• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıkıldım

gunaydın hala aynı hamam aynı tas dıosun :( anne kuzusu sen neden yemek yemıosun takma o takıormu pızzalar alıp gelıp yıyor sende gıt bısıler ya nereye takacan sadece sacını toka tak hadı gıt ye:) afıyet olsunn sımdıden sıcacık sımıt cayy ovvvv :56:

canım istemiyor ki midem almıyo dün biraz moral olsun diye komsunun kızını cagırdım zar zor bi bardak cy içtim ayıp olmasın diye

ayrıca evinden gittin mi naptın acıtan bi mektup yaz bence geçirdiniz iyi günleri falan onu sevdini nasıl burda oldunuzu falan onun canını yakacak şekilde yaz ben denemiştim hani en azından pişmanlık duyma konusunda etkili

birşey yazmama gerek yok ki biz resim cekilmyi ck severdik evin her yerinde ikimizin resimleri var cerceveli albümler falan var baktıkca aklına gelecek pişmanlıklar baslayacak eminim ama o benmle konusmadan ben ona konusamam hayatımda ilk defa inat yapıyorum cünkü kabullenemiyorum öyle yapmasını.

canım konular çok basit evet ama söylenen laflar,tavırlar ve yapılanlar çok kötü.eşinin hiçbir şekilde sana annenin evine git dememesi gerekir...ben de 1 hafta öncesinde evimi terkettim ve 3 ay evime gitmedim.ama eşim bana git dememişti.ben kendim gittim.ama keşke gitmeseydim.bir kadın namussuzluk yapmadıgı sürece eşi ona git diyemez.eger memnun degilse kendisi gitsin.annesinde kalsın sen sakın evini terketme....ben hata yaptım sen yapma canım.bundan sonra eşimle tartısma mı yasadım kendi gitmek isterse gider ben niye düzenimi bozuyorum...ve şuda bir gerçek hiçbir işe yaramıyor.gelip yalvarmıyorlar sonuçta evine dön diye.ben 3 ay kaldım düşün...eşim ben seni göndermedim ki diyor her fırsatta...

ben gidersem asla dönmem ki canım cünkü yaptıkları cok acımasızca huylu huyundan da vazgecmez yalvarmasada onun pişman olacagını adım gibi biliyorum o bana yeter gidecegimi bilmiyor bu arada söylemedm içi sızlayacak canı acıyacak biliyorm ama kendi istedi bunu.

canım sakın evini terketme sakın sakın.tecrübelerime dayanarak söylüyorum.hiçbir işe yaramıyorrr.ben 3 ay kaldım ya neler çektim.geri de dönemiyosun.eşin de inat yapar.boşanmaya kadar gider.bak ben 1 hafta önce geldim evime.ama ben şanslıyımki eşimin ailesi mükemmel insanlar.eşime kalsa hala annemlerdeydim.bırak o gitsin.bana psikologumda öle söledi.1 kadın namussuzluk yapmadıgı sürece evini terketmemeli...sakın canım sakın...

yok canım ben cumartesi gidecem bosanalım eger o karısını önemsemiyorsa aramıyorsa şikayet ediyorsa vurabiliyo bitsin

ben gidersem asla dönmem ki canım cünkü yaptıkları cok acımasızca huylu huyundan da vazgecmez yalvarmasada onun pişman olacagını adım gibi biliyorum o bana yeter gidecegimi bilmiyor bu arada söylemedm içi sızlayacak canı acıyacak biliyorm ama kendi istedi bunu.

