• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yetimhaneden F16 pilotluğuna

Yetimhanede büyüdüm F16 pilotuyum diye kandırdı da sevgili mi oldunuz olay ne?
Evet sevgili olduk yaklaşık 6 ay kadar ama hepsi yalanmış hiç mi anlamadın diye sorarsanız sanırım ikna kabiliyeti fazla birisiydi ve ben hiç yalancı gözüyle bakmadım

Evet sevgili olduk yaklaşık 6 ay kadar ama hepsi yalanmış hiç mi anlamadın diye sorarsanız sanırım ikna kabiliyeti fazla birisiydi ve ben hiç yalancı gözüyle bakmadım
Gerçek mesleği neymiş peki

Pilotum diye yalan söyleyen biri gerçekten ucmustur o usta bı yalancı değil bu yalanı anlamamak imkansız 6 ayda...

Konuyu açarken biriyle gorusuyordum hayatıyla alakalı herşey yalanmış diye dertleşmek istediğinizi soyluyordunuz heralde aksi taktirde o pilotu bulmamız mümkün değil çünkü

Pilotum diye yalan söyleyen biri gerçekten ucmustur o usta bı yalancı değil bu yalanı anlamamak imkansız 6 ayda...

Konuyu açarken biriyle gorusuyordum hayatıyla alakalı herşey yalanmış diye dertleşmek istediğinizi soyluyordunuz heralde aksi taktirde o pilotu bulmamız mümkün değil çünkü
Acaba bu şekilde kandırılan var mı diye sormak istemiş olabilir mi öyle düşündüm ben
Zira pilotu burda aramak çok ütopik olur :dondurma:

Yani konu başlığınızda bi garip

"Yetimhaneden F16 pilotluğuna bir başarı öyküsü "diye tamamlıyor beynim otomatik olarak :KK53:
Ben de bu mantıkla girdim konuya, insanın umudunu hiç yitirmemesi gerektiği ile ilgili yazılar bile oluşmuştu kafamda :olamaz: Olay çok farklı yerlere gidiyor şuanda :skandal:

Olabilir size de tecrübe olmuş oldu işte. 6 ay çok uzun bir süre sayılmaz, atlatırsınız. Sonraki ilişkilerinizde daha uyanık olursunuz artık.

Hangisi yalan yetimhane mi asker olmasi mi?
Yalan soyleyen insanlar yetimhaneden cikmiyor sadece ayrica.
6 ayda ne is yaptigini anlamaminiz kandirilmaya musait oldugunuz icindir diye dusunuyorum.
Ayrica yetimhane ve asker ikilisi ile prim yapmaya calismak nedir ki ergenlik yada eksik akil

Amcam f16 pilotu bir yarbaydi sirf bu yuzden etrafinda kizlar pervane olmadi yada bunu kizlari cekmek icin kullanmadi.cok zor sartlarda okumustu ayrica.
Biraz sizinlede alakali bir olay kandirilmaniz

Back