Yiidolar burda toplaalm

artık keyfimiz yerine geldi. kızlar bugün pazar ve benim ev halkı evde. az sonra yavaş yavaş kalkarlar. onlara lavaşlı kolay bir börek yapacağım. tavsiye ederim hem doyurucu hemde tadı nefis oluyor.kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

kişi başına 1 lavaş yeterli. lavaşın üzerine hafifçe yağ sürün. çok fazla sürmenizi pek tavsiye etmem. çünkü çok yağlı olunca hoş olmuyor. ben katı yağ kullanmıyorum. sıvı yağı fırça yardımıyla sürüyorum. bir kapta 1 yumurtayı iyice çırpın. yine fırça yardımıyla lavaşın üstüne sürün. sonra ortasına arzu ettiğiniz bir veya bir kaç malzeme koyun. ben genelde rendelenmiş kaşar koyuyorum. lavaşı düzgünce bohça yapın. açılmaması için kürdanla tutturun. bu arada teflon tavanızıda ocağa koyun. içine çok az miktar sıvı yağ ekleyin. hatta bu yağ belli belirsiz olsun. bohçaladığınız lavaşınızın altına ve üstüne fırçayla yumurtanızı sürün. tavada altlı üstlü kızartın. tabii kısık ateşte pişirmenizi tavsiye ederim. servis yapmadan kürdanları çıkarmanızı tavsiye ederim. yazı aslında uzun oldu. fakat hazırlama süresi 5 dakikanızı bile almıyor. sabahları çayın yanında çok nefis oluyor. kolay ve tembel işi bence.:roflol::roflol::roflol:

şimdilik ben kaçıyorum kızlar. sonra yine uğramaya çalışacağım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım ablacım resimler harikaydı verdiğin tarifide deniyeceğim
sende kaç çocuk var ben iki oğlun var sanıyordum

şimdi senin elemğin göznurun çalışmalarına bakacağım

canım sağol. vallahi ben birşey yapmadım. her gün yazacak konu bulamadığım için habire resim koydum.delikafadulden

olsun o bile renklendiriyo sayfamizia.s
bu arada yükledigin resimlerde cok güzel oluyo paylasimin icin tesekkürler ablacimopuyorumnanaktan

himm canim cekti bak görüyon mucokacimcoook
kolay bir tarife benziyo gercekten not alayimda bende yapayim bi pazar ellerine saglik:hulya:

canım ablacım resimler harikaydı verdiğin tarifide deniyeceğim
sende kaç çocuk var ben iki oğlun var sanıyordum

canım bende 2 tane. kız 25 yaşında. oğlan 23. çok şükür her ikisinide okuttum. kız konservetuarı bitirdi. oğlan matematik bölümünü. aslında tam bitirmediler sayılır. her ikisininde alttan dersi var. seneye kadar inşallah temizlerler. yoksa işim çok zor. malum harçlar belimizi büküyor.opuyorumnanaktan

himm canim cekti bak görüyon mucokacimcoook
kolay bir tarife benziyo gercekten not alayimda bende yapayim bi pazar ellerine saglik:hulya:

ben bazen hafta içi bile yapıyorum. kolay bir yiyecek. yaparsanız hak vereceksiniz. şimdiden afiyet olsun.opuyorumnanaktan

kızlar dün kimseler buraya uğramamış. ben her sabah işim yoksa uğruyorum. opuyorumnanaktan

günaydın çiçekler için teşekkürle kardelene bayıldım ben gülleri çok severim

günaydın çiçekler için teşekkürle kardelene bayıldım ben gülleri çok severim

canım senin istediğin gül olsun ben hergün senin adına bir gül koyarım.

ah ablacim benim de malumun bi kizim var bütün günümü aldigi icin buraya sadece aksamlari girebiliyorumkaydirigubbakcemile

canım sizlere teşekkür ederim. en azından uğruyorsunuz. bu bile yeter.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…