- Konu Sahibi anaksunamoon
-
eşit ağırlıktan gireceğim ygs-5 380
Eklemeli mi ham mı ?
ya bizde bize hcbişi anlatmıyor rehberlik servisi yok daha neyle nereye girilir bilmiyorum!
Hımmm iyimiş.Benim çokda iyi değil ama idare eder zaten kendi alanımdan tercih yapacam.Bugün bir rehberlik öğretmeniyle konuştuk çok rahat yerleşirsiniz diyor.Bakalım hayırlısı.
Canım benim notlarım yüksek.En yüksek 70 gelecek ben 60 üzerinden hesap ettim.Fem dersanesinin puanmatiğinde hesapladım.Çocuk gelişimi mezunuyum.A.Ö.F.'den Okul Öncesi öğretmenliğini istiyorum ama onda da kontenjan sorunu var.Ne yapacaz bilmiyorum.
femdeyim cnm soluoruz iolar bzde bilmioruz siniroluoruz ...bzm dershanedede rehberlk sisdemi çok kötü sen hangi dersanedesn canım
ay ne güzel azimlisiniz..hayırlısı canım, bende 12 sene aradan sonra girince unutmuşum herşeyi, birde sistem çok değişince akannehir a
bana şöyle 25-30 civarı gelse oda yetecek aslında ama :Saruboceq: hayırlısı olsun bakalım. inşallah istediğin yere girersin, girerim canım kaydirigubbakcemile2
femdeyim bende en düşük diploma notu kac gelcek? taban puan ygs için 100 lys için 140 mı? gazetede boyle okudum inanamadım eger boyleyse herkes barajı geçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?