Yiidolar burda toplaalm

tesekkur ederim canimcim :kedi: :kedi: :kedi: cifte mutluluk valla opuyorumnanaktan allahim hep guldursun yuzumuzu, dunyadada, ahirettede ins :Saruboceq: sefa ile gecsin omrumuz zemuszemus zemuszemus zemuszemus
amiinnnnnnnnnn:Saruboceq:
dogum günün kutlu olsun simdiden ceylanım a.s. benimkide 6 agustosta :kedi:
qadifem doğum günün kutlu olsun şimdiden Şenizgöremem belki seni o zaman

nesli kız sen bu nicki en iisi çileğin_eltisi yap :roflol::roflol::roflol:

qadifem doğum günün kutlu olsun şimdiden Şenizgöremem belki seni o zaman

nesli kız sen bu nicki en iisi çileğin_eltisi yap :roflol::roflol::roflol:

tşkler cnm opuyorumnanaktan
olabilir kıssss cilegin eltisi bak :roflol:

suzim gelin bir öpüşek hemsolar dedim kimse yoktu opuyorumnanaktan
gel öpüsek hemso ni demekŞeniz
ben isvicredeyim hemsom ya sen?ewet yalniz deiliz bütün canlar burdakaydirigubbakcemile5
ben yiğido sayılmıyomuyum:teselli:
beni nie çağırmıyosunuz:çok üzgünüm:
ama davete gerek yokki hemşolarımla aramda dimi:dance:
hosgeldin hemso davete ne hacet sen zaten aramizdasinopuyorumnanaktan

Şeniz teze yiğido bacı :kedi: kaydirigubbakcemile3
Gel gel davete ne gerek sende bizdensin sositososito

selam hemso seni gözden kacirmisim sende hosgeldin aramizaŞeniz

oy kimseler beni çağırmıyor. lmaz: ana tarafım gürünlü diyemi beni unuttunuz.:çok üzgünüm: bende takılacam iştem buraya. :roflol::roflol:

bende fransadayim hemsom :kedi: biz seninle komsu sayilirik desene yerimseniben hem komsum, hem hemsom Şeniz Şeniz Şeniz

oy kimseler beni çağırmıyor. lmaz: ana tarafım gürünlü diyemi beni unuttunuz.:çok üzgünüm: bende takılacam iştem buraya. :roflol::roflol:

oyyyy, bulmusuz bi hemsoyu daha, birakirmiyiz :jeyyar: gel opem hemsom opuyorumnanaktan gurune gittim ben kucukken , cok sirin bir yer :asigim: aramiza hosgeldin hemsom a.s. a.s. a.s.

olurmu öyle sey bizde davet yok kapiyi vurup gireceksin iceriyedelikafadulden
hosgeldin hemsoopuyorumnanaktan

ŞenizŞenizopuyorumnanaktan

slm hemşerilerim nasılsınız
a. slm yigidom hg sende aramıza a.s.

cagırmak davet yok ablam burda tüm yigidolar ev sahibesi sayılıyo topik sahibi benim topik hepimizin takıl kafana göre :roflol:

kızarlar temmuzda sivastayım söyleyin evlenen nişanlanan kimler var bakalım gelip kız bakıcam ....

gadifem gülüm çevremede bakıyorum şimdi edepli kibar kızlara pek rastlanmıyor ama ben yinede toprağımdan olsun istiyorum memleketim insanı kötü olmaz edepli ve saygılıdır SıVAS ıNSANI ASıLDıR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…