canım şimdi kızgınsın seni cok ama cok iyi anlıyorum.zaman gectikçe özlemin artacak acı çekeceksin.seviyorsun belli.bizde eşimle birbirimize o kadar aşıgızki anlatamam ama gelmiyorlar işte.acı çekmeni istemem.böyle bir sebepten dolayı boşanmanızı hiç istemem...çok iyi düsün canım...cok iyi düşün.bende boşanıcam artık ben bu adamla 1 saniye bile duramam dedim.hatta avukat arkadaşımla bile görüştüm aynı gün.o kadar sinirliydim ki anlatamam sana.herseyi yapabilirdim.sırf ona vicdan azabı çektirmek için.pişman olsun diye...benimde hiç hatam yoktu.hiç taviz vermek istemedim.ama evi terkedince cıvığı çıkıyor tatlım...aileler karışıyor...siz barışınca onlar kötü oluyor...o arkandan konuşuyor.sen onun arkasından şikayet ediyorsun...çözüm olmuyor.ama madem ki kararlısın saygı duyarım canım sana.inşallah pişman olur ve af diler senden.çok isterim canım...

canım şimdi kızgınsın seni cok ama cok iyi anlıyorum.zaman gectikçe özlemin artacak acı çekeceksin.seviyorsun belli.bizde eşimle birbirimize o kadar aşıgızki anlatamam ama gelmiyorlar işte.acı çekmeni istemem.böyle bir sebepten dolayı boşanmanızı hiç istemem...çok iyi düsün canım...cok iyi düşün.bende boşanıcam artık ben bu adamla 1 saniye bile duramam dedim.hatta avukat arkadaşımla bile görüştüm aynı gün.o kadar sinirliydim ki anlatamam sana.herseyi yapabilirdim.sırf ona vicdan azabı çektirmek için.pişman olsun diye...benimde hiç hatam yoktu.hiç taviz vermek istemedim.ama evi terkedince cıvığı çıkıyor tatlım...aileler karışıyor...siz barışınca onlar kötü oluyor...o arkandan konuşuyor.sen onun arkasından şikayet ediyorsun...çözüm olmuyor.ama madem ki kararlısın saygı duyarım canım sana.inşallah pişman olur ve af diler senden.çok isterim canım...

yorumlarınız için Allah razı olsun canım ama onun ailesi zaten bize karışmıs durumda benim dedikodumu telde yaptılar annesiyle daha ne olacak af dileyecegine daha beter seyler yapıyo dün bi gül alıp gelseydi özür dileseydi affetmez miydim affeder boynuna sarılırdım ama onda hiç bi caba yok bu da beni cıldırtıyor evet seviyorum ama bazen sevgi yetmiyor.

merhaba tatlım. öncelikle Allah yardımcın olsun...

çok değil bundan 2 ay öncesine kadar benzer sorunları ben de yasıyordum. artık daral geldi vve dedim gidiyorum ki eşim aynı senin eşin gibi ananın evine git nerden evlendim seninle diye sürekli bana yükleniyordu. ben de annemleri aradım babam cıktı dedim baba ben geliyorum gittim de hatta kendisi bıraktı babamlara her neyse iki gün geçti bosanma davası açtım. karsı taraf tututstu tabi. 10 gün içinde sürekli eşim benimle görüşmek istediğini söylemiş. bu arada ben hattı falan herseyi değiştirdim. neyse sonunda eddim görüşelim ki sussun. görüştük ve yaklasık 2 saat konustuk. o gün aksamı ve ertesi gün de cafede bulusup konustuk. ben esyaları falan aldırıcaktım o derecede bunaltmıstı. her neyse fazla detaya girmeyeyim. 15. günde eve döndüm.

şuan ne kayınvalidemler bize o denli karısabiliyorlar ne de eşim en ufak bişide ananın evine git deme cesaretini gösteriyor. ve suan ne iyiyiz. dilerim siz bu durumlara düsmeden iyi olursunuz. yalnız sunu söylemeden geçemicem. erkekler eğer ana kuzusuysa bu değişmiyor. eşim düzeldi karısmıyorlar dedim ama muhakkak laf söyleyen oluyordur. sadece ben güçlendim oldukça. artık beni kimsenin tutamıcanı cok iyi biliyorlar.

