine canım.Rabbim kelimesini böyle bir mesajin icine almayin isterseniz.üzülmek degil de nasil hangi vicdanla boyle seyler yazabiliyorsunuz anlamiyorum gercekten aklim almiyor suan. Boyle dusunen bir hemcinsim nasil olabilir. Bu durumda beni uzmek icin bu ugrasi verdiniz ya Demekki sizin akliniz bu yonde calisiyor.allaha.havale ediyorum sizi...