- Konu Sahibi incitanemtuana
-
canim inan cok sasirdim bana büyük bir sürpriz oldusenağlama
doğum günün kutlu olsun güllerdiyarım nice senelere bizle kk ıle gir emii :)
Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun.nice mutlu yıllara tatlim.iyiki dogdun iyiki varsin güllerdiyari canim arkadasim.opuyorumnanaktan
sardusum melegim ne güzel sözler bunlar amin canim bu güzel dileklerin icin sagolasin:Saruboceq:Şenizopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
güllerin içinden gelen güller kadar harika KK dostumopuyorumnanaktangüllerdiyarım opuyorumnanaktan iyi ki doğdun :Saruboceq: ve iyi ki seni tanıdım:Saruboceq:
bizi tanıştıran incime ayrıca çok teşekkür ederimŞeniza.s.
gülüm nice mutlu yıllara:Saruboceq: yüce Rabbim sana ve ailene sağlıklı hayırlı huzurlu mutlu ömürler bağışlasın:Saruboceq:
amin canim sagolasin bu güzel dileklerinle beni cok mutlu ettin yüregine saglik:asigim:doğumgünün kutlu olsun sevdiklerinle dilediğin her güzel şeyi yaşaman dileklerimle güllerdiyarı a.s.
incitanemmmm yapmışsın yine yapacağını sanada bi öpücük vereyimmm şekerim Şeniz
mutlu olmana sevındım cnmm senı cok opuyorumm ve incimi:))opuyorumnanaktan
canimsin.Rabbim sana uzun uzun ömürler versin.incisim de yine yapmis yapacagini.sana da tskler inci parem.bu güzel linki haber verdigin icin.ikinizide cok seviyor ve kocaman öpüyorumopuyorumnanaktancanim kanaryam inan ne yazayim bilmiyorum okadar güzel seyler yazmissiniz ki benim icin cok bambaska bir dogum günü sürprizi oldusenağlama
yüregi güzel arkadasim benim cok cok tesekkür ederimopuyorumnanaktanŞeniz:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?