Yıkıldım Ama Suçlu Benim Galiba

bende de yok diyebilsem adam hem terketti , hemde eli gözü hala üstümde :KK14:

eski işyerinde diyolardı bi o eksik sende erkekten farksızsın , bi ara para biriktirip ekletmeyi düşünmüştüm :KK9:

gitti işte :KK5::KK4:
vatan sağolsun , inşallah soguk bi nevaliye düşer ,nerde benim minikim diye ağıt yakaar :KK37:

Canım benim ki de öyle zaten. Söz de sevgili değiliz ama hep yoklar. Unutturmaz kendini :KK14:

tipik erkek egosu...

benim değilse de kimsenin olmasın... üfff ne bu yaaa..

rölantide tutma durumu...

genç kızken biri beni tam 3 yıl böyle rölantide tuttu.. hem ayrıldık, hem de arar sorardı, hayatıma biri girdiğinde kriz geçirirdi resmen.. ama gel gör ki sevgilim de değildi

tipik erkek egosu...

benim değilse de kimsenin olmasın... üfff ne bu yaaa..

rölantide tutma durumu...

genç kızken biri beni tam 3 yıl böyle rölantide tuttu.. hem ayrıldık, hem de arar sorardı, hayatıma biri girdiğinde kriz geçirirdi resmen.. ama gel gör ki sevgilim de değildi

Çok kötü bu bir şey ama. Bak ben hayatıma kimseyi alamıyorum. Çünkü bilmiyorum var mı ? Yok mu? :KK14:

Çok kötü bu bir şey ama. Bak ben hayatıma kimseyi alamıyorum. Çünkü bilmiyorum var mı ? Yok mu? :KK14:

valla tecrübemle sabittir ki dönmüyorlar geriye...

en iyisi o defteri tamamen kapatıp bir daha da ne telefonuna çıkmak ne görüşmek, ne de düşünmek..

ben yapamamıştım o zman. şimdi ki aklım olsaydı keşke

valla tecrübemle sabittir ki dönmüyorlar geriye...

en iyisi o defteri tamamen kapatıp bir daha da ne telefonuna çıkmak ne görüşmek, ne de düşünmek..

ben yapamamıştım o zman. şimdi ki aklım olsaydı keşke

Eee yapamamıştın ama nasıl oldu ve bitti ?

Benim en çok korkum, ben ondan vazgeçince o bana gelecek. İstiyorum ki vazgeçmeden gelsin . Ama biliyorum işte.

erkeklerın aklı hep sonradan başlarına gelıyor
bi şarkı varya oyle hep sonradan gelir aklım başıma hep sonradan sonradan....:KK14::KK14:

Eee yapamamıştın ama nasıl oldu ve bitti ?

Benim en çok korkum, ben ondan vazgeçince o bana gelecek. İstiyorum ki vazgeçmeden gelsin . Ama biliyorum işte.

3 yılın sonunda ben vazgeçtim... bir daha ne telefonuna çıktım, ne mailine cevap verdim..

bir kaç kere hatta ben evlenmeden bir gece önce bile kapıma geldi.. kalkıp bakmadım bile. çünkü gerçekten bitmişti. çok üzüldüm 3 yıl boyunca. virüs gibiydi, hatta daha da kötüsü.. bağımlı olmuştum resmen.

sonrasında eşimle de tanışınca tamamen kurtuldum o hastalıktan:))

3 yılın sonunda ben vazgeçtim... bir daha ne telefonuna çıktım, ne mailine cevap verdim..

bir kaç kere hatta ben evlenmeden bir gece önce bile kapıma geldi.. kalkıp bakmadım bile. çünkü gerçekten bitmişti. çok üzüldüm 3 yıl boyunca. virüs gibiydi, hatta daha da kötüsü.. bağımlı olmuştum resmen.

darısı basıma:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

gecen bır arkadasım soyledı cok hosuma gıttı
bu tur hastalıklı ilişkiler sıgara gıbı bagımlı oluyorsun sana zarar vermesıne ragmen bırakamıyorsun ama ıradelı dawranıp bırakabıldıgınde de tekrar saglıgına kavusuyorsun...:KK14:

bu tur hastalıklı ilişkiler sıgara gıbı bagımlı oluyorsun sana zarar vermesıne ragmen bırakamıyorsun ama ıradelı dawranıp bırakabıldıgınde de tekrar saglıgına kavusuyorsun...:KK14:

ya konuyla alakasız olucak ama su cumleyi gorunce koptum :KK53: fıkrasına gulunmeyen adamda bugun bir arkadas anlattı cok hosuma gitti diye cumleye baslıyor onu hatırladım birden ayy kusuruma bakmayın kafamı carptım bugun ascık sacmalıyorum :KK1:
[video=youtube;8KgeTwP4Yn4]http://www.youtube.com/watch?v=8KgeTwP4Yn4&feature=related[/video]

bilmeyenler icin buda konuyu dagıttım kusura bakmayın :KK1:

evet doğru demiş arkadaşın..
hastalıktan kurtulmak için bağımlılık yapan şeyden uzak durmak lazım..

Kesinlikle canım. Ben hep derim ki, kanserli hücreni söküp atacaksın.

Çok sevindim canım. Ne güzel ALLAH eşini nasip etmiş :)

Ben de yapmak istiyorum onu. Telefonuna çıkmamak filan.

Ben bu cümleyi soyunmayi sevmiyorum diye aldatilacak degilim manasinda söyledim.
Evet, benim kocam ben soyunmuyorum diye beni aldatacak degil.
O kadar karaktersiz bir kocam yok. Ayrica ben soyunmuyorsam baska yerden tutuyorumdur iliskimi öyle degilmi? :)
Cünkü her erkek yatak odasi muhabbetinden aldatmaz karisini, icinde bilinmeyem birsürü nedenler olur! O bahanesidir!

Ilginc bir düsünce ama yanlis.
Ben kendime bayilirim.
Aynada kendimi saatlerce ciplak izleyebilen bir kadinim.
Dus alirken bile aynaya baka baka aliyorum.
Ama esim konusunda utaniyorum, kendimi zorlamak istemiyorum.
Istemedigim birseyi, birine yaranmak icin yapmak bence dogru birsey degil.
Birgün icimden gelirse yaparim ama suan icimden gelmiyor.

Ayrica esim benim ilkimdir, bununla alakali olabilir.

Zebos ozaman sorun tamamiyle bende.

Kindarrr Allah göstermesin, ALLAHIM UZUN ÖMÜRLER VERSIN KOCAMADA KIZIMADA AMIN..
Benden önce görmüstür fazla, fazla yeter :KK1:

Bende öyle ay nekadar sexyyim öff kendimi yerim falan diye izlemiyom yaw.
Öyle heryerim düzgünmü bi yamukluk olmusmu falan diye bakiyorum.
Yani seviyorum kendime bakmayi :KK70: Konustukca batiyormuyum acaba :KK1:

sizde çözemediğim ya da çözüpte söylemediğim bi şiler var ama neyse:KK52:

neler yazmışsınız ya gülmekteen öldüm:KK60::KK60: evleniince kocamı hiç rAhAt bırakmıycam. yıllardır yalnızım yazık bana:KK5:

tüm kamasutra pozisyonlarını deniycem herifimde:KK14:

X