özletme kendini bacim yine gel görüsürüza.s.
ayy kısslarrrr adlarınızı biliyom ya bazen söylemem yazmam geliyo kendimi zor tutuyom :roflol:
benim adımıda bilen var yazmayın diyom ya sizinkinide diyemıyom :1rolleyes:
senden çıkmıştı demi kıs:jeyyar:kaydirigubbakcemile5
kız bnm adımı diyebilirsin sewil.ayy kısslarrrr adlarınızı biliyom ya bazen söylemem yazmam geliyo kendimi zor tutuyom :roflol:
benim adımıda bilen var yazmayın diyom ya sizinkinide diyemıyom :1rolleyes:
vildan hemşo sen bana vermişsin zaten ben ondan verdim sana rep kaydirigubbakcemile3saol canişima.s.
kızım oturacakmış pc başına yarın cumartesiya baykuş gibi dikildi tepeme rahat vermiyiii bağa
ben çıkıyorum canlarım kendinize iyi bakın repimi ihmal etmeyin ...çilekcim teşekkür ederim en kısa zamanda döncem sana cnm
kız bnm adımı diyebilirsin sewil.
:mymeka:katil sensin:1closedeyes:
Sewil misin sen türkçenin katili hatun
dur bende yazam geri silerim :))
öptüm hemsolar a.s.
hani ne yazdin kiss göremedim yoksam filiz senmisin:uhm:
yok filiz benim
yok filiz benim
Sende çok tatlısın :asigim: canım güzel hemşom beniiimm Şenizyirim ben o filizi Şeniz
yaa sen cok tatlısın cokkkkkk :1hug:
pardon canim yanlislik oldu ögrendim velvedin adini-tatlicadiarzu-
senin gibi çibanın başına gurban olsunlarŞenizhe bacim cibanin basi benimkaydirigubbakcemile2
olsun yine dönerim cnm sana yabancıya gitmesin:roflol:kız bnm adımı diyebilirsin sewil.
vildan hemşo sen bana vermişsin zaten ben ondan verdim sana rep kaydirigubbakcemile3
memnun oldum kıslar a.s.a.s.a.s.sevil suzan meltem filiz ahanda simcik oldu bak ne güzel dedim :dance:
ayyyyyyyy meltem ben sana vildan demeye devam edem :))
kıss tariflerine baktımda o tepsi mantısı neydi öyle beee görüntü süper bacım cnm istedi cokacimcoook
sen sivastasın dimi kıs bigün yapta gelem:kendini davet ettiren üye similesi:
nikimin anlamı kadife öylede bir adım var işte