kocan kim oluyorki sana eşyalarını topla annenin evine git diyebiliyor....vallahi ben öyle diyecek kocanın alnını karışlarım kıçına tekmeyi bastığım gibi kendini anasının evinde bulur.....istersen babanın evinden bi çöp bile getirmemiş ol o evdeki herşey senin....kendisi gitsin.....anasının kuzusu....tabi kirayi ve faturalarıda çatır çatır ödetirim...
kocan kim oluyorki sana eşyalarını topla annenin evine git diyebiliyor....vallahi ben öyle diyecek kocanın alnını karışlarım kıçına tekmeyi bastığım gibi kendini anasının evinde bulur.....istersen babanın evinden bi çöp bile getirmemiş ol o evdeki herşey senin....kendisi gitsin.....anasının kuzusu....tabi kirayi ve faturalarıda çatır çatır ödetirim...
aklım almıyo boyle kıskanc kaynalaları ya boyle kaynanalar oglunun mutlu olmasını ıstemıyordur kesın ıstese hıcbırseye karısmazdı kaynar kazanda kaynasın boyle kaynanalar.SIZIN ARTIK BASKA BIR HAYATINIZ VAR ELBETTE PLANLARINIZ OLUCAK BUNA SAYGI DUYMAK ZORUNDALAR EMRIVAKİ YAPMALARIDA HIC HOS DEGIL.SIZ HAKLISINIZ ESINIZI SAKIN ALTTAN ALMAYIN ONCEDEN YAPILMIS BIR PLANINIZ VARMIS BUNUDA SOYLEMISSINIZ ISRAR ETMEKTE ONLAR HATALI ZORLAMI CANIM ALLAHALLAH ONDAN SONRADA YOK GELMEK ISTEMIYOSUN YOK BENI SEVMIYOMUSSUN E SEVDIRMIYOSUNUZKI KENDINIZI A OYLEMI KUZUM PLAN YAPTINIZMI YAVRUM TAMAM OZAMAN BASKA ZAMAN GELIN DESE BAK NASIL SEVECEKSINIZ BENIM KAYNANA OYLEDIR SORAR PLANINIZ VARMI DIYE YANI COCUK DEGILSINIZKI ARTIK SUREKLI ONLARIN EMIRLERI ALTINDA YASAYASINIZ HA BIDE BU DURUM KARSISINDA SIZ KOTU OLMUSSUNUZDUR KAYNANANIZ MADURDUR MELEKTIR EMINIMHA BUARADA BEYNI PEK CALISMAYA ANASININ YADA BIR BASKASININ DOLDURUSUNA GELEREK KARISINA HAYATI ZINDAN EDEN ERKEKLERINDE CANI CEHENNEME ESYALARINI TOPLA ANNENIN EVINE GIT NEDEMEK YA KIM OLUYORDA EN UFAK TARTISMADA KOVMAYA KALKIYOR ASLINDA BOYLE TIPLERE GUNUNU GOSTERMEK LAZIM GORSUN BAKALIM .....YIDA BIDAHA OLE DIYEBILIYORMU O ESYALARINI TOPLASIN ANNESININ EVINE GITSIN ANNESIDE BIR GUZEL HIYAR TURSUSU KURSUN ENPATI YAPTIM VE COK KIZDIM KUSURA BAKMA CANIM ESIN AMA
insanın ömrüne törpü şu adamlar
ya tam kapasite çalışan bir beyinleri yok..(ki olsa mantıklı olurlar dimi)
yada hakkaten kötü fesat işkenceciler..
akıl hocaları da muhteşem
bana eyvallahı olmayana eyvallahım olmaz..
ama yavaş yavaş ve acı çektirerek bitiririm..
yok ööleeee
Bir bayanın kendine özgüveni olmalı bayanlar ama koca afedersiniz eşşek ise çok birşey yapamazsınız herkezin annesi kendine melektir bana sorarsan benim annem melek eşime sorarsan onun annesi melek x se orarsan onun annesi melek kaynanalar elin kızını aldımı kendi bünyesinde olsun istiyor yok sürekli gelsin yok birlikte gezmelere gidelim yok o açık isterse açık olalım yok kapalı isterse kapanalım yoksa kaynanaların dediğini yapalım valla ben kendi açımdan gerek kendime özgüveni olan biriyimdir biliyorum ki kimse bana çıt çıkartamıyor çünkü lafımı esirgemem ben ilk baştan beri balık baştan koksun dedim bana kötü davranışalrı olmadığı halde hiç kendime karıştırmadım hep saygılı mesafeli davrandım ve hiç bir dediğini yapmadım şimdi çıtı çıkmıyor ama çevreden duyuyorum okumuşum çalışıyorum ya ondan onun dediklerini yapmak zorunda değilmişim he ozaman ev kadını olmuş olsam sürekli kaynanam yöneticek beni bu nasıl bir zihniyettir anlamadım gitti.
