Yiidolar burda toplaalm

hımmm olsun tokat sivasa çok yakın.hem annen de sivaslıymış sende bizdensin.hoşgeldin ama sitede sivaslıların sohbetine pek dorum olmuyor.herkes çok yoğun sanırım.bir gün bu sayfada bir araya gelip tanışalım.sivas küçük bir şehir kesin ortak tanıdıklarımız çıkarvereliniortak

annemde babamda sivaslı ben ist doğumluyum yazları giderdik 1 haftalığına ama artık gitmiyoruz

özlüyor musun peki sivası...arkadaşların var mıydı...gerçi yaşamadığın şehirde özleyecek anıları da olmuyor insanın..ama ben çok özlüyorum memleketimi nede olsa 19 yıl yaşadım sivasta.şimdi 27 yaşındayım ve her yıl gitmeye çalişıyorum ailem akrabalarım halen orda yaşıyorlar..

Tutorial-162-Selda.gif

özlüyor musun peki sivası...arkadaşların var mıydı...gerçi yaşamadığın şehirde özleyecek anıları da olmuyor insanın..ama ben çok özlüyorum memleketimi nede olsa 19 yıl yaşadım sivasta.şimdi 27 yaşındayım ve her yıl gitmeye çalişıyorum ailem akrabalarım halen orda yaşıyorlar..

bir haftalığına giderdik ama ben iple çekerdim çok eğlenirdik çok severdim ama şimdi oraların hiç tadı kalmamış gerçekten artık gitmiyorum annemler sanırım bu sene gitmeyi düşünüyorlar dedemin mezarını yaptırmaya
arkadaslarım vardı köyde çok eğlenirdik ama hepsi evlenip gitti kimse kalmadı zaten oralarda belkide tanıdık çıkarız bakarsın bnm annem koyulhisarlı babamın köyüne gitmedim hep annemin koyune gittim zaten dedemde koyulhisarlıymıs sonradan baska koye gitmiş orda yasamış

kızlar selam bende sivalıyım buralarda olduğum zaman uğrarım artık ben doğma büyüme sivaslıyım merkezden halende sivasta yaşamaktayım...burdan arkadaş edinmek hoş olur diye düşündüm iyi geceler opuyorumnanaktan

X