Yiidolar burda toplaalm

Seven "O"
Sevdiren "O"
Özleten "O"
Hatırlatan "O"
Özleyince dua ettiren "O".
Sevgi ne güzel,
Kimbilir Sevmeyi Yaradan Ne Güzel!
Sevmeyi Yaradanın Sevgisinden Nasiplenmek Duasıyla...
Cumanız Mübarek Olsun...

ayy ne güzelmiş baksanıza paylasayım dedimdi a.s.

havasi sert, insani mert sivasimin guzel insanlari hepinize merhaba... :teytey: yigidolarin mekanini bulana kadar isim bitti, saklamisiniz koseye bea benneyaptımki yazdiklarinizi okumak icinde bi aksami feda eyledim :jeyyar: dunyanin dort bir tarafina yayilan en guzel ses , yigidolarin sesiiiiii sositososito gununuz guzel olsun canlar kaydirigubbakcemile5

Şeniz

velvedim yeni gordum askitom yasadığın yer sivas olmuss hosgeldin bebeğimmm:asigim:
hb aşkitom tşklerrr :asigim: Şeniz

oyyyyyyyyyy yigido bacı hg aramızaa :1hug:
bak ne kadar samimi içten mert bir insan sevdim valla seni ilk yazında Şeniz
tşklerrrrrrrr cnm seninde günün güzel gecsin a.s.
gel her zaman beklerizzz bacım yerimseniben

canım ağzından bal damlıyo
ne güzel şeyler yazmışsın bizim için çok saol Şeniz

Tam geldiydim sohbet içün ama acıkmış millet yemek hazırlıyorum hemşolar cokacimcoook
akşama görüşürüs Şeniz

bende sizleri cok sevdim canimm kaydirigubbakcemile5 bizler ayni kani tasiyoruz, nasil olurda sevmeyiz :sm_cool: seni bu guzel ve ozel fikrinden dolayi zaten tebrik etmek istemistim Şeniz yuregine saglik topraam :içelim: en guzel gunler, en guzel yarinlar bizim olsun insss a.s.

canım ağzından bal damlıyo
ne güzel şeyler yazmışsın bizim için çok saol Şeniz

canlarim bunlar hayatin gercekleri, biz boyleyiz sivasli olmak her babayigidin harci deil malum sositososito allama bin sukur sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…