sana tek diyeceğim kendini ezdirme...
hakkında hayırlısı olsun inşaAllah

yorumlarınız için Allah razı olsun canım ama onun ailesi zaten bize karışmıs durumda benim dedikodumu telde yaptılar annesiyle daha ne olacak af dileyecegine daha beter seyler yapıyo dün bi gül alıp gelseydi özür dileseydi affetmez miydim affeder boynuna sarılırdım ama onda hiç bi caba yok bu da beni cıldırtıyor evet seviyorum ama bazen sevgi yetmiyor.

haklısın canım.kesinlikle sevgi yetmiyor.ben sana edindigim tecrübeleri paylaşmak istedim.belki yardımcı olabilirim diye...inşallah mutlu olursun canım...çok isterim.ben şuan senin yasadıklarını ve içinde bulundugun durumu 3 ay önce yaşamıstım.seni çok iyi anlıyorum.dedigim gibi hayırlısı olsun inşallah...:63::63::63::63::63:

merhaba tatlım. öncelikle Allah yardımcın olsun...

çok değil bundan 2 ay öncesine kadar benzer sorunları ben de yasıyordum. artık daral geldi vve dedim gidiyorum ki eşim aynı senin eşin gibi ananın evine git nerden evlendim seninle diye sürekli bana yükleniyordu. ben de annemleri aradım babam cıktı dedim baba ben geliyorum gittim de hatta kendisi bıraktı babamlara her neyse iki gün geçti bosanma davası açtım. karsı taraf tututstu tabi. 10 gün içinde sürekli eşim benimle görüşmek istediğini söylemiş. bu arada ben hattı falan herseyi değiştirdim. neyse sonunda eddim görüşelim ki sussun. görüştük ve yaklasık 2 saat konustuk. o gün aksamı ve ertesi gün de cafede bulusup konustuk. ben esyaları falan aldırıcaktım o derecede bunaltmıstı. her neyse fazla detaya girmeyeyim. 15. günde eve döndüm.

şuan ne kayınvalidemler bize o denli karısabiliyorlar ne de eşim en ufak bişide ananın evine git deme cesaretini gösteriyor. ve suan ne iyiyiz. dilerim siz bu durumlara düsmeden iyi olursunuz. yalnız sunu söylemeden geçemicem. erkekler eğer ana kuzusuysa bu değişmiyor. eşim düzeldi karısmıyorlar dedim ama muhakkak laf söyleyen oluyordur. sadece ben güçlendim oldukça. artık beni kimsenin tutamıcanı cok iyi biliyorlar.

sana tek diyeceğim kendini ezdirme...
hakkında hayırlısı olsun inşaAllah

seni için sevindim İnşallah bi daha aynı şeyleri yaşamazsınız ama bizim için gecti artık.

haklısın canım.kesinlikle sevgi yetmiyor.ben sana edindigim tecrübeleri paylaşmak istedim.belki yardımcı olabilirim diye...inşallah mutlu olursun canım...çok isterim.ben şuan senin yasadıklarını ve içinde bulundugun durumu 3 ay önce yaşamıstım.seni çok iyi anlıyorum.dedigim gibi hayırlısı olsun inşallah...:63::63::63::63::63:

istemeden kırdıysam ya da ters konustuysam kusura bakma kafam yerinde degil sanki tabii burda herkes bi teselli moral Allah razı olsun.İyi dilekleriniz için herkese teşekkür ederim.

seni için sevindim İnşallah bi daha aynı şeyleri yaşamazsınız ama bizim için gecti artık.

hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.a ama şunu asla aklından cıkartma. eğer ki seni azip annesini dinliyorsa zaten bu evlilik bitmiştir. cünkü seni hiçe sayıyordur.

zaman en güzel ilaç derler ama bu zamanı iyi kullandığında geçerli olan bir durumdur. dilerim senin için de güzel olur herşey

hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.a ama şunu asla aklından cıkartma. eğer ki seni azip annesini dinliyorsa zaten bu evlilik bitmiştir. cünkü seni hiçe sayıyordur.

zaman en güzel ilaç derler ama bu zamanı iyi kullandığında geçerli olan bir durumdur. dilerim senin için de güzel olur herşey

tesekkür ederim inşallah zaman bana iyi gelir.

