Yetersizlik

elmas ipek

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2024
105
28
13
29
Kızımın nerdeyse 40ı çıkacak Tracy hoggun kitabını aldım da ben hiç bir rutini yapamıyorum sadece günü atlatmanın derdindeyim gazıyla kakasıyla uğraşmaktan gerçekten kendimi çok kötü hissettim öyle olunca çünkü bir rutinim olsun da istiyorum ama bir türlü beceremiyorum çok yalnız hissettim

Çok erken değil mi rutin için bi durun bismillah benim oğlum üç buçuk yaşında yeni yeni ev işlerini düzenli yapabiliyorum yada bi rutin oluşturabildim acele etmeyin şuan bebeğinizin tadını çıkarın bence

Kitapta şimdiden oluşturmuş olmanız gerekiyor diyor

rutin icin cok erken, 4üncü aydan sonra baslanir o rutinlere en erken

Kitapta şimdiden oluşturmuş olmanız gerekiyor diyor
Kitaba göre çocukları da dört dörtlük yetiştirmemiz gerekiyor ama öyle bir şey yok. Çok pedagoji kitabı okudum ama çocuğuma bakınca anladım ki zamanla annenin kendisi pedagoji uzmanı oluyor zaten. Sen kitaba değil öncelikle kendine ve bebeğine bakacaksın herkesin düzeninin bir olmayacağını bir kabul edeceksin. Herkesin şartları bebeği kendi ruh hali bile farklı. Kitabı boşverin cidden bazı şeylerin sadece tadını çıkarın çok çabuk büyüyorlar

Kendinizi rutin diye yemeyin ciddi söylüyorum, instagramdakilere bakmayın. Kendi ruh sağlığınız için ne doğru ise onu yapın. Ben desteksiz büyütüyorum, rutin diye yedim kendimi 2 aylıkken gıda alerjisi çıktı bağırsak tepkili. Süt yumurta kestik diyete girdim, iyi gidiyordu yine rutin yapsam dedim, bu sefer yine kan gelmeye başladı, kuruyemiş kestik. Şuan resmen aç geziyorum, yaptığım tek şey kendime özel yiyecek hazırlamak ve bebeğime bakmaya çalışmak. Bebeğim 4 aylık artık çok yorgun hissediyorum kendimi, tek istediğim akşam 8de uyuması çünkü kendime ayıracak vaktim sadece o oluyor. Öğlen uykularını da olursa birlikte yapıyoruz. Akşam uykusu da çoğu zaman 10a sarkıyor, yine bişeylere tepki verdi bugün bütün gün gaz ve kaka ile uğraştım. Az önce eşime teslim ettim ağlayarak, bebeği uyutsun diye. Kısaca kendiniz nasıl iyiyseniz öyle yapmaya çalışın rutini boşverin kendinizi sıkmayın. Bu kadar yorulmamın tek sebebi rutin diye kendimi yemem kesinlikle

ay bu da yeni moda oldu.. cocuk daha çevrenin farkında değil ne rutini. ben üç aya kadar bebek ne isterse onu yapıyorum.. kucak istiyorsa kucak, uyku istiyorsa uyku.. neyse ne.. kasmayın ya hu kendinizi. ben bunaylarda rutin oluşturabilen görmedim valla. benim bebem dğn gece 3 saatte anca uyudu mesela.. bugün de gündüz huzursuzdu saniye kucağımızdan indiremedik. gel de uygula buna rutini

Bacim deli olma kirk gunluk olmayan bebeye ne rutini gozunu sevem bi de birak elinden o tireysi teyzeyi sen kafayi toplamaya bak. O kadin yuzunden ben kaygi atagi gecirdim. Ufak ufak baslarsin sonra. Bi cocuk iki aylik olsun. Zaten tam rutini kurdum diyosun dort ay atagi lelelelele diye eline mendili alip mustafa keser gibi omuz titretip hayatiniza giris yapiyo sen elinde bebenin vucut yagi uyku oncesi masaji yapiyoduk yeeaa biz diye aglarken bebe aglamaktan yirtilmasin diye pispislarken buluyosun kendini. Uzme canini hayatta kalmaya bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…