haklısınız yanlış ifade etmişimYani konu başlığınızda bi garip
"Yetimhaneden F16 pilotluğuna bir başarı öyküsü "diye tamamlıyor beynim otomatik olarak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısınız yanlış ifade etmişimYani konu başlığınızda bi garip
"Yetimhaneden F16 pilotluğuna bir başarı öyküsü "diye tamamlıyor beynim otomatik olarak
öğrenme fırsatım olmadı maalesefGerçek mesleği neymiş peki
Kesinlikle haklısınız.sadece herkese kuşkuyla bakmak gibi bi durum oluştu bende
Renkli gözlü ve toplu birimi? Ayrıca sosyal medya hesaplarında f16 resimleri mi kullanıyor?35 doğruysa
Aha tanidik cikacakRenkli gözlü ve toplu birimi? Ayrıca sosyal medya hesaplarında f16 resimleri mi kullanıyor?
Aman tanrım didimRenkli gözlü ve toplu birimi? Ayrıca sosyal medya hesaplarında f16 resimleri mi kullanıyor?
hayır zayıf kahverengi gözlüRenkli gözlü ve toplu birimi? Ayrıca sosyal medya hesaplarında f16 resimleri mi kullanıyor?
Aynısı mı bilemem...sürekli meslek değiştiren bu yaşlarda biri vardı...HAha tanidik cikacak
Aynısı değil o zaman...Ben de tam emin değilim ama bu tarz biri vardı sürekli meslek değiştiriyordu..f16 resimlerini çokça kullanırdı. Yine aynı kişi mi kestiremiyorum, bir haber sitesinde dolandırıcılıktan hakkında yayın yapıldı. Bir an için o sandım...35 yaşlarında o da...Ne yalanlar ne yalanlar...oscarlık...sosyal medyada hep jet resimleri vardı sonra hepsini kapadım dedi meğerse beni engellemiş :)
Kesinlikle başarı hepimizi memnun eder.Konu bunu duygu sömürüsü olarak kullanmakOlabilir neden olmasın?
Yetimhanede büyümüş daha neler neler olan insanlar gördük..(!)
Ayrıca elbetteki olsunlar, keşke her yetimhanede büyüyen (hakkıyla) iyi konumlarda, yararlı bireyler olsa..
Bu da oscarlık hiç teklemeden her duruma bi cevabı vardıAynısı mı bilemem...sürekli meslek değiştiren bu yaşlarda biri vardı...H
Aynısı değil o zaman...Ben de tam emin değilim ama bu tarz biri vardı sürekli meslek değiştiriyordu..f16 resimlerini çokça kullanırdı. Yine aynı kişi mi kestiremiyorum, bir haber sitesinde dolandırıcılıktan hakkında yayın yapıldı. Bir an için o sandım...35 yaşlarında o da...Ne yalanlar ne yalanlar...oscarlık...
Ne pilotu arıyorum nede bi mağdurlar grubu kurucam.Burda yazışmalarda maalesef konu yön değiştiriyor.Başta da yazdım ben burda benzer konuda bi yazı okudum hatta o pilot borç para istemiş falan bende onun üstüne hatta bugün üye oldum ve benzer durumda başkası varmı diye yazdım.bilemem tesadüf belki tanıyan biri çıkar diye.Biliyorum çok zayıf bir ihtimal ama tesadüf olamazmı?Dur bakalım kınuyu anlayana kadar kapanmasa barii.çünkü konuyu anlamak için sonuna kadar tüm sayfaları okumak gerekıyor ve yine amac ne anlayamıyoruz.siz şimdi sözde f16 pilotunu mu arıyorsunuz yoksa sözde f 16 pilotu mağdurları gurubumu kur aya calısıyorsunuz?
Burda bi konuda yorum yapmak başka anlamadan yargılamak başka.Üzülün diye açılmış bir konu değil deği zaten.Ava giderken avlanmak hoş bi ifade olmadı.Yetimhane kısmında yuzune bile bakmayacaginiz insanların vasıfları arasına f16 pilotlugu eklenince, kaçırılmaz firsat olarak görüyorsaniz ve son kısmı yalan ciktiysa, hic uzulmedim. Ava giderken avlananlara genelde üzülmem