kızlar dün iş çıkısı eve geldim,evimi temiz bırakayım dedim.Çamaşır sepetindeki bütün çamasırları yıkattım, astım, kapı caldı bizimki gelmiş. actım hiç bişi demedim, işime devam ettim.Oturma odasında koltuga uzandı yattı 15-20 dk falan.Bu arada yemek hazırlamadım , gidecem diye alışveriş yapmadım çünkü.
Ben içeride evi temizlerken bu hiç bişi demeden cıktı gitti. Bende üst komsumuzun kızı var 18 yasında gel oturalım diye onu çagırdım, çay falan demledm içtik,kızla televizyon izlerken bizimki elinde poşetle geldi, pizza almış kendine fırında pişirdi yedi, sadece kendi tabagını yıkadı, içeri gitti. Biz komsunun kızıyla 22.10a kadar oturduk o da içeride, kurtlar vadisini izledi tvde bu arada 2 tane tv var bizde, biri yatak odasında biri salonda kız gittikten sonra çıkan bulasıgımı yıkadım, eşofmanımı giydim, gittim yatak odasına kendi tarafıma gecip uzandım ,uyumusum gece 2de kalktım, baktım yatakta yok gittim içeri,oturma odasında koltuga kendisine yatak açmış uyuyo, hiç bişi yapmadım yatagıma gittim uyudum, alarm kurmustum en azından kahvaltı hazırlayım ona diye iptal ettim alarmı,kalkmadım giderken. Az önce uyandım gitmiş işe, bende onun bana aldıgı takıları vs. ayırdım,posetledim cumartesi günü giderken almayacam onları.
Kim bilir dün annesi ne dedi ki ona tek kelime etmedii sucsuz gibi.Oysaki ben sucsuz olmama ragmen kafayı yiyorum.
Bu arada kızlar dün öglenden beri hiç bişi yiyemiyorum su bile içmedim.

taviz verme...

şimdi eşin alttan almak istemiyor,gururu incinir nede olsa;

senin dediğin olursa erkeklik onuru çiğnenir ya ne de olsa:19:

baskın olmak için geri adım atmıyor,erkek egomanyasının son türleri oldukları için kasarlarda kasarlar..

e bide anneciğine karşı ezik olmak istemez şimdi......

güç savaşı veriyor eşin.....

bir kere yüz göz olursan hep alttan almanı isteyecek....

bırak erkek gibi önce ruhunu okşasın senin....

yaa düsündükce delirecek gibi oluyorm haklıyken kendi istedikleri yere cekip haksız duruma düsürüyorlar beni yok cocuklar bir arada olacaktı gelseydinz bilmem ne plan vardı diyorm istemiyorsun beni bilmem ne su an oturdugumuz evi benm babam aldı canım yani ben gidersem o da gitmek zorunda anasının evine gidecek nankörlüge bak yaa bu arada bende cumartesi gidiyorum kızlar.

Sizin bir önceki konunuzu da okudum, şimdiki konuda en çok üzüldüğüm şey kaynananıza güvenirken onun sizin güveninizi boşa çıkarması oldu.Ne diyeyim anneniz çok doğru demiş, eşiniz tam bir ana kuzusu. Ama ben şurayı anlamadım, neden siz gidiyorsunuz,ev de babanızın eviymiş zaten.Onu eve almama gibi bir durum söz konusu olamaz mı?Size şiddet de uygulamış pekala evden uzaklaştırılabilir.Neyse kafanızı çok bulandırmayayım, inşallah kocanız değerinizi anlar.

taviz verme...

