• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ygs deneme sınavı puanlarımızı yazalım

anaksunamoon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
516
3
96
42
Diğer
Arkadaşlar sınava çok az bir süre kaldı.Bol bol deneme çözüyoruz.En son çözdüğümüz denemelerin puanlarını yazalım.Örnek olarak kendi puanlarımı yazacam.Nasıl olduğunu değerlendirin.

YGS-3: 282
YGS-4: 282

Sözelden gireceğim ham puanlarım bunlar

Eklemeli 372 meslek lisesi çıkışlıyım.Kimse bişey yazmamış ama 500 üzerinden hesaplanınca çok da kötü değil herhalde

bende sayısal ögrencisiyim ygs 1 ve ygs 2 den gircem ygs 1 ham 360 ygs 2 353 ama daha iyi olmamız lazm az da kaldı napcez??sempatiksalakcinni

Hımmm iyimiş.Benim çokda iyi değil ama idare eder zaten kendi alanımdan tercih yapacam.Bugün bir rehberlik öğretmeniyle konuştuk çok rahat yerleşirsiniz diyor.Bakalım hayırlısı.

Hımmm iyimiş.Benim çokda iyi değil ama idare eder zaten kendi alanımdan tercih yapacam.Bugün bir rehberlik öğretmeniyle konuştuk çok rahat yerleşirsiniz diyor.Bakalım hayırlısı.

canım bende meslek lisesi çıkışlıyım, 2 yıllık tercih yapacağım, ama bana ek puan ne kadar gelecek bir bilgim yok? sen nasıl hesapladın ve en düşük ek puan kaç gelir? bir bilgin varmı? şimdiden başarılar..

Canım benim notlarım yüksek.En yüksek 70 gelecek ben 60 üzerinden hesap ettim.Fem dersanesinin puanmatiğinde hesapladım.Çocuk gelişimi mezunuyum.A.Ö.F.'den Okul Öncesi öğretmenliğini istiyorum ama onda da kontenjan sorunu var.Ne yapacaz bilmiyorum.

Canım benim notlarım yüksek.En yüksek 70 gelecek ben 60 üzerinden hesap ettim.Fem dersanesinin puanmatiğinde hesapladım.Çocuk gelişimi mezunuyum.A.Ö.F.'den Okul Öncesi öğretmenliğini istiyorum ama onda da kontenjan sorunu var.Ne yapacaz bilmiyorum.

hayırlısı canım, bende 12 sene aradan sonra girince unutmuşum herşeyi, birde sistem çok değişince akannehir a

bana şöyle 25-30 civarı gelse oda yetecek aslında ama :Saruboceq: hayırlısı olsun bakalım. inşallah istediğin yere girersin, girerim canım kaydirigubbakcemile2

hayırlısı canım, bende 12 sene aradan sonra girince unutmuşum herşeyi, birde sistem çok değişince akannehir a

bana şöyle 25-30 civarı gelse oda yetecek aslında ama :Saruboceq: hayırlısı olsun bakalım. inşallah istediğin yere girersin, girerim canım kaydirigubbakcemile2
ay ne güzel azimlisiniz..

biz gencller bile kurtulalım derken siz gıpta eddm :)

canım ya şimdi bu sınav angarya gibi geliyor ama elinize mesleğinizi aldığınızda benim ne demek istediğimi o zaman daha iyi anlayacaksınız. birde ben evliyim, 7.5 aylık bebeğim var+çalışıyorum :sinifsinif: mafoldumben
inşallah istediğin bölüme girersin :Saruboceq:

Çok iyi bir tarihçiyimdir ancak ygs denemelerinde tarih beni bitiriyor arkadşlar.Sınav kolay diyordum yanılmışım mantık yürütmek lazım ama çok iyi düşünerek.Nasıl yapacaz bilmiyorum.Her denemem bir hayal kırıklığı evde kocamla kızıma patlıyorum.

femdeyim bende en düşük diploma notu kac gelcek? taban puan ygs için 100 lys için 140 mı? gazetede boyle okudum inanamadım eger boyleyse herkes barajı geçer..

femdeyim bende en düşük diploma notu kac gelcek? taban puan ygs için 100 lys için 140 mı? gazetede boyle okudum inanamadım eger boyleyse herkes barajı geçer..

sadece barajı geçmek yeterli olmuyor ki. ygs nin %40' ı lys' nin %60'ı alınacak. yani ne kadar çok puan yapılırsa o kadar iyi. lys ye girmeyecek olanlar için de aynı şekilde barajı geçmek yeterli değil. örneğin yetenek sınavına girecek,sınavı geçse bile aldığı puan göz önünde tutulacak. daha iyi puan alıp yetenek sınavınıda geçen daha şanslı yani.

ya türkiyedeki eğitim sistemi çöktü ya çok başka oyun oynar gibi her sene yeni bir icat çıkarıyorlar anlamıyoru..

Back