yiki dodun, iy ki varsn Gllerdiyarm

canimsin.Rabbim sana uzun uzun ömürler versin.incisim de yine yapmis yapacagini.sana da tskler inci parem.bu güzel linki haber verdigin icin.ikinizide cok seviyor ve kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan
kanaryam inan cok mutlu oldum sagolasin canimyüregi güzel arkadasim tekrar tesekkür ederimopuyorumnanaktana.s.
nice mutlu senelere cnm ailenle sevdiklerinle inşallah

doğum günün kutlu olsun a.s.

Heracim negüzel sözler bunlar cok mutlu oldum cok tesekkür ederimopuyorumnanaktana.s.

burfurcum nekadar güzel bir kart yapmissin benim icinŞeniz
hele bu güzel dileklerinsenağlamabu güzel dileklerini bende sizler icin diliyorum:Saruboceq:
böylesine güzel bir sürpriz karsisinda söyleyecek söz bulamiyorum inan cok mutluyum:asigim:
iyiki sizlerle tanismisim iyiki sizler gibi dostlarim olmus bunun icin zaten incime nekadar tesekkür etsem az cok cok tesekkür ederimopuyorumnanaktan:asigim:a.s.

güllerdiyarı tatlım doğum günün kultlu olsun allah tüm sevdiklerinle koca bir ömür nasip etsinnnnnnnnn

sevvalcim bu güzellikler karsisinda ne diyecegimi bilmiyorum hic unutamiyacagim bir dogum günüm oldu:asigim:
beni böylesine mutlu ettiginiz icin nekadar tesekkür etsem azdir cook tesekkür ederim canimopuyorumnanaktan:asigim:a.s.

:kedi:melegim asil ben tsk ederim sana bana seni tanima firsati verdigin icin:kedi:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

doğumgünün kutlu olsun sevdiklerinle dilediğin her güzel şeyi yaşaman dileklerimle güllerdiyarı a.s.

incitanemmmm yapmışsın yine yapacağını sanada bi öpücük vereyimmm şekerim Şeniz

:kedi::kedi::kedi:
zemuszemusöp beni sekerim öp benizemuszemus
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:kedi::kedi::kedi:
zemuszemusasil ne mutlu bana yengosum pirlantam
opuyorumnanaktanilk kutlayanin ben olduguma cok sevindimopuyorumnanaktan
Şenizsen herseyin en güzelineŞeniz
:asigim:en özeline layiksin:asigim:
:Saruboceq:hersey daima gönlünce olur insallah:Saruboceq:

saglik
mutlkuluk
huzur
ve bereket hayatindan hic eksik olmaz insallah

opuyorumnanaktanseni cok seviyorum nice nice yillaraopuyorumnanaktan

:kedi::kedi:
opuyorumnanaktanyüregi güzel kalbi temiz zuzum benimopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktano güzel yüregine saglik cok cok tsk ederimopuyorumnanaktan

canım benim dogum gunun kutlu olsun her yıl senın için bır oncekı yıldan daha süper gecsın ınsallah canım ıyıkı dogdun ıyıkı warsın allah nice yıllar göstersın sana we sewdıklerıne canım öpüyorum senı cokk.....

Dogum gunun kutlu olsun ablacigim, daha guzel nice mutlu huzurlu, saglikli, uzun hayirli omurler senelere insallah, optum seni yengosssss

Doğum günün kutlu olsun canım.....sevdiklerinle birlikte nice nice mutlu yıllara inşallah....:))

İncitanemede teşekkürler böyle güzel sürprizler yapıp etrafındakilere mutluluk saçtığı için :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…