• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yiki dodun, iy ki varsn Gllerdiyarm

canimsin.Rabbim sana uzun uzun ömürler versin.incisim de yine yapmis yapacagini.sana da tskler inci parem.bu güzel linki haber verdigin icin.ikinizide cok seviyor ve kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan
kanaryam inan cok mutlu oldum sagolasin canimyüregi güzel arkadasim tekrar tesekkür ederimopuyorumnanaktana.s.
nice mutlu senelere cnm ailenle sevdiklerinle inşallah

doğum günün kutlu olsun a.s.

Heracim negüzel sözler bunlar cok mutlu oldum cok tesekkür ederimopuyorumnanaktana.s.

wCy_gnj1q-.jpg
wCy_gnj1q-.jpg
wCy_gnj1q-.jpg
wCy_gnj1q-.jpg
wCy_gnj1q-.jpg
wCy_gnj1q-.jpg
wCy_gnj1q-.jpg
wCy_gnj1q-.jpg
wCy_gnj1q-.jpg

wCy_gnj1q-.jpg
wCy_gnj1q-.jpg
2812.gif
wCy_gnj1q-.jpg
wCy_gnj1q-.jpg

wCy_gnj1q-.jpg
wCy_gnj1q-.jpg
wCy_gnj1q-.jpg
wCy_gnj1q-.jpg
wCy_gnj1q-.jpg
wCy_gnj1q-.jpg
wCy_gnj1q-.jpg
wCy_gnj1q-.jpg
wCy_gnj1q-.jpg
italimcim inan ne diyecegimi bilmiyorum su an gözlerim doldu senağlama
ilk defa böylesine güzel bir dogumgünü sürpriziyle karsilastim cok mutlu oldum coook tesekküe ederim canimopuyorumnanaktana.s.

love260.gif

66ga2.gif
love375.gif
x200907014a4b0857072dd1.png
love375.gif
66ga2.gif

love260.gif
güllerdiyarı,canım benim doğum günün kutlu olsun.sizleri tanımaktan büyük mutluluk duyuyorum.Rabbim hiç bir zaman keder göstermesin.mutluluk,huzur,sağlık,bereket ve sevgi ömründen hiç eksik olmasın.iyi ki doğdun iyi ki varsın.sevdiklerinle daha nice senelere sevgiyle...
(bu arada böyle güzel haberleri vermeyi adet haline getiren incitanem zuzuma da helal olsun diyorum.yukarıdaki dilekleri onun içinde diliyorum.sevginiz,muhabbetiniz bol olsun.)
burfurcum nekadar güzel bir kart yapmissin benim icinŞeniz
hele bu güzel dileklerinsenağlamabu güzel dileklerini bende sizler icin diliyorum:Saruboceq:
böylesine güzel bir sürpriz karsisinda söyleyecek söz bulamiyorum inan cok mutluyum:asigim:
iyiki sizlerle tanismisim iyiki sizler gibi dostlarim olmus bunun icin zaten incime nekadar tesekkür etsem az cok cok tesekkür ederimopuyorumnanaktan:asigim:a.s.

güllerdiyarı tatlım doğum günün kultlu olsun allah tüm sevdiklerinle koca bir ömür nasip etsinnnnnnnnn

sevvalcim bu güzellikler karsisinda ne diyecegimi bilmiyorum hic unutamiyacagim bir dogum günüm oldu:asigim:
beni böylesine mutlu ettiginiz icin nekadar tesekkür etsem azdir cook tesekkür ederim canimopuyorumnanaktan:asigim:a.s.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

güllerin içinden gelen güller kadar harika KK dostumopuyorumnanaktangüllerdiyarım opuyorumnanaktan iyi ki doğdun :Saruboceq: ve iyi ki seni tanıdım:Saruboceq:

bizi tanıştıran incime ayrıca çok teşekkür ederimŞeniza.s.

gülüm nice mutlu yıllara:Saruboceq: yüce Rabbim sana ve ailene sağlıklı hayırlı huzurlu mutlu ömürler bağışlasın:Saruboceq:

b-400107-do%C4%9Fum_g%C3%BCn%C3%BC_pastas%C4%B1.jpg

:kedi:melegim asil ben tsk ederim sana bana seni tanima firsati verdigin icin:kedi:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

doğumgünün kutlu olsun sevdiklerinle dilediğin her güzel şeyi yaşaman dileklerimle güllerdiyarı a.s.

incitanemmmm yapmışsın yine yapacağını sanada bi öpücük vereyimmm şekerim Şeniz

:kedi::kedi::kedi:
zemuszemusöp beni sekerim öp benizemuszemus
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canim benim incitanem biricigim okadar saskinimki ne diyecegimi bilmiyorumsenağlama
canimsin yaa inan cok duygulandimsenağlamaŞeniz
canim benim iyiki varsin iyiki senin gibi bir yegenim var sen bitanesin:asigim:
demek bana sürpriz yapiyordun leptopu kucagina alip oturdunyerimseniben
yüregi güzel kendi güzel yegenim benim inan cok mutlu oldum cook tesekkür ederimopuyorumnanaktanŞeniza.s.

:kedi::kedi::kedi:
zemuszemusasil ne mutlu bana yengosum pirlantam
opuyorumnanaktanilk kutlayanin ben olduguma cok sevindimopuyorumnanaktan
Şenizsen herseyin en güzelineŞeniz
:asigim:en özeline layiksin:asigim:
:Saruboceq:hersey daima gönlünce olur insallah:Saruboceq:

:nazar:saglik:nazar:
:nazar:mutlkuluk:nazar:
:nazar:huzur:nazar:
:nazar:ve bereket hayatindan hic eksik olmaz insallah:nazar:

opuyorumnanaktanseni cok seviyorum nice nice yillaraopuyorumnanaktan

love260.gif

66ga2.gif
love375.gif
x200907014a4b0857072dd1.png
love375.gif
66ga2.gif

love260.gif
güllerdiyarı,canım benim doğum günün kutlu olsun.sizleri tanımaktan büyük mutluluk duyuyorum.Rabbim hiç bir zaman keder göstermesin.mutluluk,huzur,sağlık,bereket ve sevgi ömründen hiç eksik olmasın.iyi ki doğdun iyi ki varsın.sevdiklerinle daha nice senelere sevgiyle...
(bu arada böyle güzel haberleri vermeyi adet haline getiren incitanem zuzuma da helal olsun diyorum.yukarıdaki dilekleri onun içinde diliyorum.sevginiz,muhabbetiniz bol olsun.)

:kedi::utangac::kedi:
opuyorumnanaktanyüregi güzel kalbi temiz zuzum benimopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktano güzel yüregine saglik cok cok tsk ederimopuyorumnanaktan

yasgunu128czur6.jpg

canım benim dogum gunun kutlu olsun her yıl senın için bır oncekı yıldan daha süper gecsın ınsallah canım ıyıkı dogdun ıyıkı warsın allah nice yıllar göstersın sana we sewdıklerıne canım öpüyorum senı cokk.....

Dogum gunun kutlu olsun ablacigim, daha guzel nice mutlu huzurlu, saglikli, uzun hayirli omurler senelere insallah, optum seni yengosssss :D

Doğum günün kutlu olsun canım.....sevdiklerinle birlikte nice nice mutlu yıllara inşallah....:))

İncitanemede teşekkürler böyle güzel sürprizler yapıp etrafındakilere mutluluk saçtığı için :))

Back