amiinnnnnnnnnn:Saruboceq:tesekkur ederim canimcim :kedi: :kedi: :kedi: cifte mutluluk valla opuyorumnanaktan allahim hep guldursun yuzumuzu, dunyadada, ahirettede ins :Saruboceq: sefa ile gecsin omrumuz zemuszemus zemuszemus zemuszemus
qadifem doğum günün kutlu olsun şimdiden Şenizgöremem belki seni o zamandogum günün kutlu olsun simdiden ceylanım a.s. benimkide 6 agustosta :kedi:
qadifem doğum günün kutlu olsun şimdiden Şenizgöremem belki seni o zaman
nesli kız sen bu nicki en iisi çileğin_eltisi yap :roflol::roflol::roflol:
gel öpüsek hemso ni demekŞenizsuzim gelin bir öpüşek hemsolar dedim kimse yoktu opuyorumnanaktan
ben isvicredeyim hemsom ya sen?ewet yalniz deiliz bütün canlar burdakaydirigubbakcemile5Şeniz Şeniz Şeniz oyyyy hemsom, hem memleketimiz ayni, hemde kaderimiz desene mafoldumben sen nerdesin topragam :kedi: uzak diyarlarin garip kususun benim gibi:çok üzgünüm: burda yalniz deiliz hemdom, bak etrafilmiz sarildi kaydirigubbakcemile5 hep yigidolar opuyorumnanaktan oyyy alah'iniza kurban
hosgeldin hemso davete ne hacet sen zaten aramizdasinopuyorumnanaktanben yiğido sayılmıyomuyum:teselli:
beni nie çağırmıyosunuz:çok üzgünüm:
ama davete gerek yokki hemşolarımla aramda dimi:dance:
Şeniz teze yiğido bacı :kedi: kaydirigubbakcemile3
Gel gel davete ne gerek sende bizdensin sositososito
bende fransadayim hemsom :kedi: biz seninle komsu sayilirik desene yerimseniben hem komsum, hem hemsom Şeniz Şeniz Şenizgel öpüsek hemso ni demekŞeniz
ben isvicredeyim hemsom ya sen?ewet yalniz deiliz bütün canlar burdakaydirigubbakcemile5
hosgeldin hemso davete ne hacet sen zaten aramizdasinopuyorumnanaktan
selam hemso seni gözden kacirmisim sende hosgeldin aramizaŞeniz
oy kimseler beni çağırmıyor.lmaz: ana tarafım gürünlü diyemi beni unuttunuz.:çok üzgünüm: bende takılacam iştem buraya. :roflol::roflol:
olurmu öyle sey bizde davet yok kapiyi vurup gireceksin iceriyedelikafaduldenoy kimseler beni çağırmıyor.lmaz: ana tarafım gürünlü diyemi beni unuttunuz.:çok üzgünüm: bende takılacam iştem buraya. :roflol::roflol:
bende fransadayim hemsom :kedi: biz seninle komsu sayilirik desene yerimseniben hem komsum, hem hemsom Şeniz Şeniz Şeniz
oyyyy, bulmusuz bi hemsoyu daha, birakirmiyiz :jeyyar: gel opem hemsom opuyorumnanaktan gurune gittim ben kucukken , cok sirin bir yer :asigim: aramiza hosgeldin hemsom a.s. a.s. a.s.
a. slm yigidom hg sende aramıza a.s.slm hemşerilerim nasılsınız
oy kimseler beni çağırmıyor.lmaz: ana tarafım gürünlü diyemi beni unuttunuz.:çok üzgünüm: bende takılacam iştem buraya. :roflol::roflol:
a. slm yigidom hg sende aramıza a.s.
cagırmak davet yok ablam burda tüm yigidolar ev sahibesi sayılıyo topik sahibi benim topik hepimizin takıl kafana göre :roflol:
hoşbuldum canımvereliniortakkaydirigubbakcemile5
kızarlar temmuzda sivastayım söyleyin evlenen nişanlanan kimler var bakalım gelip kız bakıcam ....
kız çok çevremizde illaki toprağım olssssssssssun değilmi canlarım
canım solmen yeter kız kıyarmıyım sana:kedi:yafriii ben çok güzel duvar silerim çağırsan gelirdim zemuszemus
güzel paylasımlar diliyorum hemsom opuyorumnanaktan
sen sivasın neresindensin :1hug: