hehhe yiğido bacı çok hoş yaffalkisalkisalkis
nan bzmkiler boşanır mı :roflol:
delüüüüüüüüü
Nan insan evinde hoşgeldin beklermi misafirmisin sen :roflol:
Aşkııııııımmmm derken bebeğimm :asigim:
Ne o herüfleri boşadık mı :roflol:
bende eylül ekim gibi takılacam dilom çeyiz bölümüne
bende tam soracaktım gelinliği beğendim mi diye :)
Ya bende artık ceyiz bölümlerine takılacam ya kaydirigubbakcemile2
nan bzmkiler boşanır mı :roflol:
bende eylül ekim gibi takılacam dilom çeyiz bölümüne
ulen ben napcam bilmiyom babam askerlik diyo endi gitti ya onlarınkilerde eylülde gidelim nişan yapalım diyolarmış benneyaptımki
bence nişanıda yapın cnm gene bekliyosanız bekleyin nişanlı olarak :asigim:
bencede nişan yapın velved bacım demiş zaten dediğimiulen ben napcam bilmiyom babam askerlik diyo endi gitti ya onlarınkilerde eylülde gidelim nişan yapalım diyolarmış benneyaptımki
hmm 2 sene demek CADIARZU2 sene nişanlı beklenmez ki :1no2: cılkı çıkar oda bana soruyo ya gelelim mi diye benneyaptımki benim elimde ne varsa sanki.
Hiç ilgilenmiycem valla aileler yesinler birbirlerini kaydirigubbakcemile3
ama 2 sene hakikaten çok yani
peki dilom bu 2 senenin içine askerlik süresi dahil mi? hariç mi?
ewt işte bende dedim ya keşke 1 1.5 yıl çıksaydınız siz sonra engelleri aşıp nişan yapsaydınız daha sonrada evlilik olurdu. onun için ben bu kdr bekledim işte dilom. yüzdük yüzdük sonuna geldik bizdeŞeniz
dahil bacım.
Daha seneye okul bitecek de askere gidecek
abooooooww çok uzun zaman yaaa keske biz en basından hiç söz yapmasaydık :1no2:
ewt işte bende dedim ya keşke 1 1.5 yıl çıksaydınız siz sonra engelleri aşıp nişan yapsaydınız daha sonrada evlilik olurdu. onun için ben bu kdr bekledim işte dilom. yüzdük yüzdük sonuna geldik bizdeŞeniz
size geldiklerinde siz ailece oturup düşünmediniz mi biz söz yapıyoruz ama ne zamn evlenecekler falan die sormadı mı baban enderlere?
mesela bizde kız en fazla 8 ay bekler. sonra düğün isterler. çünkü uzun olunca mutlaka b.ku çıkıyo
valla sağa dönüyorum sola dönüyorum bu işin içinden çıkamıyorum dilom:)
şimdi ihtimalleri konuşalım.
şimdi baban askerlikten önce evlenmenizi istemiyo di mi tmm adam doğru diyo. ztn sende öle düşünüyosun bildiğim kadarıyla
o halde bu işin hızlanması için.
enderin askere gitmesi gerekiyo gitsin askerliğini yapsın o süre içersindede sende hazırlıklarını yaparsın.
askerden gelincede 4-5 ay sonrada düğün olur
yani bu geliyo aklıma en basit çözüm olarak
naber kızlar baya derim mewzulara dalınmış haddim olmayarak okuyup yorum yapmak istiorumm