- 26 Haziran 2009
- 18
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazıyor yazıyor yazmazmı hiç zemuszemus
ee neler yaptınız bugün bakiim yerimseniben
hava aslında bugün çok güzel, çıkıyım gezeyim diyorum ama iki dakka sonra gene eve giresim geliyor çünkü aşırı sıcak ve insan bunalıyor gbi oluyor..
sabah biraz çıktım gene öyle oldu..
şimdi kimbilir nasıl kavruluyordur...
bu arada gültepede veya yakınında oturanınız varmı?
bende gültepeden katılıyorum...
biraz sapa biyer ama manzarası harika çünkü bütün sivas ayağının altında gbi oluyor balkondan bakınca :lepi:
bende canım çok memnun olduminşalah canım sağol..
kümbette çok güzel...
burası kümbet kadar popüler biyer değil ama güzel genede...
bigün inşallah buyurun gelin..
beklerim yani yerimseniben
tanıştığımıza memnun oldum bu arada a.s.
merhaba cnm Şeniz
resmi biraz daha sola kaydırsan nerdeyse benim ev görünecek kaydirigubbakcemile3
senin ev ne tarafta canım
herkeze merhaba...tayinimiz sivasa cıktı.umarım benide aranıza kabul edersiniz!!!!opuyorumnanaktan
hosgeldin aramiza a.s.herkeze merhaba...tayinimiz sivasa cıktı.umarım benide aranıza kabul edersiniz!!!!opuyorumnanaktan
slm arkadaşlar nasılsınız bende arada girip takip etmeye çalışıyorumm sizleri baya kaynatmışsınız yaa kendinize çok ii bakın öpüldünüzz
hosgeldin aramiza a.s.
hosbulduk canım..
hemsolarim, sivasimi yokladim, kokladim geldim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ucan kusun slm inida getirdim sizlere :kedi: memleket havasini teneffus etmis bir yigido olaraktan, hepinizi kucakliyorum Şeniz Şeniz cucuklerim opem hele a.s. ozledim sizleri :asigim:
herkeze merhaba...arkadaslar bugün kızımı okula yazdırdım..nene hatun anaokulu hakkında bilgisi olan varmı?yardımcı olursanız sevinirim..opuyorumnanaktan