• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıkandıktan günler sonrasında bile mis gibi kokan çamaşırlar

kızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Perosun sarı renkli yumuşatıcısı var A101 de satılıyor üstünde koku kapsüllü yazıyor kesinlikle tavsiye ederim perdelerimden bile 2 atta boyunca çıkmıyor

Arkadaşlar ben dolabımın içine hacışakirin beyaz sabunlarından koyuyorum dolabı actıgımda mis gibi koku geliyor tavsiye ederim

kızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Persil jel derin temizleme gül kokulu olan kesinlikle tavsiye ederim. Birde çamaşırları kurutmak için dışarı asinca bir iki saat sonra geri topla ki dışarının pis kokusu toz vs sinmesin

kızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur
Biraz da makineye bağlı sanırım. Bende naparsan yapayım günlerce kokmaz öyle. Özellikle de güneşte dışarı ipe asınca o kokudan eser kalmıyor. Kışın eve serince tüm ev mis gibi kokuyor yine 2 3 gün kalıyor da yazın hiç. En kalıcı abc parfümia romantik gül, yumoş yaban orkide yasemin, wiking marka duet olanı. Bunları deneyin sırayla en çok
Benbebeklee ocin camasir deterjanlari varya onunkullandim onlar harika kokuyor be gayette kalici deneyebilirsim ustelikk cok saglikli☺️

Cnm perosun sarı şişeli yasemin kokusunu al 25 tlye çokda pahalı bir şet değil çok ama çok ama çok memnun kalırısın

Valla bende arıyorum o müthiş kalıcı kokulu deterjanı 😂 sıvı toz ne kullandıysam bende çok memnun kalmadım kulland ıklarımdan birkaç saat kalıyor sadece kokusu
Peros yasemin kokulu sarı şişeli olan müthiş

Merhabalar yazınızı okudum benim makinamda aynı sorunları yapıyordu deterjanı az yumuşatıcıyı biraz fazla koydum ve biter bitmez hemen makineden alıyorum bu sayede kokusu kalıyor birde eve asıyorum dışarı da kokusunu yitirebiliyor yumoş konsantre yumuşatıcısını denemenizi tavsiye ederim onlar kalıcı oluyor

Bingöl güllü yumuşatıcısını dene vazgeçemezsin

Makine boşken 90 derecede beyaz sirkeye çalıştır bide Marc makine temizleyici yle lastikli kısmı da dahil güzelcd temizle sonra camasır yıka deterjanı konsantre ise az ekle müthiş oluyor ben böyle yaptım cok güzel oldu

Vermekin siyah kutulu yumusaticisi var onunla yıkayıp yazlıkları kaldırmıştır, çıkardığında kokusu vardı hala 😍

Biraz geç mi yazdım bilmiyorum ama makinanın içiyle alakalı o durum hortumunu değiştir daha sonra makine temizleyicisi ile temizle ben Marc kullanıyorum temizleme işleminden sonra bir kere kısa programda sadece yumuşatıcı ile çalıştır inşallah bir daha öyle sorun olmaz benimde öyle olmuştu bir dönem

Merhaba
Ben yumoş kullanıyorum en kalıcı olanı şu ana dek buydu bir de vernel konsantre
Çamaşırları kuruyunca hemen alıp katlayıp yerleştirince kokusu geçmiyor
Ayrıca çamaşır dolapta kaldıkça daha güzel kokuyor 🥰

Hiç alakası yok bence toz ya da sıvı olmasının. Ben bazen toz da kullanıyorum ama beyaz şişeli bir sıvı deterjanı da var o beyazlarda baya iyi, kirleri çıkarıyor. Tabii bekletmeden de yıkamak lazım. Beklettikçe yerleşiyor lekeler.
ay süpermiş o zaman ya ben bazen beyazlarda çamaşır suyu kullanıyordum lekeleri çıkarabilmek için oda kıyafetleri deforme ediyor ama mecbur kalıyodum..iyi oldu bunu öğrendiğim

Camasirlarinizin son son durulama suyuna bir kimyasal koku katip onun gunlerce gitmeden durmasi hic saglikli degil .ustelik tamda cildinize temas ediyor. En iyisi asla yumusatici ve turevi birseyi son durulama suyuna katmayiniz

Benim annem ne kullanırsa kullansın uzun süre mis gibi kokar. Aynısını ben, ablam alıyor olmuyor. Annem güneşte tam kurutmaz hafif nemli kalınca toplar belki de ondan
ben nemli bırakınca dahada kötü kokuyor valla onuda duyup denemiştim:) abcnin deterjanını ve yumuşatıcısını aldım simdi 2.gün valla mis gibi kokuttu 1-2 gün daha bekleteyim bakalım

Biraz da makineye bağlı sanırım. Bende naparsan yapayım günlerce kokmaz öyle. Özellikle de güneşte dışarı ipe asınca o kokudan eser kalmıyor. Kışın eve serince tüm ev mis gibi kokuyor yine 2 3 gün kalıyor da yazın hiç. En kalıcı abc parfümia romantik gül, yumoş yaban orkide yasemin, wiking marka duet olanı. Bunları deneyin sırayla en çok bunlardan memnun kaldım ben.
bende abc parfumia kullandım baya kalıcıymış açıkcası deterjanınıda çok beğendim sıvı olanı aldım

Back