iyi geceler cnm öptüm :1hug: ŞenizSize doyum olmuyo ben yatayımda yarına gözlerim dinlensin çok ağlayacam malum senağlamasenağlama
Hadi hepinize iyi muhabbetler.İyi geceler Şeniz
eneeee akrabaymış bunlar naannnnsırnaşık şey
burda mı karşılaştınız yoksa biri birine siteyi mi önerdi :sm_confused:
biz akrabayız ztn dilo
bnm eltim yok sen bnm eltim ol :roflol:
gerçi eltiler çok çok ii anlaşsa bile kapıdaki yanyana duran terlikleri kavga edermiş:roflol::roflol:
iyi gcler :1closedeyes:Size doyum olmuyo ben yatayımda yarına gözlerim dinlensin çok ağlayacam malum senağlamasenağlama
eneeee akrabaymış bunlar naannnnsırnaşık şey
biz akrabayız ztn dilo
gerçi eltiler çok çok ii anlaşsa bile kapıdaki yanyana duran terlikleri kavga edermiş:roflol::roflol:
Ne olsun canım hayat telaşesi günlük işler geçiyo vakit iştesaol canım iyiyim ewet ya görüşemiyozz işte düğün telaşı koşturuyomm sen napıyosun bakalım ne war ne yokka.s.
Size doyum olmuyo ben yatayımda yarına gözlerim dinlensin çok ağlayacam malum senağlamasenağlama
yok kızz elti gibisi warmı benim bi eltim warr wallaa sanki öz ablamm zaten abla diyorumm herkese öle bir elti werssin RABBİM
yoooook değişmeeeeemm sonraki günlerde çilek resmi ekliycem :roflol:Kız çilek şu kullanıcı adını değişsen canım çilek çekiyo:roflol: her görüşümdeecokacimcoook
zaten senle ortak yanımız aynı:roflol:ana lafa bak kıss cilek hiç duymamıstım bunu eferim :1hug:
benim eltim yokk :roflol:
maşallah kız nazar değmesin söleme heryerde
yoooook değişmeeeeemm sonraki günlerde çilek resmi ekliycem :roflol:
zaten senle ortak yanımız aynı:roflol:
isimler Murat
boylar hemen hemen aynı
bide eltin yokmuş tamam bakalım daha neler çıkacak kız ortak yanımız:1hug:
:roflol::roflol: bende terlikleri kapıda koymam kız kavga etmeyiz kaydirigubbakcemile3eneeee akrabaymış bunlar naannnnsırnaşık şey
biz akrabayız ztn dilo
Kız çilek şu kullanıcı adını değişsen canım çilek çekiyo:roflol: her görüşümdeecokacimcoook
degişme kıss cilek ben yicem seni böyle cokacimcoook
valla öyle cok ortak yanımız varrr :roflol:
3 görümcem var kıss peki ya senin :uhm:
:roflol::roflol: bende terlikleri kapıda koymam kız kavga etmeyiz kaydirigubbakcemile3
Çilağın kurtlu olduğunu söylememe gerek yok herhalde :1closedeyes:
Yani bilinde ona göre yiyin kaydirigubbakcemile3
:roflol: bööğğğ:)koyma kıss :roflol:
cilak kurtluydu dogru dıyon yaa :dilcikar:
böğğğ :tomato:
saol hemşom geç yattık baya bugece zor kalktım vallaöglen oldu hemsom tünaydın deyim ben sana a.s.
:mymeka:
Çilağın kurtlu olduğunu söylememe gerek yok herhalde :1closedeyes:
Yani bilinde ona göre yiyin kaydirigubbakcemile3
:mymeka:koyma kıss :roflol:
cilak kurtluydu dogru dıyon yaa :dilcikar:
böğğğ :tomato: