• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yetişir mi

Bahçeli havuzlu ev bakıyoruz üst kat olmaz zaten ama bu defada güvenliği nasıl olur diyorum eşim olcak kişi de bende sürekli yurt dışına gidicez bazen ben evde yalnız kalıcam o işte bi muallak :KK14::KK14::KK14:

Site içi bir ev düşünüyorsanız kendi güvenliği olur elbette ancak müstakil bakıyorsanız alarm sistemleri üzerine de düşünürsünüz. Sık sık yalnız kalacaksanız, evinizin muhitine, işlek-kalabalık bir mahallede olmasına, gece ışıklandırmasına, çevresinde 7-24 açık dükkanlar bulunmasına vb. dikkat etmenizi öneririm.

Neden 4 ay sonra gelebiliyor.
Aralarda gelme sansı yok mu yardım etse size

Benimde hayalim şimdilik öyle ama güvenlik sıkıntılı oluyo mu Bahçeli evde

Canim ben yurtdişindayim. Yani burda eve alarm filan takdik. Ama sikinti olmadi şimdiye kadar. Burda hirsizlik nadir olan birşey. Sizin yaşamak istediginiz şehirde durumlar nasil bilemem.
Ama bahceli havuzlu ev cok zaman israfina ugratdi beni. Hergün uğraşıyorum cicegiydi böcegiydi. Ay bide köstebek cildi. Cimlerim rezil delik deşik. Neyse hevesini kirmak istemiyorum. Yakinda apartmana cikicam...bana balkon yeter. Bunu anladim

Back
X