- 30 Mart 2009
- 3.315
- 1
- 156
- Konu Sahibi incitanemtuana
-
Doğum günün kutlu olsun güller diyarı opuyorumnanaktan
Sevdiklerinle ve ailenle birlikte bir ömür boyu birlikte olman dileğimle :1hug:
iyiki doğdun nicki gibi yüreğide güllerle dolu ablacım.
seni seviyoruzzzzzopuyorumnanaktan
canım benim dogum gunun kutlu olsun her yıl senın için bır oncekı yıldan daha süper gecsın ınsallah canım ıyıkı dogdun ıyıkı warsın allah nice yıllar göstersın sana we sewdıklerıne canım öpüyorum senı cokk.....
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
güller diyarının en güzel gülü.....hemşerimin doğum gününü en içten dileklerimle kutlarımm
Dogum gunun kutlu olsun ablacigim, daha guzel nice mutlu huzurlu, saglikli, uzun hayirli omurler senelere insallah, optum seni yengosssss
Doğum günün kutlu olsun canım.....sevdiklerinle birlikte nice nice mutlu yıllara inşallah....:))
İncitanemede teşekkürler böyle güzel sürprizler yapıp etrafındakilere mutluluk saçtığı için :))
biliyomusunuz kızlar bugün benimde doğum günüm....iyki doğmuşum ben
canim benim cok güzel bir mutluluk benim icin hic unutamiyacagim bir dogum günüm olduopuyorumnanaktan
gülerdiyarı doğum günün kutlu olsun canısı,
daha nice sağlık ve mutluluk dolu doğum günleri geçirmeni dilerimopuyorumnanaktan
incim sen çok yaşa emi,kk nın en hızlı meleği senide öpiimopuyorumnanaktan
Doğum günün kutlu olsun canım.....sevdiklerinle birlikte nice nice mutlu yıllara inşallah....:))
İncitanemede teşekkürler böyle güzel sürprizler yapıp etrafındakilere mutluluk saçtığı için :))
gülerdiyarı doğum günün kutlu olsun canısı,
daha nice sağlık ve mutluluk dolu doğum günleri geçirmeni dilerimopuyorumnanaktan
incim sen çok yaşa emi,kk nın en hızlı meleği senide öpiimopuyorumnanaktan
incimi kk nın meleği ilan edelim seninde eline yüreğine sağlık cnmm herkes için düşündüğün guzellıklerın bın katı sana dönsün amin:))
canimsin.Rabbim sana uzun uzun ömürler versin.incisim de yine yapmis yapacagini.sana da tskler inci parem.bu güzel linki haber verdigin icin.ikinizide cok seviyor ve kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan
biliyomusunuz kızlar bugün benimde doğum günüm....iyki doğmuşum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?