Ne pilotu arıyorum nede bi mağdurlar grubu kurucam.Burda yazışmalarda maalesef konu yön değiştiriyor.Başta da yazdım ben burda benzer konuda bi yazı okudum hatta o pilot borç para istemiş falan bende onun üstüne hatta bugün üye oldum ve benzer durumda başkası varmı diye yazdım.bilemem tesadüf belki tanıyan biri çıkar diye.Biliyorum çok zayıf bir ihtimal ama tesadüf olamazmı?
Olabilir tabi
Bana cazip gelen pilotluğu değildi.Hatta sabahlara kadar dua edip bi kaza olmasın diye kabus günler yaşadım.Keşke bi şirkette çalışsaydın diyodum hep .Çok iyi birisiydi iyi anlaşıyoduk dicem ama komik olucak.Sahte iyilikmiş.Buarada benden hiç para falan istemedi.Kızların dikkatini meslegiyle dikkat çekmek isteyen bir adam sanırım olmayan meslekle sahte profil vs adam suçlu yalancı tamam da bazı kızlar da adamın normalde tipine bakmaz pilot oluca iş değişiyor.
Bu arada sizden para talep etti mi bu tip dolandırıcılar da var.
Yok günlük tutmam ben. neden yazdığımı anlattım okumadınız heralde.İllaki hikayede büyük bi felaket mi olması lazım .E-günlük e yazacakken yanlışlıkla buraya yazdınız herhalde
Yok günlük tutmam ben. neden yazdığımı anlattım okumadınız heralde.İllaki hikayede büyük bi felaket mi olması lazım .
Olabilir tabii keşke o konuya yazsaydın daha kolay olurdu bu konuya denk gelip okuması zaman alabilirNe pilotu arıyorum nede bi mağdurlar grubu kurucam.Burda yazışmalarda maalesef konu yön değiştiriyor.Başta da yazdım ben burda benzer konuda bi yazı okudum hatta o pilot borç para istemiş falan bende onun üstüne hatta bugün üye oldum ve benzer durumda başkası varmı diye yazdım.bilemem tesadüf belki tanıyan biri çıkar diye.Biliyorum çok zayıf bir ihtimal ama tesadüf olamazmı?
Internetten biride yetimhanede buyumus. Ozel harekat polisiyim diye kac kizi kandirmis.Merhaba,
Sanırım son dönemde yetimhanede büyümüş F16 pilotu olmuş yalancıların sayısı bir hayli arttı.Kaç kişi bu tuzağa düştü merak ediyorum.Hayat hikayesinde birkaç değişiklik olabilir tabi.Benzer hikayesi olan biriyle tanıştıysanız veya hala sevgili durumundaysanız lütfen bana yazın.
Ay ağzına sağlık arkadasım. 5 senedir kk da böyle karmakarısık anlatımlı bir konu görmedim okumadım..şimdi biz erken gördük 3-4 sayfa okuduk bu konu 20 sayfa oldu mu yazan olmaz anlamadiği için..arkadas konunu düzenleyebilirsinBüyük bi felaket olmasına gerek yok,konu açmayı öğrenmeniz yeterli.
konuyu ilk açtıgınızda ilk giride detaylı bir şekilde anlatmanız gerekir.parça parça yorumlarda konu anlatılmaz. İlk 2 sayfa nolmuş kim ölmüş diye gidiyor.. insanlar tek tek her yorumu okumak zorunda değiller baştan sona
Ay ağzına sağlık arkadasım. 5 senedir kk da böyle karmakarısık anlatımlı bir konu görmedim okumadım..şimdi biz erken gördük 3-4 sayfa okuduk bu konu 20 sayfa oldu mu yazan olmaz anlamadiği için..arkadas konunu düzenleyebilirsin
Bence trolleniyoruz gibi konu böyle uzadı gidiyor çünkü.hala amaç ı anlaşılmadı arkadasın.böyle bir konuya rastladım ondan yazdim diyor daha önceki sayfalarda dediğim gibi o konuya neden yazmadı o zaman hadi yazmadı burdan o kişileri bulup ne yapıcakValla o mesajı yazıp konudan çıktım, insanlara işkence gerçekten.ne demek istiyor ne anlatmaya çalışıyor giriş gelişme sonuç var mı varsa nedir..
Sanki uykusunda yazmış gibikonuyu düzenlemesi de defalarca söylendi, e yazdım ya diyor üstüne.. şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?