cnm seni çok iyi anlıyrm.benimde eşim ilk yıllarda plan yapardık annesi arardıı tamam gelelim derdi;ben plan yaptık diyincede arar annesine anne biz gelmicekmişiz derdi.o gün burnumuzdan gelirdiii.ogünleri düşündükçe nefret ediyrm eşimden.ondan sonra oraya gitmesek bile o gün sabaha kadar kavga yapardık nie tek benim üstüme atıosun sen erkek olup desene biz plan yaptık die(((
bigün eşim eve erken geldi kayınvalidem 7defa aradıı napıosunuz dieee((nefret eediyrm o günler akoıma geldikçee.
ben çok boşanmalardan döndüm.eşime dedim ya düzeleceksin yoksa ben seninle hayat süremem.sen evde ne yaşansa annene babana anlatıosun.bunun anneni babanı istemememle bi alakası yok sen benle evlisin kim evinin sorunlarını annesine babasına anlatıoo,baban sana anlatıomu annenle yaşadıklarını die.şiddet bile gördüm.komşular şikayate geldi.2 defa annem evine gittim küsüp.
şimdi eşim düzeldi ama bennn onu eskisi gibi sevemiyrm,ilk yıllarımı burnumdan getirdikten sonra ne anlamı varki şimdi düzelmesinin.hep aklıma o yıllar geliioo.tlf kavga yapardık iş yerindeyken hemen babasına gidip anlatırdı...ama ben eşimin ailesinde sözü geçen bi kadın vardı.onada anlatmışlar herşeyi ben dedimki sne olsan böyle biriyle evli kalırmısın evd e ne yaşansaa annesine babasına anlatan bizim evlilimizin ne anlamı kalıo dedimmm.daha bide biyere gitmeyince anne yada baba bizz gelemicekmişiz derdi.ayyyyyy aklıma geldikçeee ağlayasım gelio.
kızlar dün iş çıkısı eve geldim,evimi temiz bırakayım dedim.Çamaşır sepetindeki bütün çamasırları yıkattım, astım, kapı caldı bizimki gelmiş. actım hiç bişi demedim, işime devam ettim.Oturma odasında koltuga uzandı yattı 15-20 dk falan.Bu arada yemek hazırlamadım , gidecem diye alışveriş yapmadım çünkü.
Ben içeride evi temizlerken bu hiç bişi demeden cıktı gitti. Bende üst komsumuzun kızı var 18 yasında gel oturalım diye onu çagırdım, çay falan demledm içtik,kızla televizyon izlerken bizimki elinde poşetle geldi, pizza almış kendine fırında pişirdi yedi, sadece kendi tabagını yıkadı, içeri gitti. Biz komsunun kızıyla 22.10a kadar oturduk o da içeride, kurtlar vadisini izledi tvde bu arada 2 tane tv var bizde, biri yatak odasında biri salonda kız gittikten sonra çıkan bulasıgımı yıkadım, eşofmanımı giydim, gittim yatak odasına kendi tarafıma gecip uzandım ,uyumusum gece 2de kalktım, baktım yatakta yok gittim içeri,oturma odasında koltuga kendisine yatak açmış uyuyo, hiç bişi yapmadım yatagıma gittim uyudum, alarm kurmustum en azından kahvaltı hazırlayım ona diye iptal ettim alarmı,kalkmadım giderken. Az önce uyandım gitmiş işe, bende onun bana aldıgı takıları vs. ayırdım,posetledim cumartesi günü giderken almayacam onları.
Kim bilir dün annesi ne dedi ki ona tek kelime etmedii sucsuz gibi.Oysaki ben sucsuz olmama ragmen kafayı yiyorum.
Bu arada kızlar dün öglenden beri hiç bişi yiyemiyorum su bile içmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?