- 21 Ocak 2008
- 6.943
- 2
anamm bende merkezdenimm
benim nişanlımda merkezden :asigim:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anamm bende merkezdenimm
iyi bari merkezden bi hemşo buldum sonunda Şeniz kaydirigubbakcemile3
:))) dilom gelsin burayı ii kaynatırız kaydirigubbakcemile3
şimdi sevgilisiyle geziyodur yavrum benim sengözlerimebaksanab
ayrılmakta ne koyar ona şimdi heesenağlama
oyy nasılda heyecanla gitti inşallah dilediği gibi güzel bir gün geçirir :Saruboceq::))) dilom gelsin burayı ii kaynatırız kaydirigubbakcemile3
şimdi sevgilisiyle geziyodur yavrum benim sengözlerimebaksanab
ayrılmakta ne koyar ona şimdi heesenağlama
Daha nolsun eniştemizde merkezden evlenince sende merkeze yerleşicen zati :jeyyar:benim nişanlımda merkez hemsom
iyi bari merkezden bi hemşo buldum sonunda Şeniz kaydirigubbakcemile3
23 yaşındayım canım ama sivasta değilim yazları tatillerde geliriz hepbenimde anne baba hep merkez canım kaç yasındasın belki tanışıyoruzdur
Ohhh daha nolsun toprağımızın hepsi bir orası burası farketmez yiğidoyuz sonuçta :teytey:cnm benim kocik kangallı ben doğma büyüme merkez
şimdide merkezde oturuyomşutarafagitti
öyle valla hemsom merkezli olcem yerimsenibenoyy nasılda heyecanla gitti inşallah dilediği gibi güzel bir gün geçirir :Saruboceq:
havadisleride annatır bize :jeyyar:
Daha nolsun eniştemizde merkezden evlenince sende merkeze yerleşicen zati :jeyyar:
cekiyoruz hemsom :jeyyar:ewt hemşo ii yapmışsın açmışsın bu topiği
sitede çok sivas'lı olabilir onlarıda çekmek lazımkaydirigubbakcemile3
cnm bende gelin geliyom aha sivasa ne kaldı :1rolleyes:cnm benim kocik kangallı ben doğma büyüme merkez
şimdide merkezde oturuyomşutarafagitti
ohoh inş gorusuruz velvedcim
topigimiz hayırlı olsun hakiki sivaslı geldi :):):) herkese slm....
Hoşgeldin hemşom nasılsın görüşmeyeli Şeniztopigimiz hayırlı olsun hakiki sivaslı geldi :):):) herkese slm....