yıkayınca ütü istemeyen tül perde hangi markayı önerirsiniz

Umutlu30

vazgeçilmezimmm
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
774
64
318
39
İstanbul
mrb
ben inşallah 6 ay sonra düğünüm var ve perde konusunda kararsızım
bazıları diyor şu markayı al ütülemeden asarsın bazıları okadar para verme diyor napıcağımı şaşardım
yardımıcı olumusunuz bana

muhtemelen düğünün olmuştur. hayırlı olsun diyelim. geç kalmış olabilirim ama fransız zemin diye adlandırılan (Markizet) ürünleri veya grek tülleri tavsiye edebilirim.

şu marka bu marka demek sorun değil piyasada yüzlerce marka var. sadece memnun olan kişilerden referans alarak iş yapmanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
tatlım kendinden buruşuk gibi duran modeller var
bide tül için gezerken mutlaka daha iyi yönlendireceklerdir. benimde haziranda düğünüm
daha araştırmya girmedim bilmiyorum detaylı :87:

daha düğünüm olmadı mayısda inşallah
evim belli olduğu için şimdiden araştırmaya başladım
tül hakkında hiçbir bilgim yok kime sorsam farklı şeyler söylüyorlar verdiğin bilgiler için teşk. ederim

hakkında hayırlısı canım. istediğin özel bir çeşit varmı. katlamalı perde, kruvaze. veya düz çeşitler. ütü istemesin yeter?gibi taleplerin varsa daha fazla yardımcı olabilirim. (perde sektöründeyim)

tatlım kendinden buruşuk gibi duran modeller var
bide tül için gezerken mutlaka daha iyi yönlendireceklerdir. benimde haziranda düğünüm
daha araştırmya girmedim bilmiyorum detaylı :87:

inşallah ablam almıştı bir marka tül kırşmaz etmez bilmem ne daha beter oldu
aslında iyi fikir kendiliğinden buruşuk severim çok klasik olsunda istemiyorum
bu arada benimde düğünüm haziranda olucaktı yer bulmadığımız için 29 mayısda olucak şimdiden hayırlı olsun diyim sana

greg tüller şimdi çok moda ve güzel modern desenliler de var. çok kullanışlılar yıkıyosun asıyosun mis gißi :) organzenin kırışık modelleri de var ama dedigin gißi zamanla deforme oluyolar. ßu greg tüller yıkandıkca da zarar görmüyor. ßiz üretimini de yaptığımız için çok iyi ßiliyorum. ßu arada Allah tamamına erdirsin telaşlı güzel zamanların olucak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…