- Konu Sahibi incitanemtuana
-
kanaryam inan cok mutlu oldum sagolasin canimyüregi güzel arkadasim tekrar tesekkür ederimopuyorumnanaktana.s.canimsin.Rabbim sana uzun uzun ömürler versin.incisim de yine yapmis yapacagini.sana da tskler inci parem.bu güzel linki haber verdigin icin.ikinizide cok seviyor ve kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan
nice mutlu senelere cnm ailenle sevdiklerinle inşallah
doğum günün kutlu olsun a.s.
italimcim inan ne diyecegimi bilmiyorum su an gözlerim doldu senağlama
allah daha nice uzun yıllar nasip etsin hayatım ailenle sevdiklerinle hep mutlu olursun inşllah a.s.
burfurcum nekadar güzel bir kart yapmissin benim icinŞenizgüllerdiyarı,canım benim doğum günün kutlu olsun.sizleri tanımaktan büyük mutluluk duyuyorum.Rabbim hiç bir zaman keder göstermesin.mutluluk,huzur,sağlık,bereket ve sevgi ömründen hiç eksik olmasın.iyi ki doğdun iyi ki varsın.sevdiklerinle daha nice senelere sevgiyle...
(bu arada böyle güzel haberleri vermeyi adet haline getiren incitanem zuzuma da helal olsun diyorum.yukarıdaki dilekleri onun içinde diliyorum.sevginiz,muhabbetiniz bol olsun.)
doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
güllerin içinden gelen güller kadar harika KK dostumopuyorumnanaktangüllerdiyarım opuyorumnanaktan iyi ki doğdun :Saruboceq: ve iyi ki seni tanıdım:Saruboceq:
bizi tanıştıran incime ayrıca çok teşekkür ederimŞeniza.s.
gülüm nice mutlu yıllara:Saruboceq: yüce Rabbim sana ve ailene sağlıklı hayırlı huzurlu mutlu ömürler bağışlasın:Saruboceq:
doğumgünün kutlu olsun sevdiklerinle dilediğin her güzel şeyi yaşaman dileklerimle güllerdiyarı a.s.
incitanemmmm yapmışsın yine yapacağını sanada bi öpücük vereyimmm şekerim Şeniz
mutlu olmana sevındım cnmm senı cok opuyorumm ve incimi:))opuyorumnanaktan
canim benim incitanem biricigim okadar saskinimki ne diyecegimi bilmiyorumsenağlama
canimsin yaa inan cok duygulandimsenağlamaŞeniz
canim benim iyiki varsin iyiki senin gibi bir yegenim var sen bitanesin:asigim:
demek bana sürpriz yapiyordun leptopu kucagina alip oturdunyerimseniben
yüregi güzel kendi güzel yegenim benim inan cok mutlu oldum cook tesekkür ederimopuyorumnanaktanŞeniza.s.
güllerdiyarı,canım benim doğum günün kutlu olsun.sizleri tanımaktan büyük mutluluk duyuyorum.Rabbim hiç bir zaman keder göstermesin.mutluluk,huzur,sağlık,bereket ve sevgi ömründen hiç eksik olmasın.iyi ki doğdun iyi ki varsın.sevdiklerinle daha nice senelere sevgiyle...
(bu arada böyle güzel haberleri vermeyi adet haline getiren incitanem zuzuma da helal olsun diyorum.yukarıdaki dilekleri onun içinde diliyorum.sevginiz,muhabbetiniz bol olsun.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?