kızlar dün iş çıkısı eve geldim,evimi temiz bırakayım dedim.Çamaşır sepetindeki bütün çamasırları yıkattım, astım, kapı caldı bizimki gelmiş. actım hiç bişi demedim, işime devam ettim.Oturma odasında koltuga uzandı yattı 15-20 dk falan.Bu arada yemek hazırlamadım , gidecem diye alışveriş yapmadım çünkü.
Ben içeride evi temizlerken bu hiç bişi demeden cıktı gitti. Bende üst komsumuzun kızı var 18 yasında gel oturalım diye onu çagırdım, çay falan demledm içtik,kızla televizyon izlerken bizimki elinde poşetle geldi, pizza almış kendine fırında pişirdi yedi, sadece kendi tabagını yıkadı, içeri gitti. Biz komsunun kızıyla 22.10a kadar oturduk o da içeride, kurtlar vadisini izledi tvde bu arada 2 tane tv var bizde, biri yatak odasında biri salonda kız gittikten sonra çıkan bulasıgımı yıkadım, eşofmanımı giydim, gittim yatak odasına kendi tarafıma gecip uzandım ,uyumusum gece 2de kalktım, baktım yatakta yok gittim içeri,oturma odasında koltuga kendisine yatak açmış uyuyo, hiç bişi yapmadım yatagıma gittim uyudum, alarm kurmustum en azından kahvaltı hazırlayım ona diye iptal ettim alarmı,kalkmadım giderken. Az önce uyandım gitmiş işe, bende onun bana aldıgı takıları vs. ayırdım,posetledim cumartesi günü giderken almayacam onları.
Kim bilir dün annesi ne dedi ki ona tek kelime etmedii sucsuz gibi.Oysaki ben sucsuz olmama ragmen kafayı yiyorum.
Bu arada kızlar dün öglenden beri hiç bişi yiyemiyorum su bile içmedim.