- 25 Haziran 2014
- 421
- 311
- 73
Merhaba güzellikler 
Konuya direk giriyorum zira kafam çok karışık. sevgilimin ailesiyle tanıştım 3 ay önce filan sonrasındadır ara ara görüştük.ve Ağustos'un ilk haftası isteme görüşmesi olucak diye konustuk aileler olarak bi sıkıntımızın olmayacağını düşünüyorum ama erkek arkadaşım işi gereği 4 ay yurtdışında olucak.
Henüz evimizi almadık hiç bir hazırlık yapmadık. Temmuzun 20 si gibi Türkiye'de olucak bende bu sürede ondan farklı bi ülkede eğitim almaya gidicem. 
Yani Temmuz'un 20 sinde başlayıp isteme söz düğün işlerini yetiştirebilir miyiz?
Acele etmek bizi çok zora sokar mı. Düğün içinde eylül de olsun demiştik ama şimdi nasıl yetişecek diye düşünmekten kendi işime odaklanamıyorum. Siz nasıl yaptınız ev alma işini istemeden sonra mı önce mi hallettiniz eşyaları filan ne kadar sürede alabildiniz ?yoksa sözlenip seneye yaza düğün yapmayı düşünmek mi mantıklı o kadar süre nişanlı sözlü kalmak da çok sağlıklı olmuyor çevremde gördüğüm

Konuya direk giriyorum zira kafam çok karışık. sevgilimin ailesiyle tanıştım 3 ay önce filan sonrasındadır ara ara görüştük.ve Ağustos'un ilk haftası isteme görüşmesi olucak diye konustuk aileler olarak bi sıkıntımızın olmayacağını düşünüyorum ama erkek arkadaşım işi gereği 4 ay yurtdışında olucak.

Yani Temmuz'un 20 sinde başlayıp isteme söz düğün işlerini yetiştirebilir miyiz?