Yiidolar burda toplaalm

dilo sen ne yaptın hep aklımdaydın valla
bu kız ailesine ne dedi die
bişe de yazmamışsın ama

dilo sen ne yaptın hep aklımdaydın valla
bu kız ailesine ne dedi die
bişe de yazmamışsın ama

Annemle konuştuk :eek: babam eve gittiğimde uyudu konuyu açamadım anneme dedim.
Oda eğrisini doğrusunu söyledi.
Askerliği yapmasa nerde kalacan o askere gidince falan diye tabi biz bisürü çözüm ürettik gece 1di yattık ama elde 0 vardı -tatlicadiarzu-
Nesli de öneri sunayım demiş ama hani niye ses yok benneyaptımki
Valla Allah yoluna zaten olacaksa olur yoksa dayanamıyom artık hem uzakta hemde sorunlu devam ediyo :nazar: napcaksak kafamçokkarıştı

walla güzelim ben senin yerinde olsam
ender nişanlanmak istiyosan tamam nişanlanalım eylülde
ama sen kasım döneminde askere gitmeni istiyorum falan derdim askerdede okuyablir.
ama eğer yok gitmicem 2010 güzünde gidicem diyosa o zaman seneye nişan yaparsınız
sonra askere gider kısa dönemse kısa dönem yapar gelir evlenirsiniz başka bi çözüm bulamıom yani

Bizim iş yerindelki hatunlarda çözüm arıyo :roflol: acınası haldeyim ulen :roflol:
Canla başla bana çözüm arıyo millet kaydirigubbakcemile3
Ahh endi ahhh ne hallere düşürdün ulen beni :mymeka:
Ama aşkın büyüklüüğü bu zorlukları aşınca çıkacak bence piyasaya azıcık daha sabır.:)
:asigim:

Annemle konuştuk :eek: babam eve gittiğimde uyudu konuyu açamadım anneme dedim.
Oda eğrisini doğrusunu söyledi.
Askerliği yapmasa nerde kalacan o askere gidince falan diye tabi biz bisürü çözüm ürettik gece 1di yattık ama elde 0 vardı -tatlicadiarzu-
Nesli de öneri sunayım demiş ama hani niye ses yok benneyaptımki
Valla Allah yoluna zaten olacaksa olur yoksa dayanamıyom artık hem uzakta hemde sorunlu devam ediyo :nazar: napcaksak kafamçokkarıştı

canım bak benim eltimde öleee üstelik bide hamile walla yanında kocası yok sürünüyo resmenn bence sabırlı olmakta yarar war herşey bitinn halolsun kocişinde her zaman wede herşeyinde yanında bulunsunn derim ben haddim olmayarakka.s.

ayyaldım gelinliğimi çok şükür fakat bi kaç yapılcak yeri warr çok güzel olacak çookkk kız ÇİKOLATA düğünüme beklerim wallaa

iiyim nesli elti sen nasılsınkaydirigubbakcemile2
senin gelinliğin modeli var mı nette
buraya koysana merak ettim
valvad hemşom nerde?

anammmm aldın mı kız anlatsana nerden kaça yakası eteği nasıl çatlarım şimdikaydirigubbakcemile2
hayırlı olsun bidenem

anam hemen bakam tarfee yokkii nettee özel dikimm canlarım 950ye kiraladımm aslındaa kolu falan yok kolsuzz fakat kol yapcakalr hendi güpüründen boydann şeyda gelinlikçiden aldımm çok güzel oldu bir sürü gelinlik giydim orda gelinlik bakmaya gelen kızlarda wardı onlarda yardımcı oldular sağolsunlarr kızlar dioki her giydiği yakışıyoo dediler en son aldığım gelinliği giydim weee herkes bayıldı sanki benim için dikmişlerdiisenağlama duyguladımm ama mutluyummmsositososito

inş çikolataaamm prowaya gittiğimde resminide çekerimm koyarımm beklerim inşş gelirsin canım hobbyde düğünümm

ben şimdi kaçıyom fıstıklar dilewin kendisine yaptığım yorumu görürü inşş yarın nikah işlemleri için koşturacamm galiba gündüzden giremem öpüldünüz fıstıklar ii gecelerrr rüyanızda sewdiklerinizi görün emiia.s.

X