- 17 Şubat 2009
- 4.173
- 74
- 43
-
- Konu Sahibi naneli_limon
Töbeee:))
benim gözlerde Tiwitigülü arıo valla o nerddee bişi yazmadan durmazdı :)
Anaaaaa vallla yanlış anladın onu minik evlilike başvursam kendimi göstersem dedi ya ondan öyle dediydim yaniiii
yer fıstığı
Töbeee
yesinler o fıstığı ama
yesinler amacımız o zate , yoksa toprak
bak hala toprak diyo yaaaaaa
ben her ayın 3 günü spider woman olup duvarlarla samimi oluyom
şimdide o 3 günün içindeyim
hoş evlilik istikametine giden ama evlilikten önce son çıkış uyarısını görüp , çıkış yapan ex öküzüme 2 yıl boyunca 7/24 böleydimde neyse
abla taze terkedildim üstüne afiyettotomda 42 nomera ayak izi var
ben bi duş alip yatam , çok heyecanlıyım yarın bi dolu sıkıcı insanla , sıkıcı konuları dinliyim
evli olsam öle mi olardı
kapanırdık 2 gün eve , bi o gösterirdi bi ben
ben bi duş alip yatam , çok heyecanlıyım yarın bi dolu sıkıcı insanla , sıkıcı konuları dinliyim
evli olsam öle mi olardı
evli olsam öle mi olardı
bende de yok diyebilsem adam hem terketti , hemde eli gözü hala üstümdeSpider Woman. Sevdim bunu.
Öküz işte adı üstünde canım ! Bende de vardııı....
eski işyerinde diyolardı bi o eksik sende erkekten farksızsın , bi ara para biriktirip ekletmeyi düşünmüştümHahahaha ya hani bir fotoğraf vardı, Erkek çocuğu ve kız çocuğu. Birlikte kızın orasına bakıyorlar böyle pantolonlarını açmış; Erkek çocuk diyordu ki;"Seninki nerede?"
Kız : "Benim ki daha yok büyüyünce çıkıcak"
Sen atsaydınya totosuna bir taneee tekmeeeeoyyyyyy kıyamam sıraylaa gösterirdiniz valllaaa
gitti iştene denyo adammış da senin gibi kızı bırakmış
eşleri göstermiyor diye adamlar dert yanar bi de... hepsinin de derdi aynıdır
bende de yok diyebilsem adam hem terketti , hemde eli gözü hala üstümde
eski işyerinde diyolardı bi o eksik sende erkekten farksızsın , bi ara para biriktirip ekletmeyi düşünmüştüm
gitti işte
vatan sağolsun , inşallah soguk bi nevaliye düşer ,nerde benim minikim diye ağıt yakaar
amin canım inşallah!!!
bi arkadaşım var 6 ayda bir bazen yılda bir filan gösteriyormuş... inşallah böylesine denk düşer
amin canım inşallah!!!
bi arkadaşım var 6 ayda bir bazen yılda bir filan gösteriyormuş... inşallah böylesine denk düşer
ibit tam öylesine düşsün, akrep erkeki çokta düşkündür
göstermiceksem niye evleniyim yahuşaşıyom öle bayanlara
anam anam akrep mi????
haftada 5'ten az gösterene düşerse yandı ki ne yandı..spiderman olur artık :)))