yi Kzlar Cennnete, kt kzlar her yere, tr kzlar nereye peki?

kıslar aslında yaş takıntım yoktur yaa
sadece 1 ay sonra 30um bitiyor yolun yarısına yaklaşmış gibi hissediyorum ondan
kafama falan takmıyorum

öyle kötü erkekn yat sipidi en fazla saat 11 gibi yoksa sarhoş gibi olursundelikafadulden

kıslar aslında yaş takıntım yoktur yaa
sadece 1 ay sonra 30um bitiyor yolun yarısına yaklaşmış gibi hissediyorum ondan
kafama falan takmıyorum

Bu yaşına kadar hayat sana ne verdi önemli olan bu canıum.
Ne Güzel Mutlusun Boşver yaşı falan yaş kendiliğinden geçiyor
Geceleri saymazsak 15 yaşındasın sen daha :1ninca::1ninca:

melena canım sen en gencimizsin senin gibi 7 yaşında kızımız yok sen en çıtır annesin

Kadın - erkek ilişkileri üzerine yapılan bir araştırmada, erkeklerin kadınlara göre çok daha fazla yalan söylediği ortaya çıktı.

Kadınlara oranla erkeklerin çok daha fazla yalan söylediğini ortaya çıkaran araştırma, erkeklerin günde altı defa, kadınlarınsa üç defa bu yola başvurduklarını belirtiyor.

ıngiltere´de 2 bin kişi üzerinde yapılan bir araştırmada erkeklerin kadınlara göre iki kat daha fazla yalan söylediği ortaya çıktı. Buna göre erkekler sırasıyla partnerlerine, patronlarına ve iş arkadaşlarına yalan söylüyor.

ıki tarafın da en fazla söylediği yalan "Bir şeyim yok, ben iyiyim" yalanı. Ayrıca erkeklerin partnerlerin fiziki görünümü hakkında söyledikleri yalanlar da ´Top 10 Yalan listesinde´ ilk üçe girmeyi başarmış.

Beden dili uzmanı Richard Newman, pek çok insanın işaretleri göremediğini ve karşı tarafın yalan söylediğini anlayamadığını söylüyor.

"ınsanlar zannediyor ki yalan söyleyen kişiler göz temasından kaçar, yüzlerini saklar. Ama aslında durum bunun tam tersi. Yalancılar, sizi ikna etmek için ellerinden geleni yapar. Yüzünüzdeki reaksiyonları görebilmek için size direkt ve ilgiyle bakar."

Kadınlara oranla erkeklerin çok daha fazla yalan söylediğini ortaya çıkaran araştırma, erkeklerin günde altı defa, kadınlarınsa üç defa bu yola başvurduklarını belirtiyor.

kız 17 yaşında mı evlendin melanı hangi ara 30na masıyon hangi ara 9 yaşınd akızın var maşallah:teytey:

kendimizide yavaşladığımızda formatlayabilsek

hata yaptığımızda sistem geri yükleme yapsak

misafir kalabalık geldiğinde menünü kopyalayabilsek süper olurdu demiiii:hulya:i

X