havasi sert, insani mert sivasimin guzel insanlari hepinize merhaba... :teytey: yigidolarin mekanini bulana kadar isim bitti, saklamisiniz koseye bea benneyaptımki yazdiklarinizi okumak icinde bi aksami feda eyledim :jeyyar: dunyanin dort bir tarafina yayilan en guzel ses , yigidolarin sesiiiiii sositososito gununuz guzel olsun canlar kaydirigubbakcemile5
hb aşkitom tşklerrr :asigim: Şenizvelvedim yeni gordum askitom yasadığın yer sivas olmuss hosgeldin bebeğimmm:asigim:
havasi sert, insani mert sivasimin guzel insanlari hepinize merhaba... :teytey: yigidolarin mekanini bulana kadar isim bitti, saklamisiniz koseye bea benneyaptımki yazdiklarinizi okumak icinde bi aksami feda eyledim :jeyyar: dunyanin dort bir tarafina yayilan en guzel ses , yigidolarin sesiiiiii sositososito gununuz guzel olsun canlar kaydirigubbakcemile5
selam kızlaaara.s.
a. slm hemsom hg a.s.
gel bekleriz her zaman :1hug:
hb aşkitom tşklerrr :asigim: Şeniz
oyyyyyyyyyy yigido bacı hg aramızaa :1hug:
bak ne kadar samimi içten mert bir insan sevdim valla seni ilk yazında Şeniz
tşklerrrrrrrr cnm seninde günün güzel gecsin a.s.
gel her zaman beklerizzz bacım yerimseniben
canım ağzından bal damlıyo
ne güzel şeyler yazmışsın bizim için çok saol Şeniz
canlarim bunlar hayatin gercekleri, biz boyleyizsivasli olmak her babayigidin harci deil malum sositososito allama bin sukur sengözlerimebaksanab
canlarim bunlar hayatin gercekleri, biz boyleyizsivasli olmak her babayigidin harci deil malum sositososito allama bin sukur sengözlerimebaksanab
:sm_confused: fisfisfis benneyaptımki mirmirmirmir
Günaydın gifi eklemiştim canım gözükmedi demek fisfisfiscanım merhaba ne resmi ekledin çıkmamışşutarafagitti