• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yiki dodun, iy ki varsn Gllerdiyarm

Doğum günün kutlu olsun güller diyarı opuyorumnanaktan

Sevdiklerinle ve ailenle birlikte bir ömür boyu birlikte olman dileğimle :1hug:

dogumgunukarttii.jpg

canim ankacim beni cok mutlu ettiniz bu güzel dileklerinizleŞeniz
cok cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktana.s.

gul.jpg

1demethuzundogumgunu1bp.gif

iyiki doğdun nicki gibi yüreğide güllerle dolu ablacım.
seni seviyoruzzzzzopuyorumnanaktan

canim tymcim inan beni cok mutlu ettin ne mutlu bana sizin gibi dostlarim olduopuyorumnanaktansenağlama
ne kadar tesekkür etsem azdir benim icin hic unutamiyacagim bir dogum günü oldu cok cok tesekkür ederimopuyorumnanaktan:asigim:a.s.

yasgunu128czur6.jpg

canım benim dogum gunun kutlu olsun her yıl senın için bır oncekı yıldan daha süper gecsın ınsallah canım ıyıkı dogdun ıyıkı warsın allah nice yıllar göstersın sana we sewdıklerıne canım öpüyorum senı cokk.....

canim ne mutlu bana sizler gibi dostlarim var bu güzel dilekleriniz okadar güzel söyleyecek söz bulamiyorumŞeniz
yüregine saglik canim arkadasim cok cok tesekkür ederimopuyorumnanaktan:asigim:a.s.

Dogum gunun kutlu olsun ablacigim, daha guzel nice mutlu huzurlu, saglikli, uzun hayirli omurler senelere insallah, optum seni yengosssss :D

amin canim:Saruboceq: ne mutlu bana sagolasin canim güzel dileklerin rabbim cümlemize versinopuyorumnanaktan
cok cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktan:asigim:a.s.

Doğum günün kutlu olsun canım.....sevdiklerinle birlikte nice nice mutlu yıllara inşallah....:))

İncitanemede teşekkürler böyle güzel sürprizler yapıp etrafındakilere mutluluk saçtığı için :))

amin canim:Saruboceq:rabbim cümlemize sevdikleriyle mutluluklar dilerimopuyorumnanaktan
evet canim incim zaten bambaska o bitanediropuyorumnanaktan
canim cok cok tesekkür ederimopuyorumnanaktan:asigim:a.s.

pastacopymu0.jpg

gülerdiyarı doğum günün kutlu olsun canısı,
daha nice sağlık ve mutluluk dolu doğum günleri geçirmeni dilerimopuyorumnanaktan
incim sen çok yaşa emi,kk nın en hızlı meleği senide öpiimopuyorumnanaktan

pastacopymu0.jpg

daha nice sağlık ve mutluluk dolu doğum günleri geçirmeni dilerimopuyorumnanaktan
canim benim cok güzel bir mutluluk benim icin hic unutamiyacagim bir dogum günüm olduopuyorumnanaktan
nekadar tesekkür etsem azdir ne mutlu bana sizler gibi arkadaslarim varŞeniz
cok cok tesekkür ederimopuyorumnanaktan:asigim:a.s.

Doğum günün kutlu olsun canım.....sevdiklerinle birlikte nice nice mutlu yıllara inşallah....:))

İncitanemede teşekkürler böyle güzel sürprizler yapıp etrafındakilere mutluluk saçtığı için :))

:kedi::utangac::kedi:
elimden geleni seve seve yapiyorum canim benim
keske daha fazlasini yapabilsem

pastacopymu0.jpg

:utangac::kedi::utangac:
canimsin öp beni öp beni
valla topik acmamak icin kendimi zor tutuyorum aliskanlik haline getirdi
seviyorum karsimdakileri mutlu etmeyi
keske elimden daha fazlasi gelse

incimi kk nın meleği ilan edelim seninde eline yüreğine sağlık cnmm herkes için düşündüğün guzellıklerın bın katı sana dönsün amin:))

canimsin ya nasil mest oldugumu anlatamam
cok cok tskler
yüregi güzel kalbi temiz arkadasim benim
estaffurullah balim benden nice melekleri vardir ve sizlerde onlardansiniz
bana düsmez ne haddime
yinede o güzel yüregine ysorumuna saglik
:Saruboceq:tüm kalbimle amin diyorum bende:Saruboceq:

ıyıkı dogdun gullerdıyarım ıyıkı tanımısız senı:)..nıce saglıklı mutlu yıllar dılerım...

biliyomusunuz kızlar bugün benimde doğum günüm....iyki doğmuşum ben:D

gulocum ikimizinde ayni gün dogum günüymüs demekki negüzelŞeniz
rabbim saglikla huzurla sevdiklerinle ve hep birlikte daha nice dogum nünleri nasip etsin insallah canim:Saruboceq:opuyorumnanaktan
dogum günün kutlu olsun canimopuyorumnanaktana.s.

Back