şimdi eşin alttan almak istemiyor,gururu incinir nede olsa;

senin dediğin olursa erkeklik onuru çiğnenir ya ne de olsa:19:

baskın olmak için geri adım atmıyor,erkek egomanyasının son türleri oldukları için kasarlarda kasarlar..

e bide anneciğine karşı ezik olmak istemez şimdi......

güç savaşı veriyor eşin.....

bir kere yüz göz olursan hep alttan almanı isteyecek....

bırak erkek gibi önce ruhunu okşasın senin....

cumartesi öglene kadar süre verdim ben ona haberi yok dün öglenden beri tek kelime konusmus degiliz ne mail ne tel ne olumlu davranıs o adım atmadan ben bu sefer atmam asla hep ben onu insan yerine koydum ondan böyle işte. ahh canım cicim dedikce sımardı da sımardı gidemem zannediyo ama herkes görecek nasıl gittigimi anneside alsın 29 yasındaki adamı oturtsun evinde.

ev kimin
babanızın desteğiyle almıştınız sanırım
siz niye gidesiniz
o kuzucuk gitsin annesinin eteklerine
çok taviz vermişsiniz eşinize.
umarım bu kez güçlü olur
kararlı olursunuz

ev kimin
babanızın desteğiyle almıştınız sanırım
siz niye gidesiniz
o kuzucuk gitsin annesinin eteklerine
çok taviz vermişsiniz eşinize.
umarım bu kez güçlü olur
kararlı olursunuz

evi babam aldı ve babamın üzerine benm burada kimsem yok tek ne yapacam en iyisi ailemin yanı.

canım istemiyor ki midem almıyo dün biraz moral olsun diye komsunun kızını cagırdım zar zor bi bardak cy içtim ayıp olmasın diye

İnanın kendim yaşamış kadar üzülüyorum yaşadıklarınıza, baksanıza yemeden içmeden bile kesilmişsiniz.Lütfen toparlamaya çalışın kendinizi.Anneniz bu kadar hırpalandığınızı bilse ne kadar üzülür, onu düşünün.
Allahım ne insanlar var, kayınvalidenize çok kızdım şu an,onun büyük olarak ara yapıcı olması gerekirdi hele de kaynananmla iyiydim diyorsunuz.İnsanlar böyle davranırken ne düşünüyor çok merak ediyorum. Benim sevgilim geçenler yaşadığımız bir olayda tabiri caizse beni annesine şikayet etmiş,ki ailesiyle çok sıcak değildir arası.Ben bazen sevgilim farketmeden benim canımı sıktığında ya da abuk subuk davrandığında ona bile demiyorum "bak böyle böyle yaptın beni üzdün" diye sırf canı sıkılmasın, boşuna tartışmayalım geçip gitmiş şey için diyorum.Bizim halimi ne olacak ilerde çok merak ediyorum.

iyide ben tek basıma ne yapacam burada ailem herkes 2 saat mesafede onun ailesi ise cok yakın hep burada onları mı görecem carsıda pazarda

Görseniz ne olur ki ? Artık orası sizin eviniz, sizin hayatınız. Onlar sizi görmemek için gitsinler istiyorlarsa.

İnanın kendim yaşamış kadar üzülüyorum yaşadıklarınıza, baksanıza yemeden içmeden bile kesilmişsiniz.Lütfen toparlamaya çalışın kendinizi.Anneniz bu kadar hırpalandığınızı bilse ne kadar üzülür, onu düşünün.
Allahım ne insanlar var, kayınvalidenize çok kızdım şu an,onun büyük olarak ara yapıcı olması gerekirdi hele de kaynananmla iyiydim diyorsunuz.İnsanlar böyle davranırken ne düşünüyor çok merak ediyorum. Benim sevgilim geçenler yaşadığımız bir olayda tabiri caizse beni annesine şikayet etmiş,ki ailesiyle çok sıcak değildir arası.Ben bazen sevgilim farketmeden benim canımı sıktığında ya da abuk subuk davrandığında ona bile demiyorum "bak böyle böyle yaptın beni üzdün" diye sırf canı sıkılmasın, boşuna tartışmayalım geçip gitmiş şey için diyorum.Bizim halimi ne olacak ilerde çok merak ediyorum.

kayınvalideyi bende anlayamadım iyi sanmıstım dün beni yıktı ya hayal kırıklıgına ugradım anladm da benm bu şehirde hiç ama hiç kimsem yokmus aslında.

Back