- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
- 348
Arkadaşım adam gibi anlatır mısın şu konuyu güzel kardeşimm....gerçekten biyerlere gelmiş mi?Sorun bu zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım adam gibi anlatır mısın şu konuyu güzel kardeşimm....gerçekten biyerlere gelmiş mi?Sorun bu zaten
Evet sevgili olduk yaklaşık 6 ay kadar ama hepsi yalanmış hiç mi anlamadın diye sorarsanız sanırım ikna kabiliyeti fazla birisiydi ve ben hiç yalancı gözüyle bakmadımYetimhanede büyüdüm F16 pilotuyum diye kandırdı da sevgili mi oldunuz olay ne?
Gerçek mesleği neymiş pekiEvet sevgili olduk yaklaşık 6 ay kadar ama hepsi yalanmış hiç mi anlamadın diye sorarsanız sanırım ikna kabiliyeti fazla birisiydi ve ben hiç yalancı gözüyle bakmadım
Pilotum diye yalan söyleyen biri gerçekten ucmustur o usta bı yalancı değil bu yalanı anlamamak imkansız 6 ayda...Evet sevgili olduk yaklaşık 6 ay kadar ama hepsi yalanmış hiç mi anlamadın diye sorarsanız sanırım ikna kabiliyeti fazla birisiydi ve ben hiç yalancı gözüyle bakmadım
Şimdi anlamadım. Hangisi yalan, yetimhanede büyüdugumü yoksa F16 pilotu oldugumu? Tam olarak anlayamadım.Evet sevgili olduk yaklaşık 6 ay kadar ama hepsi yalanmış hiç mi anlamadın diye sorarsanız sanırım ikna kabiliyeti fazla birisiydi ve ben hiç yalancı gözüyle bakmadım
Acaba bu şekilde kandırılan var mı diye sormak istemiş olabilir mi öyle düşündüm benPilotum diye yalan söyleyen biri gerçekten ucmustur o usta bı yalancı değil bu yalanı anlamamak imkansız 6 ayda...
Konuyu açarken biriyle gorusuyordum hayatıyla alakalı herşey yalanmış diye dertleşmek istediğinizi soyluyordunuz heralde aksi taktirde o pilotu bulmamız mümkün değil çünkü
Ben de bu mantıkla girdim konuya, insanın umudunu hiç yitirmemesi gerektiği ile ilgili yazılar bile oluşmuştu kafamda Olay çok farklı yerlere gidiyor şuandaYani konu başlığınızda bi garip
"Yetimhaneden F16 pilotluğuna bir başarı öyküsü "diye tamamlıyor beynim otomatik olarak
Evet sevgili olduk yaklaşık 6 ay kadar ama hepsi yalanmış hiç mi anlamadın diye sorarsanız sanırım ikna kabiliyeti fazla birisiydi ve ben hiç yalancı gözüyle bakmadım
öğrenemedim maalesefGerçek mesleği neymiş peki
Tabi ki hayır.sadece burda benzer konularda yazanlar oluyo.Bilmem belki varsa benden başkası denk gelirmiyim diye yazdımBütün sosyal medyada kandırılan diğer kızı mı bulmaya çalışacaksınız?
35 doğruysaBu bey kaç yaşında?
Kesinlikle haklısınız.sadece herkese kuşkuyla bakmak gibi bi durum oluştu bendeOlabilir size de tecrübe olmuş oldu işte. 6 ay çok uzun bir süre sayılmaz, atlatırsınız. Sonraki ilişkilerinizde daha uyanık olursunuz artık.
sorunda burda zaten sanırım hepsi yalan gerçekte kim olduğunuda öğrenemedimŞimdi anlamadım. Hangisi yalan, yetimhanede büyüdugumü yoksa F16 pilotu oldugumu? Tam olarak anlayamadım.